- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Eliitti myöntää: Venäjä-verukkeella hyökätäänkin länsimaisia vaihtoehtomedioita vastaan!

Kuten kriittiset medianlukijat ovat jo kauan tienneet, yritetään Venäjä-kortilla [1]hiljentää länsimaisia valtapuolueita vastustava oppositio. Nyt jopa valtavirtainen The Guardian myöntää [2], että esimerkiksi maahanmuuttokriitikot pyritään murskaamaan Venäjä-tekosyyllä.

Vuoden 2015 pakolaiskriisistä lähtien valtavirtaiset valemediat ovat levittäneet epätoivoisesti salaliittoteoriaa [3], jonka mukaan Vladimir Putin on kaikkien maahanmuutto- ja pankkivastaisten [4] liikkeiden taustalla kummitteleva nukkemestari.

Jopa monet ”oikeistopopulistiset” puolueet ovat perussuomalaisia myöten vähentäneet [5] EU- ja maahanmuuttokritiikkiään vedoten siihen, etteivät he tahdo ”pelata Putinin pussiin”. Tämä on tietysti vain huono tekosyy takinkäännölle ja äänestäjien huijaamiselle.

The Guardian julkaisi viime viikolla artikkelin, jonka tulisi viimeistään panna loppu propagandalle, joka pyrkii oikeuttamaan sananvapautta ja muita poliittisia oikeuksia rajoittavat lait ”Venäjän uhan nimissä”.

The Guardianin mukaan EU aikoo nyt ”viedä äärimmilleen” toimet, joilla se pyrkii vastustamaan ”Venäjän hybridisodankäyntiä”.

EU:n mukaan esimerkiksi Donald Trumpin [6] vaalivoitto oli todennäköisesti Venäjän ”hybridisodan” tulos, koska eihän kukaan oikeasti äänestäisi maahanmuutto- ja pankkivastaisia vaalilupauksia antanutta ehdokasta.

”Hybridisodankäynnistä” on tullut mediaseksikäs mutta täysin ontto kattokäsite kaikelle poliittiselle kehitykselle, joka ärsyttää kulttuurimarxisteja ja kansainvälistä finanssieliittiä. Esimerkiksi kaikki kansallismielisyys on eliitin mukaan ”hybridisodankäyntiä”.

The Guardian kirjoittaa, että EU ohjaa nyt lisää veronmaksajien rahaa (yhteensä 800 000 euroa!) East Stratcom Taskforce (EST) –järjestölle, koska Saksassa, Ranskassa ja Hollannissa järjestetään pian vaalit.

EST on korruptoituneen EU-eliitin [7]oma trollitehdas, joka pyrkii levittämään maahanmuutto-, liittovaltio- ja pankkimyönteistä propagandaa erityisesti vaalien alla.

Toisin sanoen EST manipuloi EU-alueen vaaleja meidän EU-veronmaksajien rahoituksella! EU ei eroa siis lainkaan Venäjän ja Kiinan kaltaisista autoritäärisistä maista, joissa valtaeliitti manipuloi päätöksentekoa omalla tavallaan.

Cyber-War-620x353 [8]

EST:n todellisia vihollisia ovat eurooppalaiset nationalistit!

Artikkelin mielenkiintoisimmassa osiossa The Guardian myöntää, että EST:n vihollisia ovat ”venäläisten” ohella myös kantaeurooppalaiset toisinajattelijat:

”EU perusti ryhmän syksyllä 2015 [kun Euroopan pakolaiskriisi puhkesi [9]. Toim. huom.] torjuakseen Kremlin [sic] tuottamia feikkiuutisia ja valheita.”

”EU-johtajat perustivat ryhmän torjumaan Kremlin propagandaa, mutta yhä useammin se taistelee ei-venäläisiä valeuutisia, kuten Breitbartin uutisia, vastaan.”

Breitbartin läheisin suomalainen vastine on Hommaforum – kyse on siis sionistisesta mutta maahanmuuttokriittisestä mediasta, joka julkaisee usein sinänsä tärkeitä uutisia ja tilastoja esimerkiksi maahanmuuttajarikollisuudesta.

Breitbartin maahanmuuttouutiset on yleensä hyvin lähteistettyjä, joten valtamedia kutsuu niitä ”feikkiuutisiksi” ainoastaan siksi, että ne eivät propagoi avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan puolesta.

Meidät veronmaksajat huijattiin rahoittamaan EU:n omaa trollitehdasta väittämällä, että muuten Putin valloittaa koko mantereen. Nyt kun EST on varmistanut asemansa, voi eliitti viimein myöntää, että itse asiassa ryhmän todellisia vihollisia ovat eurooppalaiset nationalistit eikä sotilaallisesti heikko Venäjä [10].

The Guardianin uutisen tulisi herätellä erityisesti Jussi Halla-ahon äänestäjiä. Halla-aho on europarlamentissa tukenut sananvapautta ja poliittisia oikeuksia rajoittavia hankkeita [11] sekä perutellut myrkyllistä toimintaansa väittämällä, että kyse on taistelusta ”Venäjää” vastaan.

Nyt EU-eliitti itsekin myöntää, ettei kyse ole Venäjästä vaan eurooppalaisista nationalisteista. Aikooko Halla-aho myöntää virheensä vai jatkaa taisteluaan liittovaltion puolesta kansallismielisiä vastaan?

 

Lue myös:

Saksan oikeusministeri: vaihtoehtomedioiden kannattajat on vangittava! [12]
Euroopan neuvosto määräsi: Euroopasta tehtävä parempi juutalaisille ja maahantunkeutujille [13]
Euroopan komissio vihainen Suomelle, koska ”holokaustin” epäily on laillista! [14]
Israel vaatii Euroopan hallituksia hyökkäämään ”äärioikeistoa” vastaan [15]