"Sionistien valta länsimaissa pohjautuu holokaustimyyttiin. Revisionisteja vastaan hyökätään väkivalloin ja tuomioistuimessa, koska heitä ei uskalleta haastaa historiallisessa ja tieteellisessä tutkimuksessa."

Robert Faurisson

Donald Trump ja Jeffrey Epstein.

Eliittien pedofilia: oikeusprosessi Epsteiniä vastaan pystyy toimimaan myös poliittisena aseena

6 ääntä, keskiarvo: 2,00 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 2,00 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 2,00 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 2,00 / 5 tähteä 56 ääntä, keskiarvo: 2,00 / 5 tähteä 5 (6 ääntä, keskiarvo: 2,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jäljempänä esitetyssä artikkelissa tarkastellaan hiljattain maailmaa kuohuttanutta pedofiiliskandaalia.  Ajoitettiinko Israel-lobbyn kautta Jeffrey Epsteinia kohtaan suunnatut oikeusprosessit aikaan, jolloin Yhdysvaltojen ja Iranin suhteet ovat räjähdysherkät? Tämä vaikuttaisi varsin todennäköiseltä siinä suhteessa, että myös Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump oli saanut haasteen 13-vuotiaan tytön raiskaamisesta, joka liittyi Epsteinin ”sosiaaliseen elämään”. Tässä tapauksessa Trump olisi täysin Israelin toiveita toteuttava instrumentti.

Artikkeli on modifioitu 21.7.2019

Jeffrey Epstein sai uudet syytteet pedofiliasta

Jeffrey Epstein syntyi juutalaiseen perheeseen  New Yorkin Brooklyssä, tarkemmin sanoen Brooklyn Coney Island nimiselle niemelle. Epstein opiskeli nuorempana New Yorkin yliopiston matematiikan tiedekunnassa, mutta ei suorittanut tutkintoaan valmiiksi.

Epstein sai hiljattain New Yorkissa jälleen syytteet alaikäisiin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Kysymyksessä on pedofilia. Hän voi saada parhaimmillaan 45 vuoden vankeustuomion.

Epsteinin toimia on luonnehdittu ”seksuaaliseksi pyramidihuijaukseksi”. Mies kehitti itseään ruokkivan rikollisen menetelmän. Käytäntönä oli, että Epsteinin uhreiksi ajautuneet nuoret tytöt saatiin tuomaan luokseen lisää tyttöjä, mikä mahdollisti laajan verkoston alaikäisiä uhreja.

Osa uhreista oli köyhistä perheistä ja erittäin suojattomassa asemassa. Nuorimmat heistä olivat ainoastaan 14-vuotiaita. Epstein tiesi tyttöjen alaikäisyydestä, sillä osa heistä paljasti hänelle ikänsä.

Epsteinin toimintatapaa esitellään 14-sivuisessa syytekirjelmässä. Hän kutsui tytöt kiinteistöihinsä New Yorkin Manhattanilla ja Floridan Palm Beachillä. Joskus hän soitti tytöille itse, joskus hänen alaisensa järjestivät tapaamiset.

Epsteinin puolustuksen mukaan asia kokonaisuudessaan on käsitelty jo runsas vuosikymmen sitten. Mutta syyttäjällä on kuitenkin olevan uutta näyttöä nykyisiin syytteisiin.

Jeffrey Epstein maksoi hyssyttelyrahaa mahdollisille oikeusjutun todistajille

Investointipankkiiri Jeffrey Epstein lähetti lahjontarahoja satojentuhansien dollareiden edestä ihmisille, jotka saattaisivat todistaa häntä vastaan mahdollisessa uudessa oikeusjutussa. Asiasta kertovat muiden muassa New York Times ja Washington Post.

Miami Herald –lehti nosti viime vuoden lopulla julkisuuteen selvityksen, jonka mukaan Epstein selvisi vuonna 2008 alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista syyteneuvottelulla ja 13 kuukauden vankeustuomiolla.

350 000 dollarin rahansiirrot

Amerikkalaismedian mukaan pari päivää Miami Heraldin paljastusten jälkeen Epstein siirsi 350 000 dollaria kahdelle lähipiirinsä ihmiselle, jotka voisivat päätyä todistajiksi mahdolliseen oikeusjuttuun.

