- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Detroitin konkurssi on amerikkalaisen unelman kuolema

Nyt se on virallista: Detroit on konkurssissa. Ja niin on koko Amerikka. Tämä kerran niin mahtava valtio ei ole vain taloudellisesti konkurssissa, vaan myös moraalisesti ja henkisesti rappiolla. Detroitin alennustila symboloi amerikkalaisen unelman kuolemaa. Detroit oli periamerikkalaisen autoteollisuuden koti. 1900-luvulla auto toi amerikkalaisille vapauden ja tasa-arvon – tai ainakin sosiaalisen liikkuvuuden.

Kaikki alkoi Henry Fordista, joka keksi miten voi valmistaa autoja, joita hänen kokoamislinjallaan työskentelevätkin pystyisivät ostamaan. Ennen Henry Fordia teollista vallankumousta pyörittivät alipalkatut, ylityöllistetyt työläiset, jotka asuivat hökkelikylissä ja slummeissa. Fordin jälkeen teollisuustyöläiset nousivat keskiluokkaan ja ostivat oman talon esikaupungeista, joihin pääsivät uuden auton tarjoaman liikkuvuuden turvin. Työläiset lähettivät lapsensa lukioihin ja yliopistoihin, usein kauaksi kotoa, joka ei enää tuntunutkaan niin kovin kaukaiselta, kiitos uuden auton tarjoaman liikkuvuuden.

Detroit oli historian suurimman yhteiskunnallisen muutoksen keskiössä. Siellä luotiin vaikutusvaltainen koulutettu keskiluokka, johon kuului valtaosa väestöstä, jopa tehdastyöläiset. Ironista kyllä Henry Ford, mies yhteiskunnallisen muutoksen takana, on viime vuosikymmenien aikana joutunut valtamedian ja oppineiden herjauksen kohteeksi juutalaisvastaisena henkilönä. Kuitenkin evoluutio-psykologian professorin Kevin MacDonaldin mukaan suurin osa Fordin väitteistä juutalaisten vallasta Amerikassa olivat ainakin karkeasti ottaen oikein, vaikkakin jotkut liioiteltuja. Henry Ford totesi oikein, että globaali sijoituspankkitoiminta oli muutaman suunnattoman rikkaan juutalaisperheen hallussa. Hänen mielestään nämä plutokraatit olivat todellinen uhka yleiselle hyvinvoinnille ja vauraudelle, jonka hänen uudenlainen autotehtaansa oli päästänyt valloilleen.

Fordin mukaan suuret kansainväliset pankkiperheet kahmivat itselleen maailman varallisuuden koronkiskonnan eksponentiaalisen vaikutuksen kautta. He kokosivat omaisuuden ja vaikutusvallan, joka oli suurempi kuin minkään valtion. Ensimmäisestä Maailmansodasta Henry Ford kirjoitti: ”Tiedän, kuka aiheutti sodan: saksanjuutalaiset pankkiirit.” Olipa Rotschildin kansainvälinen pankkiperhe liittolaisineen syypää I Maailmansotaan tai ei, niin ainakin on varmaa, että he määräsivät sodan lopputuloksen. Rothschildin perhe lähestyi Brittijohtajia vuonna 1917 tarjouksella, josta ei voinut kieltäytyä: ”Antakaa meille Palestiina ja me tuomme sotaan mukaan Yhdysvallat puolellenne, mikä varmistaa teille voiton Saksasta.” Britannia vastasi Balfourin Julistuksella, joka takasi Rothschildeille ”Juutalaisten Kansankodin” Palestiinassa. Rothschildit pitivät oman osansa sopimuksesta ja käyttäen valtaansa amerikkalaisessa mediassa ja taloudessa tekivät Saksasta itse paholaisen ja pakottivat Yhdysvallat sotaan, jossa sillä ei ollut mitään osaa eikä arpaa.

Yli 100.000 amerikkalaista, joista puolet sotilaita, uhrasi henkensä jotta Rothschild voisi näännyttää Saksan ja käynnistää kansanmurhan Palestiinassa. Henry Ford ymmärsi, mitä oli tapahtumassa. Hän oli kauhistunut kansainvälisten pankkiirien eksponentiaalisesti kasvavasta vallasta ja rikkaudesta. Jos Henry Ford olisi elossa tänään, olisi hän vieläkin kauhistuneempi.

