- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Dokumentti: Clintoneiden salattu korruptio

Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clintonin [1] ja rikollisen Goldman Sachs –juutalaispankin [2] symbioosista on kirjoitettu paljon vaalien alla. Tuore dokumentti osoittaa, ettei Goldman ole suinkaan ainut lähde, josta Clintonit ammentavat likaista rahaa.

Peter Schweizerin kirjaan pohjautuva Clinton Cash –dokumentti osoittaa, kuinka Hillary ja Bill Clinton kipusivat konkurssin partaalta rahaeliitin ytimeen. Dokumentti on nyt kokonaisuudessaan katsottavissa Youtubessa.

Clintonit ovat onnistuneet haalimaan korruption keinoin yli 150 miljoonan dollarin henkilökohtaisen omaisuuden sekä rakentamaan yli kahden miljardin dollarin rahaston.

Merkittävä osa rahoista kerättiin aikana, jolloin Hillary Clinton toimi Yhdysvaltojen ulkoministerinä. Dollareita on tulvinut muun muassa puhujanpalkkioina sekä ulkomaalaisten jättiyritysten lahjoituksina.

Kirjaa ja siihen pohjautuvaa dokumenttia on pyritty vähättelemään Clintonin vaalikampanjan aikana. Se on yritetty leimata muun muassa ”salaliittoteoriaksi”.

Todellisuudessa suurinta osaa aiheista on aikoinaan käsitelty valtamediassa, mutta sittemmin ne on vaiettu kuoliaaksi. Lisäksi kirjailija ja dokumentin tekijät ovat kaivaneet Clintoneista esiin tietoja, joita suuret tiedotusvälineet eivät ole aiemmin julkaisseet.

Muutamia dokumentin mehevimpiä skandaaleja:

Venäjä osti amerikkalaisia uraanivarantoja ja lahjoitti vastineeksi 145 miljoonaa dollaria Clinton-rahastolle.

Bill ja Hillary Clinton avustivat kanadalaista kaivossijoittaja Frank Giustraa ja hänen Uranium One –yhtiötään hankkimaan kaivoksia Kazakstanista ja Yhdysvalloista.

Myöhemmin Venäjän hallitus tahtoi ostaa Uranium Onen itselleen. Tähän tarvittiin kuitenkin Obaman hallituksen lupa uraanin strategisen merkityksen vuoksi. Kun ulkoministeriö harkitsi päätöstään, yhdeksän Uranium Onen omistajaa tekivät 145 miljoonan dollarin lahjoituksen Clinton-rahastolle.

New Yorker –julkaisu vahvisti, että Bill Clinton sai lisäksi 500 000 dollarin puhujanpalkkion venäläiseltä investointipankilta, jolla oli lämpimät suhteet Kremliniin. Lopulta kaupoille näytettiin vihreää valoa; Yhdysvaltojen ulkoministeriö antoi Venäjän ostaa 20 % Amerikan uraanista!

Hillaryn veli teki rahakkaan diilin Haitin kultakaivoksista

The Washington Post –julkaisu vahvisti huhut, joiden mukaan Hillary Clintonin veli Tony Rodham istui erittäin ”onnekkaan” kaivosyhtiön hallituksessa.

Viimeisen 50 vuoden aikana Haiti on päästänyt vain kaksi amerikkalaisyhtiötä kultakaivoksilleen – ja juuri Clintonin veli kuului niistä toisen johtoon.

Hillary työskenteli tuolloin Amerikan ulkoministerinä ja kanavoi miljardeja veronmaksajien dollareita Haitiin vuoden 2010 maanjäristysten vuoksi. Melkoinen sattuma!

2 miljoonan dollarin puhujanpalkkiot vastineeksi tuesta Keystonen öljyputkihankkeelle

Bill Clinton aloitti TD Bank –nimisen pankin rahoittaman puhujakiertueen vain neljä päivää sen jälkeen, kun Hillary oli nimitetty ulkoministeriksi. Pankki kartutti Clintonin varallisuutta miljoonilla dollareilla.

TD Bank sattui olemaan Keystone XL –öljyputkihankkeen suurin omistaja. Hanke tarvitsi ulkoministeriön siunauksen. Kappas vain, Hillary Clinton antoi tukensa öljyputkelle, vaikka hän on esiintynyt aina ”vihreiden arvojen” kannattajana äänestäjiensä edessä.

Clintonien tarinan tulisi olla vuosikymmenen kovin korruptioskandaali, mutta aiheesta kirjoitetaan julkisuudessa häkellyttävän vähän.

 

Lähde: Zero Hedge [3]