Epsteiniltä rahansiirto oli virhe, sillä se tuli ilmi liittovaltion syyttäjien kirjelmästä, jonka seurauksena syyttäjät pystyivät perustelemaan, miksi syytettyä ei pitäisi vapauttaa takuita vastaan. Syyttäjät päättelivät rahansiirtojen todistavan sen, että Epstein saattaa pyrkiä vaikuttamaan todistajiin, mikäli hän odottaa oikeuden käyntiään vapaudessa.

Epstein siirsi ensin 100 000 dollaria henkilölle, joka oli ilmeisesti mukana kymmenen vuoden takaisissa syyteneuvotteluissa. Kahden päivän kuluttua hän lähetti 250 000 dollaria toiselle lähipiirinsä jäsenelle. Syytekirjelmän mukaan kyseinen henkilö oli työntekijä, joka auttoi Epsteinia seksikauppakuvioiden järjestelyissä.

Kohu aiheutti Yhdysvaltojen työministerin eron

Epsteinin vuosikymmenen takaisten rikosten uusi pulpahtaminen tietoisuuteen johti viime perjantaina Yhdysvaltain työministerin Alexander Acostan eroon tehtävästään. Acosta toimi aikoinaan liittovaltion syyttäjänä Floridassa, ja juuri hänen virastonsa sopi Epsteinin syytteiden lieventämisestä vuonna 2008. Epsteinin sopimus syyttäjän kanssa mahdollisti tälle pedofiilille vain 13 kuukauden vankeustuomion sekä liittovaltion syytteiden välttämisen.

Jeffrey Epstein ja Alexander Acosta.

Miksi Acosta lievensi Epsteinin syytöksiä? Vuonna 2008 Floridan syyttäjänvirasto oli valmistellut Epsteinia vastaan 53-sivuisen kanteen seksuaalirikoksista. Todisteita oli siis riittävästi, että Epstein olisi saanut kymmenien vuosien vankilatuomion. Syytteiden lieveneminen tarkoitti sinänsä jo laittomuutta. Suurella todennäköisyydellä kysymyksessä on ollut suurenluokan lahjonta, sillä Epstein oli hyvin varakas jo tuohon aikaan.

Pedofiili-Jeffrey Epsteinin elitistinen ystäväpiiri1

Liikemies Jeffrey Epsteinin laaja ystäväpiiri on ollut läheisessä sosiaalisessa yhteydessä häneen, joista osa on voinut tietää miehen saastaisista harrastuksista. Jeffrey Epstein läheisiä tuttavia olivat sekä esimerkiksi Donald Trump että Bill Clinton.

Epsteinin toiminta ajautui veitsenterälle 2000-luvun puolivälin jälkeen, kun nainen toisensa jälkeen ryhtyi penäämään oikeuksiaan syyttämällä häntä raiskauksista ja hyväksikäytöistä.

Joukossa oli paljon alaikäisiä. Naiset väittivät, että Epstein oli vienyt heitä asunnoilleen Manhattanilla, Floridan Palm Beachilla ja yksityissaarelleen sekä käyttänyt heitä hyväkseen, ja myös lainannut heitä kavereilleen. Saarella Epstein väitetysti järjesti seksibileitä.

Saarelle lennätettiin alaikäisiä tyttöjä ja Epsteinen kavereita, lentokoneella, jota mediassa kutsuttiin nimellä ”Lolita Express”. Yksityissaarta, jonne Epstein ystäviään lennätti, kutsuttiin ”Orgiasaareksi”. Saari sijaitsee Yhdysvaltojen Neitsytsaarilla Karibianmerellä.

Epsteinin kautta paljastuu yhteiskunnan huipulla olevien henkinen mädännäisyys. Tästä syystä pedofiili on kiusallinen hahmo monelle, sillä hänellä oli suhteita joka suuntaan. Yhdysvaltalaismediassa uutisoitiin jo vuosi sitten epäilyjä, että Trump käyttäisi Epsteinia Hillary Clintonia vastaan. Hillaryn mies Bill Clinton nimittäin lensi yhdysvaltalaismedian kaivamien lentotietojen mukaan Epsteinin koneella ainakin 26 kertaa. Yksi lennoista on suunnattu Afrikkaan ja kyydissä olivat Clintonin ohella näyttelijät Kevin Spacey ja Chris Tucker.

