- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Eliitin Auschwitz-juhla lähestyy

27.1. päivä maailmalla juhlistetaan sionismin ja kansainvälisten pankkien [1] voittoa toisessa maailmansodassa. Tapahtumaa kutsutaan YK:n määräyksestä ”vainojen uhrien muistopäiväksi”, sillä se on pyhitetty holokaustivalheen [2] pönkittämiselle.

27.1. lännen politiikan, talouden ja median eliitti matkustaa Auschwitzin keskitysleirille tekemään kunniaa Israelille. Irvokkaassa seremoniassa poliitikot, jotka ovat vastuussa lukemattomista sodista ja ihmisoikeusrikoksista esimerkiksi Lähi-idässä, herkistyvät ”holokaustin” muistomerkillä ja pesevät kätensä kaikesta moraalisesta pahasta. Tänä vuonna paikalla on erityisen paljon Hollywood-juutalaisia, jotka ovat antaneet täyden tukensa palestiinalaisten kansanmurhalle [3] ja vainonneet kaikkia, jotka ovat puhuneet julkisuudessa Israelin sotarikoksista. Vaikka toisessa maailmansodassa kärsivät kymmenien eri valtioiden siviilit, keskitytään 27.1. käytännössä vain juutalaisiin näiden erityisaseman [4] vuoksi. Esimerkiksi Suomen Opetushallituksen ylläpitämä Edu.fi [5]siteeraa vainojen uhrien muistopäivää käsittelevässä oppaassaan helsinginjuutalaista Daniel Weintraubia, joka antaa opetushallitukselle ohjeita muistopäivän viettämiseen: suomalaislapset voivat maalata kuvia juutalaisvainoista, kirjoittaa runoja juutalaisten kunniaksi tai katsoa sionistien ohjaamia Hollywood-elokuvia aiheesta.

Frank Capra. [6]

Frank Capra.

Tämän vuoden juhlat ovat entistäkin megalomaanisemmat, sillä 2015 tulee kuluneeksi tasan 70 vuotta siitä, kun liittoutuneiden sotilaat tunkeutuivat Auschwitzin työleirille. Juutalaissionisti Steven Spielberg on päättänyt järjestää mediaspektaakkelin Gazan kansanmurhan [7] ryvettämän Israelin maineen parantamiseksi. Elokuvaohjaajan perustama painostusjärjestö USC Shoah Foundation on liittoutunut World Jewish Congressin (WJC) kanssa rakentaakseen ”kansainvälisen viestintä- ja koulutusohjelman” nimeltä Auschwitz: The Past is Present. (WJC on tunnettu Israel-lobbauksen [8] ohella ennen kaikkea siitä, että se kiristää rahaa [9]ja uhkailee [10] jatkuvasti demokraattisia valtioita, joiden äänestäjät ovat tehneet sionistien näkökulmasta ”vääriä” päätöksiä.) Spielberg, WJC ja häikäilemätön äärisionistinen vaalirahoittaja Haim Saban [11] tahtovat tuoda Auschwitzin juhlallisuuksiin vähintään 100 ”holokaustiselviytyjää [12]”.

Sionistien holokaustiteollisuutta kriittisesti tutkiva Jan27.org-verkkosivu on julkaissut spektaakkelin vuoksi artikkelin [13], joka käsittelee Hollywoodin ja holokaustin pitkää yhteistä historiaa. Kun Yhdysvallat päätti osallistua toisessa maailmansodassa hyökkäykseen akselivaltoja vastaan, sotamarsalkka George Marshall totesi, että järjetöntä sotaa on jollain tavalla perusteltava kotirintamalle. Hän otti yhteyttä palkittuun Hollywood-ohjaaja Frank Capraan ja pyysi tätä tekemään elokuvapropagandaa, jolla julmuudet saksalaisia vastaan voitaisiin oikeuttaa. Capra ohjasi seitsemänosaisen Why We Fight –propagandasarjan, jossa amerikkalaissotilaille valehdeltiin raskaasti Saksan politiikasta ja johtajista.

Diane-von-Furstenberg [14]

Diane von Furstenberg.

Yhdysvaltojen armeijan ja tiedustelupalvelu OSS:n palkkalistoilla työskenteli joukko muitakin tunnettuja ohjaajia, ja työ Saksan mustamaalaamiseksi jatkuu edelleen. Esimerkkejä propagandaohjaajista ovat juutalainen Billy Wilder [15], juutalainen Stanley Kramer, juutalainen Otto Preminger, juutalainen John Schlesinger, juutalainen Alan Pakula, George Stevens sekä juutalainen Budd Schulberg. Tämä joukko kehitti joukon saksalaisiin liittyviä huhuja ja valheita, jotka ovat edelleen hengissä. Tuolloin esimerkiksi keksittiin, että Hitleriä voisi kuvata propagandadokumenteissa sairaaksi perverssiksi.

