"Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta. Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä. Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta."

Dresden James

Dokumentti: Hizbollah suojelee siviilejä ääri-islamisteilta

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Pohjoisamerikkalainen Vice-lehti on julkaissut lyhyen dokumentin Hizbollahin sekä ääri-islamististen Al-Nusran rintaman ja ISIS-terroristijärjestön välisistä taisteluista Libanonissa.

Dokumentin mukaan Hizbollahista on tullut ainut uskottava järjestö, joka kykenee suojelemaan libanonilaissiviilejä ääri-islamististen Al-Nusran rintaman ja ISIS-järjestön verisiltä hyökkäyksiltä. Kurinalaisuutensa vuoksi Hizbollah on menestynyt terrorisminvastaisessa taistelussa esimerkiksi Syyrian armeijaa paremmin. Hizbollah on joutunut kuitenkin säännöstelemään voimankäyttöään huomattavasti, sillä siviilien puolustaminen ääri-islamisteilta voi helposti sytyttää Libanonissa uskonnollissävytteisen sisällissodan.

Länsimainen valtamedia levittää yleisölle usein valheellisia väitteitä, että Hizbollah olisi ”ääri-islamistinen” järjestö. Todellisuudessa Hizbollah on omaksunut myös Libanonin kristityn väestön suojelijan roolin. Sen sijaan itseään kristityksi kutsuva Yhdysvallat ei ole tehnyt mitään libanonilaissiviilien turvaamiseksi. Syykin on selvä: Israel pitää Libanonia vihollisenaan, minkä vuoksi sionistit estävät kaiken amerikkalaisen avun lähettämisen maan siviileille.

On vähintäänkin mielenkiintoista, että Suomessa esimerkiksi kristityt sionistit levittävät Hizbollah-vastaista propagandaa ja antavat mieluummin tukensa sen vihollisille. Toisin kuin Hizbollah, Israel ei ole tehnyt elettäkään estääkseen kristittyjen teurastamisen Lähi-idässä. Israelilaismediat ovat jopa myöntäneet, että juutalaisvaltio tekee yhteistyötä Golanin kukkuloilla majailevien ääri-islamististen terroristiryhmien kanssa. Ainakin 1 300 taisteluissa haavoittunutta islamistiterroristia saavat hoitoa Israelin sairaaloissa. ISIS-terroristeja rahoittava Saudi-Arabia on Yhdysvaltojen ja sionistien tärkeä liittolainen. Olla kristitty sionisti merkitseekin todellisuudessa itsemurhaa.

Lue myös:

Valtamedia sensuroi uutiset kristittyjen vainosta Syyriassa
”ISIL on sionistien työkalu”
ISIL-terroristijärjestöllä yhteyksiä Israeliin
Snowden: Mossad ja USA kouluttivat ISIL-johtajan
ISIS tekosyynä hyökkäykselle Syyriaan
Israel, USA ja Nato luovat sekasortoa valtamedian tuella

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*