Samoin myös Trump oli käyttänyt tämän liikemiehen yksityiskonetta ja vieraillut hänen luonaan.

Trump pysyi kuitenkin hiljaa. Syynä oli, että hän oli itsekin läheinen tuttava Epsteinin kanssa.

– Olen tuntenut Jeffin 15 vuotta. Mahtava jätkä. Hänen kanssaan on todella hauskaa. Sanotaan, että hän pitää kauniista naisista yhtä paljon kuin minä ja monet heistä ovat nuoremmasta päästä. Siitä ei ole epäilystäkään, että Jeffrey nauttii sosiaalisesta elämästään, Donald Trump sanoi New York Magazinen haastattelussa vuonna 2002.

Tähän Epsteinin ”sosiaaliseen elämään” liittyy myös nainen, joka vakuuttaa joutuneensa Trumpin raiskaamaksi 13-vuotiaana. Jane Doe jätti kesäkuussa haasteen, jota todistamaan ilmaantui Tiffany Doe. Edellä mainittuun raiskaukseen liittyvät dokumentit ovat yksityiskohdissaan karmaisevia.

Kuva vuodelta 2000: Donald Trump, Melania Knauss, Jeffrey Epstein ja Ghislaine Maxwell.

Huomion arvoista myös on, että vuonna 2004 Epsteinilta varastetussapienessä mustassa kirjassa oli 14 numeroa Trumpille ja hänen perheelleen, kuten tämän vielä tuolloin tulevalle vaimolle Melanialle. Bill Clintonille oli 21 numeroa ja sähköpostiosoitteita.

Kirja vilisee nimiä, jotka kaikki ovat tunnettuja, kuten liikemies David Rockefeller (kuollut 2017), Britannian prinssi Andrew, näyttelijät Alec Baldwin ja Ralph Fiennes, Israelin entinen pääministeri Ehud Barak, F1-tallipäällikkö Flavio Briatore, Britannian ex- pääministeri Tony Blair ja Elleon Guggenheim.

Luonnollisesti Epsteinin, 63:n ystäväpiiri harveni merkittävästi tuomion jälkeen. Muun muassa Trump katkaisi suhteet mieheen jo kymmenkunta vuotta sitten ja antoi hänelle porttikiellon Mar-A-Lago-klubilleen.  

Johtopäätöksiä

Kuten yllä todettiin Epsteinin ”sosiaaliseen elämään” liittyi nainen, joka on vakuuttanut joutuneensa Trumpin raiskaamaksi 13-vuotiaana. Jane Doe on jättänyt haasteen Trumpia vastaan.

Voidaan siis päätellä, että Trumpin mahdolliset yhteydet kyseiseen seksiskandaaliin saattaisi tarkoittaa sitä, että Israel-lobby ja Israel pystyisivät valjastamaan painostuskampanjan Trumpia vastaan, ja pakottaa tämän hyökkäämään Iraniin. Tätä johtopäätöstä voidaan perustella sillä, että uudet syytökset seksuaalirikoksista ja niiden oikeudellisista prosesseista Epsteinia vastaan ajoittuvat aikaan, jolloin Yhdysvaltojen ja Iranin suhteet ovat räjähdysherkät.

Trump on luonnollisesti pelkästään Israel-lobbyn työrukkanen, jota todistaa hänen yliäyräiden menevä Israelin nuoleskelu. Mikäli sionistiset uuskonservatiivit pystyvät vaikuttamaan siihen, että Donald Trumpin valitaan uudelleen vuoden 2020 Yhdysvaltojen presidentin vaaleissa, Trumpin kiristäminen voisi jatkua, Israelin tavoitteiden saavuttamiseksi. Luonnollisesti Yhdysvaltojen Iraniin hyökkäys voisi toteutua ennen kyseisiä vuoden 2020 vaaleja.

Vaikuttaa siltä, että Yhdysvaltoihin vaikuttava sionistinen eliitti (kuten Israel-lobby ja uuskonservatiivit) ajoittivat Epsteinia kohtaan suunnatut oikeusprosessit, painostaakseen seksiskandaaliin liittyviä tahoja, kuten esimerkiksi Donald Trumpia, intressiensä toteuttajaksi.