Spielbergin, WJC:n ja Sabanin nimittämä muistopäivän ohjelmakomitea edustaa länsimaisen valtamedian eliittiä ja on 100 % juutalainen: DreamWorksin perustaja David Geffen, DreamWorksin toimitusjohtaja, suuri vaalirahoittaja ja entinen Walt Disney Studios –johtaja Jeffrey Katzenberg, Miramax Films- ja Weinstein production Company –johtaja Harvey Weinstein, CBS-johtaja Les Moonves, CNN-johtaja Jeff Zucker sekä Paramount Studios –johtajan vaimo Diane von Furstenberg.

1998 Spielberg tuotti palkitun The Last Days –nimisen ”dokumentin”, jonka Hollywood-sionistit ovat myöhemmin joutuneet kuitenkin nolostuneena hautaamaan julkisuuspimentoon. ”Dokumentissa” haastateltiin viittä ”holokaustiselviytyjää”, jotka väittivät, että heidät lähetettiin Unkarista Auschwitziin 1944. Filmi sisälsi kuitenkin niin paksuja valheita, ettei siitä käytännössä enää puhuta. Uskomatonta kyllä, dokumenttia markkinoitiin julkaisun yhteydessä iskulauseella ”Everything you’re about to see is true”. Revisionisti Eric Hunt teki jopa dokumentin Spielbergin haastattelemien juutalaisten valheista ja haastoi tämän sekä ”holokaustiselviytyjä” Irene Zisblattin oikeuteen valehtelusta. Huntin dokumentin nimi on The Last Days of the Big Lie, mutta sitä tai muitakaan seuraavista videoista tuskin tullaan Puolassa 27.1. esittämään.

Viimeisellä videolla keskitysleirillä olleet juutalaiset kertovat, millaista elämä esimerkiksi Auschwitzissa todellisuudessa oli. Toisin kuin Neuvostoliiton [16] epäinhimillisillä gulag-vankileireillä, Auschwitzin vangeille järjestettiin elävää musiikkia, teatteria, töitä (kuten teen valmistamista muille vangeille), kirjasto- ja sanomalehtipalveluita, elokuvia, kirjeitä ja postimerkkejä yhteydenpitoon, kanttiini (sodan synnyttämästä puutteesta huolimatta), olutta, urheilua (kuten jalkapalloa), lastenvahtiapua ja maalaamista. Videolla esiintyneiden juutalaisten silminnäkijöiden mukaan myös pahamaineiset SS-miehet osallistuivat ystävällisessä hengessä vankien vapaa-ajanviettoon. Palveluita ja tuotteita pystyi ostamaan saksalaiskupongeilla, joita leirin ihmiset saivat tekemällä työtä.

Sodan aiheuttamista kulkutaudeista, köyhyydestä ja elintarvikepulasta sekä takkuilevasta huollosta huolimatta Auschwitzin vangeista pidettiin erittäin hyvää huolta. Siksi vainojen uhrien muistopäivänä tulisikin juutalaisten sijaan muistella todellisten vainojen uhreja, kuten mielipiteidensä vuoksi kaltoinkohdeltuja Ursula Haverbeckia [17], Robert Faurissonia [18] sekä Vincent Reynouardia [19]. Faurissonin tuoreen kirjeen [20] mukaan yhdeksänlapsisen perheen isä Reynouard on joutumassa jälleen vankilaan, sillä hän on tutkinut ja puhunut avoimesti toiseen maailmansotaan liittyvistä myyteistä. Miksi valtamedia ei puhu tästä vainosta?

 

Aiheesta lisää:

Holokausti on huijaus [21]
Video: Majdanekin kaasukammiohuijaus [22]
Ranskan veronmaksajilta kymmeniä miljoonia dollareita Amerikan juutalaisille [23]
Punaisen Ristin viralliset asiakirjat paljastavat ”holokaustin” huijaukseksi [24]
Dokumentti holokaustin ristiriidoista [25]
Juutalaista pedofiilia ei haluta vangita ”holokaustin” vuoksi [26]
Dokumentti Treblinkan holokaustihuijauksesta [27]
Juutalaisten holokaustin myytti 6 miljoonasta uhrista [28]