Kansainväliset pankkiirit tappoivat Detroitin. Miten? Suolistamalla Amerikan tuotannon. 80- ja 90-luvuilla kansainväliset pankkiirit päättivät tuhota Yhdysvaltojen teollisuusmahdin, joten he pakottivat läpi uusliberaalit ”vapaan kaupan” käytännöt Yhdysvalloissa. Tämä vapaakaupan politiikka oli suunniteltu tekemään amerikkalainen teollisuus kilpailukyvyttömäksi ja siirtämään tuotantoa merten taa.

1900-luvun loppuun mennessä amerikkalaisten työläisten hyvät työpaikat olivat historiaa. Työläisväestö Detroitin kaltaisissa kaupungeissa köyhtyi nopeasti. Henry Fordin yhteiskunnallinen vallankumous päättyi ja laaja amerikkalainen keskiluokka teki kuolemaa. Detroitin työläiskaupunginosat tuhoutuivat yhtä varmasti kuin atomipommin iskemänä. Värilliset kärsivät kaikkein pahimmin. Ja köyhyyspommin laukaisivat Henry Fordin vanhat viholliset: kansainväliset pankkiirit, jotka olivat valmiita uhraamaan miljoonien ihmisten hengen tavoitellessaan ”Uutta Maailmanjärjestystä”, globaalia maailmanvaltiutta.

Vuonna 2001 Yhdysvaltojen talous, tai ainakin työväenluokka ja teollisuuden infrastruktuuri, kärsi uusliberaalista kauppapolitiikasta, jonka kansainvälinen pankkimaailma oli pakottanut voimaan lahjomiensa poliitikkojen kautta. Mutta ei Amerikka ollut vielä kuollut. Itse asiassa valtionvelkakaan ei ollut merkittävä.

Amerikan tappoi syyskuun lavastettu hyökkäys WTC-torneihin. 9/11 oli suunniteltu käynnistämään valheellinen ”terrorismin vastainen sota”, joka tuhoaisi Amerikan sielun, suolistaisi perustuslain ja alentaisi amerikkalaiset ikuiseen velkaorjuuteen. Kaikki sodat ovat lähtöisin kansainvälisistä pankkiireista, jotka lainaavat sodan molemmille osapuolille ja kasvattavat jo suunnattomiksi paisuneita omaisuuksiaan eksponentiaalisen koronkiskonnan keinoin. Se on sodan todellinen tarkoitus: orjuuttaa kansat pankkien valtaan.

Syyskuun 2001 WTC-iskun jälkeinen ”terrorismin vastainen sota” oli kuitenkin suunniteltu päättymättömäksi, toisin kuin kaikki aiemmat sodat. Sen tarkoituksena on luoda Uusi Maailmanjärjestys, jonka David Rockefeller kuvasi kuuluisassa lausahduksessaan: ”Kansallisen tason yläpuolella oleva älymystön ja maailman pankkiirien itsenäisyys on varmasti parempi vaihtoehto kuin viime vuosisatojen kansallisen itsemääräämisoikeuden käytäntö.”

9/11 jälkeen Yhdysvallat poltti tuhansia miljardeja dollareita käydessään sotia, joiden ainoa ajateltavissa oleva tarkoitus oli suojella Rothschildien vaikutusvallan keskusta Israelissa ja orjuuttaa Yhdysvallat velan hyökyaallolla. 9/11-sodat tuhosivat Amerikan talouden. Ennen WTC-iskua Yhdysvaltojen budjettivaje ja valtionvelka olivat käytännössä mitättömiä. 9/11 jälkeen Yhdysvallat on vajonnut lähes konkurssiin. Nykyään Yhdysvaltojen valtionvelka on lähes 17 biljoonaa dollaria ja se kasvaa liki 2,5 miljardin dollarin päivävauhtia. Jokainen amerikkalainen mies, nainen ja lapsi on henkilökohtaisesti velkaa yli 50.000 dollaria Rothschildeille ja heidän kansainvälisille pankkiystäville. Mikä pahinta, tuo velka kasvaa korkoa eksponentiaalisesti.

Yhdysvaltojen talouden murentuessa ensimmäisenä tuhoutuvat teollisuuskaupungit. Detroitin tuho on jättänyt jälkeensä yli kolmanneksen autiokaupunkia ja joutomaata, kaupunki on virallisesti konkurssissa. Se symboloi käynnissä olevaa amerikkalaisen unelman tuhoa ja näyttää synkän tulevaisuudenkuvan, joka uhkaa kohdata kaikkia muitakin Amerikan kaupunkeja.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.veteranstoday.com/2013/07/22/detroits-bankruptcy-death-of-the-american-dream/ [1]