- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Eliitin vihaaman Vastamedian numero 2017 julkaistu!

Pohjoinen Perinne ry on julkaissut uuden numeron eliitin vihaamasta Vastamedia-lehdestä! 36-sivuisen lehden voi tilata nyt pelkkien toimituskulujen hinnalla Kadulle.com-kannatuskaupasta TÄÄLLÄ [1]!

Lehti sisältää valtaosin Kansallisen Vastarinnan sekä Magneettimedian lukijoille tuttua sisältöä päivitettynä, minkä lisäksi mukana on aiemmin julkaisematonta tekstiä. Lehden pääteemoja ovat pakolaiskriisi, korko-orjuus, sionistiset sodat sekä länsimaiden poliittinen korruptio.

Uusi Vastamedia sisältää seuraavat artikkelit:

Alla esipuhe, jossa valaistaan tuoreen numeron taustoja ja arvoja. Tutustu tilatessasi myös muihin Kadulle.comin kannatustuotteisiin [2]!

Mitä jää jäljelle, kun poliisi, hallitus ja koulujärjestelmä pettävät?

Suomalaiset ovat auktoriteettiuskollista kansaa, jotka äänestävät vanhempiensa luottopuoluetta, jättävät huoletta lastensa kasvatuksen koulujen tehtäväksi ja pitävät poliisia aina ystävänä. Vielä muutama vuosikymmen sitten järjestelmäuskollisuutta olikin helppo perustella, kun hyvinvointi kasvoi vakaasti ja yhteiskunta oli turvallisempi kuin koskaan.

[3]

Vastamedia 2017.

Nyt instituutiot ovat kuitenkin alkaneet rapistua. Ikävä kyllä, suomalaisten luottamus järjestelmään ei ole murtunut yhtä nopeasti. Kun vihamieliset voimat ovat myrkyttäneet ja ottaneet lopulta haltuunsa yhteiskunnan eri alat kouluista politiikkaan, lainvalvontaan, mediaan ja yrityksiin, on suomalainen katsonut häveliäästi toiseen suuntaan.

Talous- ja pakolaiskriisit ovat pakottaneet mattimyöhäisetkin tunnustamaan lopulta oman sinisilmäisyytensä ja isänmaansa irvokkaan alennustilan. Edeltävien sukupolvien rehellisellä työllä rakentama Suomi on valjastettu kuin varkain palvelemaan kapean yksityisen eliitin etua.

Rappio on juuri sopivan hidasta, jotta keskivertokansalaisen kipukynnys ei ylittyisi. Mikäli hyppy 1980-luvulta olisi tehty 2010-luvulle kertaheitolla, olisi barrikadit jo pystytetty suurkaupunkien kaduille. Kun kurjistaminen suoritetaan porrastaen, kansa suostuu – ainakin toistaiseksi – roikkumaan löysässä hirressä ja kiroamaan isänmaan alennustilaa saunailloissa tai sosiaalisessa mediassa.

Paraatiesimerkki porrastetusta rappiosta on Suomen varhaiskasvatus- ja koulujärjestelmän tuho, jota käsittelemme lehden artikkelissa ”Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?”. Arvot, joita suomalaisnuorille syötetään, ovat muuttuneet yhä sairaammaksi sukupolvi sukupolvelta. Kuten artikkeli osoittaa, ei kyse ole kuitenkaan vahingosta vaan tietoisesta strategiasta.

Koulujamme myrkyttävät ideologiat ovat pysyneet samana jo sadan vuoden ajan. Niitä yritettiin pakottaa raaoin, tökeröin ja alkukantaisin keinoin Länsi- ja Itä-Euroopan kommunistikokeiluissa. Ironista kyllä, parhaan kasvualustan myrkylliset ideologiat löysivät kuitenkin lopulta liberaalista ja monikulttuurisesta pankkikapitalismista, joka on suomalaisenkin yhteiskunnan ydin.

Kouluista ei olisi voinut tietenkään tulla suomalaisvastaisen kulttuuritaistelun näyttämöitä ilman hallituksen ja lainsäätäjien siunausta. Vaikka hallituskokoonpanot vaihtuvat, kaikki puolueet perussuomalaisista lähtien ovat vallankahvaan päästyään olleet liikuttavan yksimielisiä siitä, että ääriliberalismi, avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikka ja EU-liittovaltion vahvistaminen ovat arvoista pyhimmät.

Viimeisimpänä suomalaiset ovat joutuneet todistamaan myös poliisin perikatoa. 2015 pakolaiskriisin jälkeen viranomaiset ovat häkellyttävän nopeasti taantuneet orwellilaisiksi ajatuspoliiseiksi, jotka vainoavat maahanmuuttokriittisiä kansalaisia riippumatta siitä, epäilläänkö näitä rikoksista vai ei. Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen jopa vahvisti Kalevalle 11.4.2016, että virkavallan tähtäimessä ovat myös lainkuuliaiset maahanmuuttokriitikot!

Kun poliittisiksi öykkäreiksi taantuneet poliisit ovat saaneet risuja kansalaisilta, on kritiikki kaikunut kuuroille korville. 10.3.2017 Kolehmainen kutsui poliisin toimia arvostelevia suomalaisia pahaisiksi ”trolleiksi”. ”Trolli”-termin Kolehmainen on poiminut valtamedialta, joka on viime vuosina alkanut solvata kaikkia EU- ja maahanmuuttokriittisiä kansalaisia venäjämielisiksi ”Putin-trolleiksi” riippumatta siitä, mitä mieltä nämä edes ovat Putinin politiikasta.

Ulkopolitiikkaa onkin alettu jälleen käyttää sisäpoliittisena lyömäaseena. ”Neuvostovastaisuus” on vaihtunut ”Venäjä-mielisyydeksi”, mutta periaate on sama: vastavirtaan uiva kansanosa leimataan vaaralliseksi ja ulkopoliittisesti epäilyttäväksi ainekseksi – sisäistä turvallisuutta uhkaavaksi viidenneksi kolonnaksi.

Eliitin aggressio toisinajattelijoita kohtaan kapusi uudelle tasolle 30.11.2016, kun uusi ”terrorisminvastainen” EU-direktiivi tuli julki. Ihmisoikeusjärjestöjen mukaan protestit vallanpitäjiä ja erityisesti poliittista sekä taloudellista eliittiä vastaan voidaan tulevaisuudessa leimata ”terrorismiksi”, koska direktiivin sanamuodot ovat tarkoituksellisen hämäriä. ”Terrorismi” ei tarkoita enää välttämättä pelkkää pommi-iskua vaan myös mielenosoitusta tai pistävää poliittista kirjoitusta.

Suomesta on muuttunut kavalasti maa, jossa lapset kasvatetaan kouluissa häpeämään omaa kansaansa ja historiaansa. Esivalta pakottaa meidät hyväksymään avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan ja kumartamaan tänne tulvivaa loputonta ”kunniakansalaisten” virtaa. Kansallismielinen saa poliisilta rikollisen, medialta Venäjä-lakeijan ja EU:lta terroristin leiman. Näin ei voi jatkua, mikäli tahdomme vielä jokin päivä nähdä itsenäisen Suomen.

Kynnys on nyt ylitetty – emme saa jäädä enää roikkumaan löysään hirteen. Kun vallanpitäjät kääntyvät kansaa vastaan, kapinasta tulee kansan velvollisuus. Olemme sen velkaa 100-vuotiaalle Suomelle.

 

Pohjoinen Perinne