- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Eläinseksilobbaus tulossa homoaktivismin rinnalle?

Kulttuurimarxistien kulttuurisota eurooppalaisia vastaan etenee entistä vastenmielisempään suuntaan. Nyt julkiseen keskusteluun on homolobbaamisen rinnalle tulossa eläimiin sekaantumisen normalisointipyrkimykset.

Viime vuosina valtamedia on kiihtyvällä tahdilla pyrkinyt normalisoimaan homoseksuaalisuutta ja niin sanottua transsukupuolisuutta. Kukaan ei ole voinut välttyä kuulemasta homojärjestöjen ja viihdeteollisuuden markkinoimasta ”sukupuolineutraalista avioliittolaista”. Televisio-ohjelmien, tunnettujen artistien ja vaikutusvaltaisten poliitikkojen avulla merkittävä osa suomalaisista saatiin kannattamaan homojen adoptio-oikeutta, sillä sen kerrottiin olevan ”tasa-arvoista”.

Tasa-arvoisuuden tavoittelu ei kuitenkaan rajoitu homoihin, sillä myös muut vähemmistöt vaativat tasa-arvoa itselleen. Tiistaina Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja Tommi Paalanen ryhtyi jo ottamaan kantaa ”eläinseksin” puolesta. Hänen näkemyksilleen palstatilaa tarjosivat useat suomalaiset valtamediat. Paalasen mukaan pelkkä inho, ahdistus tai hämmennys eivät ole riittäviä perusteita toiminnan kriminalisoinnille.

Hän kommentoi muun muassa argumenttia siitä, ettei eläin voi antaa suostumustaan. ”Näkemys ei kuitenkaan ole kovin kestävä eettisenä argumenttina, sillä eläimen voi joissakin tapauksissa katsoa olevan aktiivinen seksuaalisessa toiminnassa ja tällöin antavan suostumuksensa toiminnallaan”, Paalanen kirjoittaa blogissaan. Esimerkiksi Iltalehti julkaisee hänen lausuntojaan.

Paalanen lämmittelee nyt varovaisesti keskustelua eläimiin sekaantumisen hyväksyttävyydestä. Näennäisesti järkevällä argumentoinnilla yritetään puolustaa jotain täysin sairasta ilmiötä. Samaa taktiikkaa käytetään myös homolobbaamisessa. Paalasen kirjoituksen voi lukea kokonaisuudessaan hänen blogistaan ja siellä voi myös kommentoida asiaa: http://seksualisti.blogspot.fi/2015/10/elainseksin-kriminalisoinnille-ei-ole.html [1]

Sexpo-säätiön tavoitteen kerrotaan olevan seksuaalisen hyvinvoinnin edistäminen. Jo aiemmin Iltalehti julkaisi dokumentin henkilöstä, joka ”elää tasavertaisessa suhteessa koiransa kanssa”.

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa [2].

 

Lue myös:

”Sukupuolineutraalista” avioliittolaista ja homokulttuurista [3]
Perverssi WC-kulttuuri saapui Suomeen – Helsingin Sanomat innoissaan [4]
Video: poliittisen korrektiuden ja kulttuurimarxismin historia [5]
Allekirjoita kansalaisaloite kulttuurimarxilaista avioliittolakia vastaan [6]
Lasten ja nuorten sukupuolenvaihdokset yleistyvät Englannissa [7]
Emma Goldman – anarkofeminismin perustaja [8]
Kulttuurisota kovenee [9]