- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Donald Trumpilla mittavat velat Goldman Sachs –rikollispankille

Amerikkalainen presidenttiehdokas Donald Trump on markkinoinut itseään miehenä, joka on varmistanut poliittisen riippumattomuutensa miljardiomaisuudellaan. Ikävä kyllä, ”omaisuus” perustuu esimerkiksi juutalaisen Goldman Sachsin [1] myöntämiin luottoihin.

Trump on julkisuudessa tarjonnut kaunistellun kuvan veloistaan. Tuoreen selvityksen [2] mukaan hänen omistamiensa kiinteistöyhtiöiden yhteenlaskettu velkataakka on vähintään 650 miljoonaa dollaria, joten Trump on kaikkea muuta kuin taloudellisesti riippumaton presidenttiehdokas.

Pitääkseen velkakorttitalonsa pystyssä Trump on rakentanut monimutkaisen rahoitusverkoston, jonka tärkeimpiin takaajiin lukeutuu Goldman Sachs.

Legendaarinen pankkivalvoja sekä talous- ja oikeusprofessori William Black on kirjoittanut Trumpin velkavankeudesta artikkelissaan ”Trump on Goldman Sachsin hanhi, joka munii kultaisia munia [3]”. Black itse oli passittamassa satoja rikollispankkiireita vankilaan 1980-luvulla puhjenneen säästöpankkikriisin [4] jälkimainingeissa.

Black kirjoittaa, että Manhattanilla New Yorkin ytimessä sijaitseva Trumpin osaksi omistama liikehuoneisto kantaa 950 miljoonan dollarin velkataakkaa. Lainaa liikehuoneistoa varten myönsivät muun muassa Bank of China (Trump on kalastellut vaaleissa ääniä Kiina-vastaisella retoriikalla) sekä juutalainen Goldman Sachs, joka omistaa myös Trumpin haastajan, Hillary Clintonin [5].

Black kertoo artikkelissaan, että Yhdysvaltojen keskuspankin Fedin johtoon kuulunut Kymberly K. Copa on myöntänyt, että Goldman on hallinnut suvereenisti Yhdysvaltojen valtiovarainministeriötä viime vuodet.

Blackin mukaan Trumpin velkavankeus merkitsee sitä, ettei tämä ole itsenäinen. Trumpin pääsy Valkoiseen taloon ei tulisi siis ratkaisemaan Amerikan ongelmia. Goldman on mestari ja Trump on orja. Black jatkaa:

”Trump on jo vuosien ajan ollut hanhi, joka munii Goldmanille kultaisia munia. Goldman imartelee ja lahjoo Trumpia, kunnes hänen yhtiönsä ovat rapautuneet niin pahasti, ettei hänestä ole enää hyötyä pankille. Tässä vaiheessa Goldman syö Trumpin ruumiin.

Trump ei ymmärrä, että Goldmanin pojat ovat imartelun ja kiskonnan ammattilaisia. He ovat ryöstäneet paljon Trumpia älykkäämpiäkin ihmisiä. Kukaan Goldmanissa ei pidä Trumpia viisaana miehenä. Goldmanille Trump on hyödyllinen typerys.

Goldman tulee muurahaiskorennon tavoin imemään Trumpin kuiviin, minkä jälkeen tämän ’kiinteistöimperiumin’ raato paiskataan pyyntikuoppaan. Tässä vaiheessa Trumpista ei ole enää hyötyä.”

goldman-sachs [6]

Kulttuurimarxisteja, Goldman-veteraaneja ja talousrikollisia

Trump hämmästytti kannattajiaan jo toukokuussa [7] julistamalla, että hänen vaalikampanjansa uusi rahankeräyspäällikkö on Goldman Sachsin entinen työntekijä, juutalainen Steven Mnuchin!

Goldmanin lisäksi Mnuchin on työskennellyt myös juutalaisen kulttuurimarxistin ja talousrikollisen, George Sorosin [8] Soros Fund Management –yhtiössä.

Mikä kummallisinta, Mnuchin on aiemmin tukenut demokraattipuoluetta sekä Hillary Clintonia, jota vastaan Trump käy nyt presidenttitaistelua! Kuvio on lähes liian sisäsiittoinen ja korruptoitunut ollakseen totta.

Trump syrjäytti muut republikaanien presidenttiehdokkaat syyttämällä näitä jatkuvasti pankkiirien hännystelystä. Kun haastajat viimein jättäytyivät kilpailusta, liittoutui Trump välittömästi pahamaineisimpia pankkeja ja rahastoja edustavan kulttuurimarxistisen juutalaisen kanssa.

Vain joitain viikkoja sitten Trump nimesi [9] vaalikampanjansa johtoon myös toisen Goldman-veteraanin, Steve Bannonin. Bannon on nyt vaalikampanjan toimitusjohtaja!

Bannon on kartuttanut varallisuuttaan muun muassa velkavivun avulla suoritetuilla yrityskaappauksilla, joista myös Trumpin juutalainen ystävä Carl Icahn [10] on tunnettu.

Icahn on vuosikymmeniä Yhdysvaltoja terrorisoinut talousrikollinen, joka on tukenut näkyvästi Trumpin presidenttikampanjaa. Trump on luvannut tehdä Icahnista Yhdysvaltojen valtiovarainministerin, vaikka tämä on vuosikymmenten ajan tuhonnut amerikkalaisia työpaikkoja toimimalla yrityskaappaajana (1 [11], 2 [12], 3 [13]).

 

Lue myös: ”Vasemmistojuutalainen” Sanders tukee nyt Goldman Sachsin presidenttiehdokasta! [14]