"Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta. Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä. Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta."

Dresden James

Diplomaatit: ”Skotlannin itsenäistyminen todennäköistä”

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

scotland-independenceSkotlannissa järjestetään syyskuussa kansanäänestys Yhdistyneestä kuningaskunnasta eroamisesta. Diplomaattilähteiden mukaan yhä useampi aikoo äänestää itsenäisyyden puolesta.

Edinburghin lähteiden mukaan ilmapiiri on muuttunut selvästi viime kuukausien aikana itsenäisyydelle suosiollisemmaksi. Lontoon politiikassa skotlantilaisia äänestäjiä ärsyttää etenkin hallitsematon maahanmuutto, Euroopan unioni ja talous. Eurooppalaisen konsulin mukaan Yhdistynyt kuningaskunta voi syyttää itseään Skotlannin vieraannuttamisesta.

Vielä viime marraskuussa skotlantilaisista vain 38 % olisi äänestänyt itsenäisyyden puolesta. Nyt luku on kivunnut jo 47 prosenttiin, ja kokeneen diplomaatin mukaan ero Yhdistyneestä kuningaskunnasta on ”todennäköinen, vaikkakaan ei vielä täysin varma”.

Press TV

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*