Markku Juutinen

Lähteet

1. Fox News, NY Post, Daily Beast, Vice News, Gawker, Newsweek

Informationcradle (11.7.2019). Jeffrey Epstein Bio, Age, Family, Wife, Rape, Sex Trafficking, Arrest, Charged and Net Worth. Saatavina: https://informationcradle.com/usa/jeffrey-epstein/

Ap New (10.7.2019). Trump defends Acosta but will look ‘closely’ at Epstein deal. Saatavina: https://www.apnews.com/10108839f8ad4aa2a9f8ae0fd71fcbb4

 COUNT ONE (Sex trafficking Conspiracy). https://www.justice.gov/usao-sdny/press-release/file/1180481/download

The New York Times (12.7.2019). Saatavina: https://www.nytimes.com/2019/07/12/nyregion/epstein-witness-tampering.html?action=click&module=Top%20Stories&pgtype=Homepage

Washington Post (12.7.2019). Epstein paid suspected conspirators which prosecutors suggest may have been to influence them. Saatavina:  https://www.washingtonpost.com/national-security/epstein-paid-suspected-co-conspirators-which-prosecutors-suggest-may-have-been-to-influence-them/2019/07/12/eebd5148-a4ed-11e9-b732-41a79c2551bf_story.html?utm_term=.58366d9afb69

Vox (7.7.2019). Billionaire Jeffrey Epstein arrested on sex trafficking charges. Saatavina: https://www.vox.com/2019/7/7/20685023/billionaire-jeffrey-epstein-arrested-minor-sex-trafficking-charges

Declaration (20.6.2016). Complaint for rape sexual … Document 1. Saatavina: https://www.documentcloud.org/documents/2921127-Complaint.html

Declaration (20.6.2016). Document 1-2. Saatavina: https://www.documentcloud.org/documents/2921129-Declaration-2.html

Pieni Mustakirja. Saatavina: http://www.documentcloud.org/documents/1508273-jeffrey-epsteins-little-black-book-redacted.html

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Markku Juutinen

14 Kommentit

 1. Kalergi-suunnitelma

  Epstein bondeoffret att påminna Trump om utpressningsfilmer med 13-årig flicka?

  WTV- trogne tittaren K S tipsade nyligen om intressanta inslag hos Henry Makow om förbindelsen mellan de plötsliga hårdhandskarna mot Epstein och Trump. Man vill sätta press på Trump att starta WW3 mot Iran:

  ”District of New York is an Illuminati Jewish conclave where Cabalist business gets done. After years of turning a blind eye, they have laid charges against Epstein.

  Given the case filed against Donald Trump in 2016, where a woman claimed Trump raped her at age 13 at Epstein’s apartment, this scandal has the potential to bring down Donald Trump.

  The question is why now?

  1) Is Israel exerting pressure on Trump to attack Iran? Neocon Alan Dershowitz’s willingness to incriminate himself (see story below) supports this view.

  2. Do the Demon-rats believe this is the only way to stop Trump in 2020? (The fact that Wikipedia has removed Epstein links to Dems supports this view.) Regardless, they may have decided to sacrifice Bill Clinton to stop Trump.

  Läs även hos Makow:
  Reminder – Trump is a Blackmailed Israeli Agent

  (with Mossad agent and convicted pedophile Jeffrey Epstein in the 1990’s.
  Many politicians are blackmailed to ensure satanist loyalty.)

  Trump’s deeds confirm he is a blackmailed agent of Israel.
  1. Bombing, invading and threatening Syria
  2. Moving embassy to Jerusalem
  3. Abrogating Iran Nuclear Deal and sanctioning Iran and companies that do business with Iran.
  4. Cutting off humanitarian aid to Palestinians.

  Trump’s nationalist policies are popular with many Americans but they are a bribe to
  ensnare them in a prophesied Armageddon (world war) designed to herald
  the return of the ”Messiah” (antichrist) and the Satanist NWO. The US is gearing up for such a war.
  A Mossad false flag will ignite the powder keg. We are morally compromised by our complacency.

  http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2328-epstein-bondeoffret-att-paminna-trump-om-utpressningsfilmer.html

  (3)(0)
 2. Itse en usko, että Trump on noihin pedofiilileikkeihin osallistunut. Trumphan oli nimen omaan ensimmäisiä jotka menivät viranomaisille puhumaan epsteinistä. Iso vaikutus siihen, että epstein edes sai sen mitättömän tuomion 10v sitten. Lisäksi trump järjesti epsteinin uhreille oikeusapua ja asianajajia kyseiseen oikeudenkäyntiin.

