- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Donald Trump liittoutui ääri-islamistien kanssa ja myi aseita näille!

Donald Trump vieraili Lähi-idän-matkallaan Saudi-Arabiassa ja Israelissa. Mitä Trumpin sionistisella kiertueella tapahtui ja mitkä tulevat olemaan sen seuraukset?

Uusi Yhdysvaltojen presidentti teki ensimmäisen ulkomaanmatkansa [1] presidenttinä Saudi-Arabiaan 20.5. Siellä hän saikin ihanteellisen vastaanoton korruptoituneelta Saudien hallitsijasuvulta, sillä itse maan hallitsija, kuningas Salman, oli ottamassa Trumppia vastaan.

Donald Trumpin päällimmäinen syy oli osallistua Saudi-Arabiassa järjestettyyn tapahtumaan, johon osallistui johtajia yli 50 eri arabi- ja muslimimaasta. Trump olikin syventämässä yhteistyötään näiden maiden kanssa, jotta ne osallistuisivat Iranin-vastaiseen painostukseen.

Presidentti Trump piti tapahtumassa [2] puheen, jossa korosti radikaali islamin vastaisia toimia:

”Meidän tavoitteemme on valtioiden koalitio, jotka jakavat saman tavoitteen äärimmäisyysliikkeiden tuhoamiseksi. […] Meidän täytyy olla yhtenäisiä yhden tavoitteen saavuttamiseksi, joka ylittää kaikki muut tarpeet – terrorismin voittaminen.”

Trump jatkaa antamalla maininnat järjestöistä, jotka harjoittavat terroria – ”ISIS, Al-Qaida, Hizbollah, Hamas” – mutta myös maista, jotka ”vastustavat” terroristijärjestöjä: ”Jordan, Saudi-Arabia, Libanon, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Irak, Qatar ja Kuwait”. Seuraavaksi osansa sai Iran, joka Trumpin mukaan ”tukee” terrorijärjestöjä ja haluaa Israelin tuhoa:

”Se on vastuussa suurimmalta osin alueen epävakaudesta. […] Rahoittaa aseet ja kouluttaa terrorijärjestöjä, puolisotilaallisia ja muita radikaaliryhmiä.”

Samaan paasaukseen osallistui Saudi-Arabian hallitsija syyttäen Irania ”terrorismin keihäänkärjeksi”.

Trumpin puheet radikaali-islamin vastustamisesta ovat tietenkin suoranaista propagandaa, sillä Israel, Saudi-Arabia ja Yhdysvallat muiden liittolaisten kanssa ovat tärkeimpiä terrorijärjestöistä hyötyjiä ja niiden tukijoita [3]. Iran yhdessä Hizbollahin ja Syyrian kanssa ovat ensimmäisiä maita, jotka vastustavat näitä ääri-islamistisia terroristijärjestöjä.

Tapahtuman yhteydessä ei ainoastaan pidetty sotapropagandan täyteisiä puheita, joita ainoastaan pahimman luokan naiivit lampaat uskovat. Trump solmi myös arvokkaita asesopimuksia [4]. Saudi-Arabia tulee ostamaan Yhdysvaltojen aseteollisuudelta 110 miljardin dollarin edestä materiaalia, ja diilin oletetaan kasvavan kymmenen vuoden sisään 350 miljardin dollarin arvoiseksi!

Käytännössä Trump kävi myymässä aseita pahimmalle ja suurimmalle terroristijärjestöjen tukijalle, jotta aseet eivät vain loppuisi etulinjasta ja pakolaiskriisi tulee pitkittymään.

Asekaupasta löytyy toinen synkkä puoli, nimittäin Trumpin juutalainen vävy, Jared Kushner. Kushner, jolla oli keskeinen rooli Lähi-idän reissun hoitamisessa [5], laittoi oman pienen ”säväyksen” asekauppoihin. Kushner hoiti asekaupat saudeille normaalia halvemmalla [6]. Mistäs moinen ”hyväntekeväisyys”?

Saudit tulevat asekauppojen ohella investoimaan 20 miljardia [7] dollaria Yhdysvaltojen infrastruktuuriin. Tärkeä ”yksityiskohta” on, että investoinnit tullaan hoitamaan Blackstone-osakeyhtiön kautta ja tämä osakeyhtiö on hyvin läheinen Trumpin hallinnon kanssa.

Blackstone on antanut Kushnerille aiemmin 400 miljoonan dollarin edestä lainoja, ja Blackstonen eräs kärkimiehistä, juutalaistaustainen Stephen Schwarzman, on Trumpin hallinnon tärkeimpiä kaupankäynnin asiantuntijoita. Schwarzman myös osallistui tapaamiseen Saudi-Arabiassa yhdessä Trumpin ja Kushnerin kanssa. Hoiteliko Kushner velkojaan pois hankkimalla halvat aseet ääri-islamisteille ja näin varmistamalla Saudien investoinnit velanperijälle?

