"On väärin kysyä, miten holokausti oli teknisesti mahdollista toteuttaa. Holokausti oli teknisesti mahdollinen, koska se tapahtui."

Fernand Braudel

Dementiaan löytymässä apua?

11 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 511 ääntä, keskiarvo: 4,64 / 5 tähteä 5 (11 ääntä, keskiarvo: 4,64)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Dementialla tarkoitetaan tilaa, jossa henkilön useat älylliset toiminnat ja aivotoiminnat ovat heikentyneet. Dementiaa voivat aiheuttaa monet keskushermoston sairaudet, puutostilat, myrkytykset tai lääkkeet.

Dementiassa ilmenevälle muistihäiriölle on ominaista vaikeus oppia uusia asioita tai palauttaa mieleen aiemmin opittua. Dementialle ominaisia piirteitä ovat myös puheen sisällön köyhtyminen (afasia), pukeutuminen ja motoristen liikesarjojen suorittaminen (apraksia) ja nähdyn merkityksen käsittäminen (agnosia) on vaikeutunut.

Nyt useat eri tutkijat ovat päätymässä siihen, että nauttimamme ravinto on erittäin merkittävä tekijä dementian synnyssä.

Teollisesti valmistetun ja tehotuotetun ruoan syöminen ei takaa ihmiselle kaikkia niitä ravintoaineita, joita hän tarvitsee.

Dementia on yhdistetty D-vitamiinin puutokseen ja insuliiniresistanssiin. Alzheimerin tautiin viitataan jopa tyypin 3 diabeteksena.

Useat tutkimukset osoittavat että dementiariskiä voidaan merkittävästi vähentää lisäämällä ruokavalioon D- ja B12-vitamiineja, kylmäpuristettua kookosöljyä, omega3:a sekä astaksantiinia. Astaksantiini on luonnollinen pigmentti, karotenoidi, joka vähentää fosfolipidi-hydroperoksidien kasautumista vereen. Astaksantiinia on mm. levissä ja äyriäisissä.

British Journal of Nutrition- lehden mukaan ”12 viikossa saatiin mitattavia tuloksia vertailuryhmissä. Yksi ryhmä sai 6 mg, toinen 12 mg astaksantiinia ja kolmas ryhmä lumelääkettä. Tulokset viittaavat siihen, että astaksantiini parantaa erythrocyte-antioksidantin tasoa samalla kun se vähentää fosfolipidi-hydroperoksidin tasoa millä voi olla ennaltaehkäisevä vaikutus dementian torjunnassa. PLOOH-taso laski 40-50%.”

Aidolla, kylmäpuristetulla kookosöljyllä on saatu jopa aivojen atrofia vähenemään tai katoamaan kokonaan.

Lähteet:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21276280

http://www.neurology.org/content/71/14/1065.abstract

http://www.eurekalert.org/pub_releases/2009-05/ip-ivd052609.php

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19494440?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DefaultReportPanel.Pubmed_RVDocSum

http://www.coconutketones.com/WhatIfCure.pdf

 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20956785

http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00358

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Yksi kommenti

  1. Jouni Rosenberg

    Erinomaisen hyvä sekä kiinnostava juttu, pitääpä alkaa käyttämään noita neuvottuja, kun tuota ikääkin on jo siunaantunut.

    Monisanaiset- ja lukuisat kiitokset toimitukselle.

    (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*