  Clintonit ja clintonsäätiön edustajat sen sijaan lienevät ihan aidosti lirissä. Ja se lienee pelkkä jäävuoren huippu.
  Se kummiskin on varma, että Trump on näistä asioista tiennyt ja vihjaili aika selväsanaisesti jo 2015 mitä tuleman pitää. Uskallampa väittää, ettei mitään näitä paljastuksia olisi tullut, eikä epsteiniä pidätetty jollei Trump olisi voittanut vaaleja.

  (1)(7)
  • Zionist trump puppet

   Olisiko aika heräämiseen!

   Tässä on poliisiraportti, jossa todistaja kertoo, kuinka Donald Trump oli raiskannut 12 vuotiaan tytön Epsteinin tarjoamana.
   https://www.documentcloud.org/documents/2921129-Declaration-2.html

   Suosittelen vahvasti tutustumaan pizzagate sairauksiin, jossa näytetään kuinka pedofiili rinki on kytköksissä korkeisiin virkamiehiin. https://www.bitchute.com/video/2iWQICpRVLSM/
   Jos joku ei tiennyt, niin juutalaisethan pyörittää tätä sairasta pedofiili systeemiä, koska heidän saatanallinen uskonto sallii sen. Meidän planeetalla on ihan oikeat saatanat ja paholaiset jotka kuuluvat vapamuurareihin ja illuminaattiin, Bill Gates rokotteiden ja paljon muuta shaisea.

   Suosittelen kaikille kansallissosialisteille katsomaan kyseisen 6h dokkarin, joka on koottu yli 30:stä lähteestä ja menee historiassa jopa 200 vuotta taakse ja kertoo kaiken oleellisimman maailman tapahtumista, kuka sen tekee, miksi ja miten. Tämä on minun ehdoton ykkönen, jota jaan kaikille, jotka haluavat herätä tähän synkkään todellisuuteen https://www.bitchute.com/video/cssXkCAPV3jY/

   (0)(0)
 3. USA pahuuden pesä

  Hidden in Plain Sight: The Shocking Origins of the Jeffrey Epstein Case
  Epstein is only the latest incarnation of a much older, more extensive and sophisticated operation that offers a frightening window into how deeply tied the U.S. government is to the modern-day equivalents of organized crime.

  by Whitney Webb
  https://www.mintpressnews.com/shocking-origins-jeffrey-epstein-blackmail-roy-cohn/260621/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=191960

  (5)(0)
  • USA pahuuden pesä-2

   Israel’s Agents of Influence. Trips to Israel, a “Nationalism Conference,” Epstein and more
   PHILIP GIRALDI
   http://www.unz.com/pgiraldi/israels-agents-of-influence/
   Some journalists in the Jewish media are starting to complain that President Donald Trump is “loving Israel” just a little too much since he keeps citing his concern for the Jewish state as the driving force behind some of his erratic behavior. It is a viewpoint that I most definitely share, though I would describe the apparent White House lovefest with the Israel as a “lot too much.” When the President of the United States calls a congresswoman an anti-Semite and demands that she apologize to him personally and also to Israel it is definitely a lot too much.

   … That Epstein would be linked to Israel rather than to some other intelligence service is due to his relationship with Ghislaine Maxwell, whose father Robert, a Czech Jew who became a naturalized British citizen, was believed by C.I.A. and other intelligence services to be a long-time agent of Mossad. After he died under mysterious circumstances, he was given a state funeral in Israel that was attended by every current and former head of the Jewish state’s intelligence service as well as by the country’s prime minister Yitzhak Shamir. Ghislaine was reportedly Epstein’s close friend and a procurer of his young girl victims.