Mitä ikinä sitten tapahtuukaan kulisseissa, on selvää, että Kushnerin luoma finanssisymbioosi [8] kietoutuu Kiinan eliitistä Saudi-Arabian eliitin ympärille.

Jerusalem oli täynnä tämänkaltaisia kylttejä jo ennen Trumpin vierailua. Kuvakaappaus: Haaretz. [9]

Jerusalem oli täynnä tämänkaltaisia kylttejä jo ennen Trumpin vierailua. Kuvakaappaus: Haaretz.

Israel here we come!

Ääri-islamistien kanssa tehtyjen asekauppojen jälkeen Trump lensi suoraan Israeliin. Matka olikin juuri sellainen, mitä Yhdysvaltojen presidentiltä sopii odottaa.

Israelin matkaa ”varjosti” Trumpin lipsautus [10] Isis-joukkojen sisällä olevista Israelin miehistä. Toinen paljon kuohuntaa aiheuttanut aihe on Jerusalemin kaupunki. Keskustelut Yhdysvaltojen suurlähetystön siirtämisestä Tel-Aviivista Jerusalemiin on käynyt kuumana jo viime vuoden lopulta [11] lähtien.

Vääntö Jerusalemista on saanut Israelin pääministerin Benjamin Netanyahun tukemaan siirtoa [12]. Suurlähetystön siirto tulee tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin, sillä se kuuluu Trumpin hallinnon ”tehtävälistaan” [13] ja hän on aiemmin antanut tukensa Israelille Jerusalemin omistuksesta [14]. Jännitteitä aiheuttaa palestiinalaisten reaktio [15], koska siirrolla olisi valtava symbolinen merkitys sionistisesta ylivallasta Jerusalemissa. Päätös motivoisi palestiinalaisia entistä kovempaan vapaustaisteluun.

Huomioitavaa on myös propaganda, jota on suunnattu Yhdysvaltojen kansalaisille. Samana päivänä kun Trump laskeutui Israeliin, Yhdysvalloissa julkaistiin sionistinen propagandapläjäys: ”Meidän käsissämme: Taistelu Jerusalemista.” ”Dokumentti” menestyi hyvin Yhdysvalloissa [16].

Trumpin kahden päivän vierailu keskittyi juurikin Jerusalemiin, jossa kolmena päänäyttämönä toimivat holokaustin muistopaikka, Jerusalemin museo ja Itkumuuri.

Ensimmäisenä kolmesta visiitin sai itkumuuri [17]. Kipapäinen suuria toiveita herättänyt Yhdysvaltain presidentti laittoi nöyränä miehenä lapun juutalaisten pyhimmän monumetin lohkareiden väliin.

Donald Trumpin vierailu olikin historiallinen ja symbolinen osoitus Israelille, koska tätä aiemmin Yhdysvaltojen presidentti ei ole vieraillut Länsimuurilla presidenttiytensä aikana.

Israelille arvokkaan Itkumuurilla vierailun jälkeen Trump suuntasi holokaustin muistopaikalle pitämään puheen [18]. Puhe muistutti vahvasti aiempaa Trumpin pitämää puhetta [19], jossa hän muisteli myyttistä holokaustitarinaa [20]. Puheessa hän väittikin kuuden miljoonan juutalaisen kuolleen väitetyillä kuolemanleireillä:

”Me olemme Yad Vashemissa kunnioittaaksemme holokaustissa murhattujen kuuden miljoonan juutalaisen muistoa. Kaksi kolmasosasta Euroopan juutalaisista lähetettiin kuolemaan. […]

Se oli julmin rikos Jumalaa ja hänen lapsiaan kohtaan. Ja on meidän pyhä vastuu muistaa, surra, murehtia ja kunnioittaa jokaista elämää, joka niin julmasti ja häijysti riistettiin. […]

Juutalainen kansa on selviytynyt vainoamisesta, sortamisesta, kuolemasta ja tuhosta. He ovat menestyneet. Heistä on tullut menestykkäitä niin monessa paikassa. Ja he ovat valaisseet maailmaa. Israelin valtio on vahva ja huima monumentti pyhälle lupaukselle jota me toistamme ja vakuutamme: Ei koskaan enää.”

Suuri puhe saikin kiitosta Israelin pääministeriltä – Netanjahu oli suorastaan liikuttunut. Puheen jälkeen Trumpille ojennettiin kopio [21] Ester Goldstein –nimisen juutalaistytön päiväkirjasta kotiinvietäväksi. Yhdysvaltojen presidentti jätti vielä oman merkinnän museon vieraskirjaan: ”On suuri kunnia saada olla täällä ystävieni kanssa – todella mahtavaa + en ikinä unohda!”

