- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Dokumentti Treblinkan holokaustihuijauksesta

”Kaasutettiinko” 900 000 juutalaista kuoliaaksi Treblinkan leirillä? Nürnbergin näytösoikeudenkäynnissä [1]väitettiin, että 3,9 miljoonaa ”höyrytettiin” kuoliaaksi ”höyrykammioissa”. Onko väitteelle mitään perusteita?

Virallinen holokaustitarina on, että Treblinka II -leirillä sijaitsee maailman suurin joukkohauta. Väitteiden mukaan saksalaiset kaasuttivat 900 000 juutalaista 13:ssa ”suihkutiloiksi naamioidussa kaasukammiossa”.

Holokaustin kyseenalaistajat sanovat, ettei väitteille ole hyviä perusteita. Heidän mukaansa ”suihkutiloiksi naamioidut kaasukammiot” olivat sota-ajan julmuuspropagandaa Saksaa vastaan. Jopa valtavirtaiset tiedemiehet ovat myöntäneet, että juutalaisten väitteet ”ihmissaippuasta” ja ”juutalaissennahkalampunvarjostimista” olivat röyhkeitä valheita.

The Treblinka Archaeology Hoax -dokumentti tarttuu sionistisen brittiarkeologi Caroline Sturdy Collsin valheellisiin Treblinka-”tutkimuksiin”. Colls on valehdellut yleisölle muun muassa kaivamalla leirin lähistöllä olleita selkeästi merkittyjä kristittyjä hautoja väittäen niitä holokaustin ”piilotetuiksi joukkohaudoiksi”. Colls on myös valehdellut, että tavalliset suihkut Majdanekin leirillä olivat ”todellisuudessa joukkomurhavälineitä”. Hän myös luuli löytämäänsä terracotta-lattiaa Treblinkassa ”kaasukammion” lattiaksi.

Dokumentti kumoaa holokaustiaivopesun väitteet ”kuuden miljoonan juutalaisen kaasuttamisesta holokaustissa”.

Dokumentin voi katsoa Youtubesta tai ladata täältä [2].

Tutustu myös Jewish Gas Chamber Hoax -sivuihin [3].