   (3)(0)
 4. herätys ei ole psyop

  Do you believe that your father was an ape, your grand-father was a reptile, and your great grand-father was an explosion? For those who don’t believe such pseudo-scientific non-sense (and for those who do), the following presentation lays out the undeniable proof that you are NOT some slowly evolved ape-man and that prehistoric giant reptiles are nothing but a Freemasonic hoax used to bolster this destructive disempowering atheistic nihilistic paradigm they are propagating to the masses. Evolution and Dinosaurs Debunked along with my other documentaries, The Earth Plane, The History of Flat Earth, and 200 Proofs Earth is Not a Spinning Ball are now available to purchase from Amazon on DVD or you can watch them all free on my YouTube channel. Evolution and Dinosaurs Debunked: https://www.amazon.com/dp/B07JZB1XHH The Earth Plane: https://www.amazon.com/dp/B07J3B7DPX The History of Flat Earth: https://www.amazon.com/dp/B07J35GDD4 200 Proofs Earth is Not a Spinning Ball: https://www.amazon.com/dp/B07J3B7F35

  (2)(1)
 5. Jeffrey Epstein ja Lolita Express: saatanallisen eliitin rumat kasvot — The True Ugly Face of the Occult Elite
  By Vigilant Citizen
  The arrest of Jeffrey Epstein for child trafficking has explosive potential and (if important information is revealed to the public) could expose the true face of the elite to the world. The list of powerful people linked to Jeffrey Epstein and his infamous “Lolita Express” is as long as it is staggering. Combined with the systematic recruiting and exploitation of minors for the pleasure of powerful people, the case could convince lots of people that “pedogate” is all too real.

  Due to the potentially explosive nature of this case, both sides of the political spectrum are already hard at work spinning the story to favor their side. However, this case has absolutely nothing to do with “conservative” and “liberal” and everything to do with the “elite”. From heads of state to members of royal families while not forgetting, celebrities, socialites and CEOs of large companies, members from all branches of the elite gathered to celebrate extreme depravity. But now Epstein is under arrest and the parties stopped. Now, one question remains: Will the entire disgusting truth Epstein’s parties come to light or will the elite cover its tracks while throwing Epstein under the bus?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192158

  (0)(0)
 6. USA pahuuden pesä-3

  Government by Blackmail: Jeffrey Epstein, Trump’s Mentor and the Dark Secrets of the Reagan Era
  Appalling for both the villainous abuse of children itself and the chilling implications of government by blackmail, this tangled web of unsavory alliances casts a lurid light on the political history of the U.S. from the Prohibition Era right up through the Age of Trump.

  by Whitney Webb
  https://www.mintpressnews.com/blackmail-jeffrey-epstein-trump-mentor-reagan-era/260760/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=192324

  Part III of this series will focus on the Mega Group and its ties to the network that has been described in Parts I and II. In addition, the role of the state of Israel, the Mossad, and several global pro-Israel lobby organizations will also be discussed in relation to this network of sexual blackmail operations and Jeffrey Epstein.

  It is here that the full breadth of the Epstein scandal comes into view. It is a criminal and unconscionable blackmail operation that has been run by influential figures, hidden in plain sight, for over half a century, exploiting and destroying the lives of untold numbers of children in the process. Over the years, it has grown many branches and spread well beyond the United States, as seen by the activity of Covenant House in Latin America and Epstein’s own international effort to recruit more girls to be abused and exploited.

  All of this has taken place with the full knowledge and blessing of top figures in the world of “philanthropy” and in the U.S. government and intelligence communities, with great influence over several presidential administrations, particularly since the rise of Ronald Reagan and continuing through to Donald Trump.

  (0)(0)
 7. USA pahuuden pesä-4

  America’s voters want to remain deceived.
  Voters don’t want to acknowledge that they were fooled…
  Posted on August 2, 2019 by Eric Zuesse.
  Eric Zuesse

  America’s voters don’t want to acknowledge that they were fooled, by lying Presidents and by their stenographic ‘free press’ transmitting Governmental lies — they were thus deceived into invading and destroying Iraq in 2003, and Libya in 2011-, and Syria in 2011-. U.S. is globally the most frequently mentioned nation as being “the greatest threat to peace in the world today.”
  The biggest threat to peace isn’t Iran, and isn’t Russia, and isn’t China, and isn’t Venezuela, but it is, in fact, their actually aggressive enemy, the United States of America, which wants to dictate to them all — this dictatorship demands to impose its ‘democracy’ throughout the world, as it has tried to do in hundreds of coups and invasions. It destroyed Iran’s democracy in 1953. It destroyed Guatemala’s democracy in 1954. It destroyed Chile’s democracy in 1973. And there are many other such instances, less well-known — including many even after the so-called ‘ideological’ Cold War ended in 1991.