Vierailu ja puhe olikin onnistunut, sillä Times of Israel -media kommentoi tapahtuman menestystä viitaten aiempiin Trumpin hallinnon antisemitistisiin kohuihin viitaten: ”Presidentti vaikutti oppineen läksynsä.”

Trump siirtyi puhumaan Jerusalemin museoon. Netanyahu aloitti julistamalla Israelin ja Yhdysvaltojen liiton tärkeydellä näinä aikoina ja kiitti Yhdysvaltojen presidenttiä siitä, miten hän on koskettanut Israelia ja seissyt heidän takanaan.

Donald Trump päivitteli puheessaan taas väitettyä ”holokaustia” ja Israelin ”oikeutta” Jerusalemin kaupunkiin. Sen lisäksi hän korosti Israelin ja Yhdysvaltojen tärkeää sidettä, Iranin vastustamista ja kertoi Israelin poliittiselle kermalle myös aiemmasta sionistisen sodan valmistelusta Saudi-Arabiassa:

”Aiemmin tällä viikolla puhuin historiallisessa tapahtumassa Saudi-Arabiassa. Siellä kannustin ystäviämme muslimimaailmassa liittymään meihin luomaan vakautta, suojaa ja turvallisuutta. Olin syvästi rohkaistunut monien johtajien halusta tehdä yhteistyötä kanssamme kohti näitä yhteisiä ja tärkeitä tavoitteita.”

Donald Trump lensi Israelista Eurooppaan päättäen onnistuneen matkan Lähi-itään. Onnistuneen globalisteille ja sionisteille, ei eliitin nuorassa juokseville kansoille.

Middle East Conflict [22]

Poliittinen teatteri

Lähi-idän kiertueen tarkoituksena olikin koota sionistiset ja korruptoituneet liittolaiset yhteen ja kaupata heille aseita. Trump onnistui tässä suorastaan täydellisesti.

Al-Monitorin kirjoituksessa kommentoidaankin [23], miten Trumpin Iran-vastainen retoriikka on vallannut enemmän alaa Isisin sijasta. Iran on ”uusi Isis”. Trump oli haukkunut Iranin ydinsopimuksen surkeaksi. Trumpin äärikriittinen ja sotaa haluava asenne on huomattavissa kommenteista, sionististen liittolaisten keräämisestä yhteen ja asekaupoista.

Samaan aikaan Iranissa ollaan pitäydytty ydinsopimuksessa, ja maassa käytyjen demokraattisten presidentin vaalien voittajaksi nousi maltillinen Hassan Rouhani hieman ”agressiivisemman” Ebrahim Raisin sijasta, mikä viittaa vahvasti siihen, että Iranin kansa haluaa elää rauhassa.

Onkin korostettava Yhdysvaltojen kaksinaamaisuutta, sillä Iranissa sentään järjestettiin [24] demokraattisesti vaalit, kun Yhdysvaltojen ystävä Saudi-Arabia ei ole edes paperilla demokraattinen valtio.

Lähi-idän asiantuntija Nicholas Heras kommentoikin osuvasti: ”Trumpin hallinto on laittanut tuplasti enemmän Saudien johtaman Lähi-idän puolesta – sunnisävyllä.”

Haaretz on kommentoinut samaa ilmiötä [25], että Trump suosii Saudi-Arabian tukemaa terrorismi-ideologiaa, wahhabismia, jonka puolesta Al-Qaeda ja Isis vannovat:

”Saudi-Arabian kannattaminen ja Iranin hallinnon vaihtamista vaativa – Sunnuntain puheessa hän kutsui maailmaa eristämään Iranin ja totesi: ’rukoilkaa päivää, jolloin Iranin kansa saa oikeutetun ja oikeudenmukaisen hallinnon, jonka he ansaitsevat.’ Tämä pohjimmiltaan tarkoittaa, että Iranin hallinnolla ei ole oikeutusta.

Se samalla kertoo Lähi-Idälle, että sunni-islamin äärimmäinen muoto wahhabismi on hyväksyttävää, mutta shiialaisuus, jolla on juuret Iranissa (ja Irakissa) ja toimii yli 200 miljoonan muslimin identiteettinä, ei ole hyväksyttävää.

Tämä pyyhkäisee maton alle tosiasian, että wahhabismi synnytti Al-Qaidan ja Isisin. Ja jos Trump aikoo tuhota Isisin, kuten hän on luvannut, hänen tulisi tietää, että ryhmittymän osoite ei ole Tehranissa [Iranin pääkaupunki].”

