”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Dokumentti holokaustin ristiriidoista

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Suosittu Buchenwald a Dumb Dumb Portrayal of Evil –dokumentti pureutuu valtavirtaisen holokaustitarinan ristiriitaisuuksiin ja suoranaisiin valheisiin kiihkottomasti ja laajaan lähdeaineistoon vedoten.

Dokumentti haastaa liittoutuneiden sotapropagandan ihmisennahasta tehdyistä lampunvarjostimista, kutistetuista ja säilötyistä ihmispäistä sekä ”tuhoamisleireistä”, joissa juutalaisia väitettiin murhatun järjestelmällisesti kaasukammioissa. Jopa poliittisesti korrektit historioitsijat ovat joutuneet perumaan monia uskaliaimpia väitteitään, mutta esimerkiksi myytti kaasukammioista elää edelleen.

Dokumentti muistuttaa, että Buchenwaldin ja Auschwitzin kaltaisilla työleireillä vallitsi tiukka kuri. Sionisti Steven Spielbergin Schindlerin lista –elokuvasta tutut vankien mielivaltaiset teloitukset eivät tulleet kuuloonkaan. Esimerkiksi Buchenwaldin komentajana työskennellyt Karl Koch teloitettiin, kun SS totesi rikostutkimuksen jälkeen hänen sekaantuneen korruptioon ja vankien murhaamiseen. Mikäli liittoutuneiden ja sionistien propaganda olisi totta, ei vankimurhista olisi pitänyt tulla Kochille minkäänlaisia laillisia seurauksia.

The Barnes Review kirjoittaa: ”Kun liittoutuneiden sotilaat saapuivat Buchenwaldin keskitysleirille, päättivät he aloittaa psykologisen kampanjan, jolla saksalaiset vieroitettaisiin ’natsismista’ kauhutarinoilla. Yhdysvaltojen hallitus ohjasi operaatiota, jonka johtaja Saksassa oli vastuussa toiminnastaan suoraan Eisenhowerille. Operaatio levisi kuitenkin Saksan ulkopuolelle ja aina Yhdysvaltoihin asti, minkä vuoksi monet amerikkalaisetkin kuulivat nuoruudessaan kauhutarinoita murhattujen vankien ihosta valmistetuista lampunvarjostimista.”

Holocaust Handbooks

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

3 Kommentit

  • Vähän outoon valoon tulevat nuo Pattonin saksalaismyönteiset kommentit kun muistaa, miten tämän komennossa akselin sotavankeja kohdeltiin. Ei ihan puhdas kaveri tuo.

   (0)(0)
   • Suomi suomalaisille

    Eisenhover oli se todellinen pyöveli, joka tietoisella tarkoituksella sodan jälkeen tapatti ennenkaikkea nälkään – joidenkin arvioiden mukaan jopa miljoonia saksalaisia, sekä sota- että siviilivankeja – mm. avotaivaan alla olleilla vankileireillä. Saatavilla olisi ollut suuret varastot esim. viljaa, joka oli tuotu Atlantin takaa. Eisenhover oli Pattonin esimies. Patton koetti mahdollisuuksiensa mukaan lieventää Eisenhoverin murhanhimoisten määräysten vaikutuksia. Lopulta JUUTALAISET murhasivat Pattonin.

    Suosittelen artikkelia ”George S. Patton , kenraali joka näki liikaa”, tappis 0catch com/patton htm

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*