  But the American people don’t want to know, and don’t even care, about the ugliness of the Government that they allegedly ‘elect’ (but really do not — and they don’t want to know that, either). Americans aren’t physical slaves, but mental slaves — they don’t even want to know the reality, of the regime that rules them.

  Americans prefer to remain deceived, and to blame-the-victims — Iran, and Russia, and China, and Venezuela, etc. — even as our Government imposes entirely unjustified and unjustifiable strangulating economic blockades (“sanctions”) against countries that America’s voracious and vicious megacorporate aristocracy (America’s billionaires) want to control so as for those lands to become additional parts of the U.S. regime’s global dictatorship.
  https://washingtonsblog.com/2019/08/americas-voters-want-to-remain-deceived.html

  (1)(0)
 8. Hey, remember Trump said he’d drain the swamp?

  And what kind of slime might come out this time?

  An apparent Mossad honey-pot sting that was in full swing.

  Would political blackmail on behalf of supporting Israel be beneath even the most ‘esteemed’ arch-Zionist, or the Israeli Intelligence Service, the Mossad?

  Even a clueless checkout clerk could answer that one.

  So, here’s the lineup.

  We’ve got British socialite Ghislaine Maxwell, accused of being the ‘madam’ of Epstein’s teenage sex slaves—who with her ties to wealth and power, and her reported links to the Mossad—introduced Epstein to HIGH SOCIETY which included Prince Andrew, also known as Randy Andy…as one of the most well-known accused A-Listers.

  And Mss Maxwell just might have a lot to say about Bill Clinton too.

  Here she is with her late father, Robert Maxwell, born Hymie Hoch, a touted Mossad agent—and again, here she is at his funeral, not in Britain, but in Israel. Whod’ve thunk it possible?

  ———- How The Epstein Case Might Unravel
  http://www.realjewnews.com/?p=1390

  Never forget, human life means NOTHING to Jewish Zionists when their agenda and projects are threatened.

  Look what those wonderful Jewish settlers on the West Bank do to Palestinian children, women, and farmers.

  They jail them, bulldoze their homes, burn down their olive groves – as well as the IDF casually executing Palestinian Gaza medics while they wave their hands in the air in their ‘Medic’ uniforms clearly visible from half a mile away.

  It’s against International Law, but what do Jews and the Zionist state care about that?

  The only law they care about is…”is it a good for the jews” law.

  Get in the way of any Zionist Jew who always wants the upper hand…and your life is on the line.

  JFK is the ultimate model here.

  He wanted to register the Jewish Lobbies as agents of a foreign nation, do away with the Federal Reserve, call out “secret societies,” and most deadly of all, demanded that Israeli President David Ben Gurion allow routine inspections of the obvious Jewish nuclear bomb program at Dimona, and put himself in the crosshairs of history.

  So, the Mossad along with the CIA (same thing) executed him in broad daylight on Nov 22, 1963. I was 13, I’ll never forget the day.

  Who will they murder next?

  The jailers, the girls, Maxwell, the Prosecuting Attorney?

  (0)(0)
 9. Epsteinin itsari

  Mikä olisi ollut oikea rangaistus itsemurhaan? ajautuneelle pedofiili Epsteinille?
  Pääsikö mies liian helpolla ? Onko itsemurha ollenkaan rangaistus ?

  https://vastavalkea.fi/2019/08/17/julma-ja-epatavallinen-rangaistus/#comment-77547

  (0)(0)
 10. Seksiaddiktiosta

  Epsteinin tarinaan liittyen sopii hyvin että meillä esim. Iltasaomat hehkuttaa koko ajan seksiä ja sen tärkeyttä. Valtamedia siis luo ja edistää seksiaddion kehitystä koska nämä epsteinit hallitsevat mediaa ja rahamaailmaa.
  Epstein: The Pedophile Next Door
  By Lasha Darkmoon
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=193500

  (1)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*