Haaretz kirjoittaakin suoraan [26], että ”Saudi-Arabia on ääriuskonnollisuuden lähde arabimaailmassa ja fanaattisen terrorismin päärahoittaja”.

Trumpin puheet radikalismin ja terrorismin ”vastustamisesta” sekä samalla aseiden myyminen ja liiton syventäminen ääri-islamistien tärkeimmän tukijan – Saudi-Arabian – kanssa onkin pahimman luokan poliittista teatteria. Trump voisi aivan yhtä hyvin itse kantaa aseet Isis-terroristeille!

TrumpAseistaaISISterroristeja [27]

Israelin, Saudien ja Yhdysvaltojen sionistinen akseli

Trumpin syventyvä liitto ääri-islamistien kanssa on saanut täyden hyväksynnän Israelissa.

Israelin puolustusministeri Avigdor Lieberman esitti huolestunutta [28] Saudien asekaupoista, mutta Trump vakuutti, [29] että asekaupat eivät vaikuta Israelin sotilaalliseen mahtiin alueella. Puolustusministerin kommentit ovatkin poliittista teatteria, eikä Israelia todellisuudessa huoleta Saudien asekaupat vaan päinvastoin!

Aiemmin juutalaisvaltio sopikin jo yhteistyöstä Saudien kanssa [30] ja haluaa Saudeille lisää aseita [31]: ”Israel ymmärtää ja hyväksyy Saudien halun aseista itsensä hampaisiin asti, jotta he voivat vastustaa Iranin vaikutustavaltaa ja tukemaa terroria ja tarpeen tullen kohdata heidät suoraan taistelukentällä.”

Mutta hetkinen, eikö Saudien liittolaisuus Israelin kanssa ole ristiriidassa palestiinalaisten kautta? Eivätkö saudit arabeina puolusta palestiinalaisveljiään? Ei ole, sillä Saudit kieroilevat sen [30] minkä ehtivät palestiinalaisia vastaan sionismin hyväksi:

”Ja jos todella tutkit asiaa, suurin osa arabihallinnoista voisi sanoa, että on hyvä, että Israel sortaa ennemmin palestiinalaisia, kuin heitä. […]

Palestiinalaisten sorto vetää puoleensa kaiken kansainvälisen huomion, koska Israel esittää itseään valaistuneena valtiona ja tämä jättää varjoonsa heidän omat rikokset kansaansa ja muita kansoja kohtaan. Antaako kukaan huomiota Saudi-Arabian aiheuttamalle tuholle ja tapoille Jemenissä?

Jos Israelin miehitys olisi todella ongelma Saudeille, se olisi loppunut aikoja sitten. Olisi riittänyt, että he olisivat vetäneet pois muutama sata miljoonaa dollaria, jotka makaavat Amerikan pankeissa tai estäneet öljytankkerin matkan Amerikan tai Euroopan satamiin, ja miehitys olisi jo historiaa.

Nyt ihmiset keräävät Trumpin matkan hedelmiä. Matka tiukensi liittoa ’maltillisen sunnimaailman’ kanssa, josta Israelin opposition johtaja Isaac Herzog on myös innoissaan; Netanyahun kannatus on lähtenyt nousemaan kyselyissä, ja Israelin aseteollisuus tulee saamaan muutamia murusia Saudien miljardien asekaupoista.

Joten jos joku luuli, että Saudien hovi tekisi työtä rauhan eteen Israelin leirissä, he tulevat pettymään pahasti. Netanyahu ja Trump ovat Saudien parhaita liittolaisia.

Yhdysvaltojen asekaupat Saudien kanssa, ennätyksellisen sotilaallisen avun [32] antaminen Israelille ja kaikkien kolmen yhteistyön tiivistyminen onkin suoraa reaktiota Vastarinta-akselin onnistuneesta taistelusta [3] ääri-islamisteja vastaan.

Onkin ikävää nähdä, että Trumpin lupailema ”America First” -linja on muuttunut ”Globalism & Zionism First” -linjaksi. Kansa ei äänestänyt Trumpia tekemään tämänkaltaisia päätöksiä. Mielipidemittaukset osoittavat [31], että amerikkalaiset eivät pidä Saudeista, ja Haaretz kirjoittaakin Trumpin alkuperäisten kansallismielisten taipumusten vaikutuksista Israeliin: ”Israel saatetaan heittää laidan yli hetkessä, jos Trump päättää tehdä Amerikasta mahtavan.”

Haaretz on ikävä kyllä väärässä. Trump ei tule tekemään Amerikasta mahtavaa vaan hän tulee jatkamaan samaa sionististen sotien tukemista, jossa ainoastaan voittavat globaali eliitti ja Israel. Trump tahtoo tehdä Israelista suuren.