- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

David Duke puhuu televisiossa Israelin terrorismista

Israel on murhannut huomattavasti enemmän palestiinalaisia ja muita arabeja kuin arabit israelilaisia. ”Väkivallan kierteen voi katkaista vain kaatamalla kokonaan Israelia tukeva kansainvälinen sionistinen verkosto,” kertoi tohtori David Duke Press TV:lle.

Duke antoi haastattelun sen jälkeen, kun Israelin hävittäjät olivat suorittaneet tuoreet iskunsa Gazassa ja Länsirannalla.

Ainakin neljä palestiinalaista (joista kolme on lapsia!) haavoittuivat iskuissa, joita länsimainen valtamedia ei ole vaivautunut edes noteeraamaan. Länsirannalla juutalaiset iskivät Jalazonen pakolaisleiriin sekä Tulkarmin kaupunkiin. Iskuissa kuoli yksi ja haavoittui useita. Juutalaiset myös pidättivät monia merkittäviä palestiinalaisia, kuten kolme tärkeää Hebronin kaupungissa asuvaa lainsäätäjää.

Juutalaisvaltion turistiministeri Uzi Landau hyökkäsi sanallisesti Yhdysvaltoja vastaan ja kutsui sitä ”terrorismin tukijaksi”. Syy tälle oli, että Yhdysvallat on tunnustanut Hamasin ja Fatahin yhteishallituksen [1], jota johtaa Mahmoud Abbas.

Times of Israelin artikkelin mukaan juutalainen kiihkoilija Landau sanoi: ”Kun Abbasin ja Hamasin yhteishallitus päätettiin perustaa, varoitimme tämän johtavan todennäköisesti israelilaisten kärsimykseen. Ikävä kyllä ennustuksemme osuivat oikeaan.” Landau jatkoi: ”Amerikkalaisten halu tunnustaa Abbasin ja Hamasin yhteishallitus tuhoaa Israelin turvallisuuden ja rohkaisee muita terrorismiin.”

Landau ei selvästikään ole tyytyväinen yli kahdeksaan miljoonaan dollariin, jotka Yhdysvallat lahjoittaa vuosittain Israelille ”avustuksina”. Hänelle ei myöskään riitä, että äärijuutalaiset hallitsevat yhdysvaltojen mediaa, taloutta, Hollywoodia ja kongressia lobbausjärjestöjensä kautta.

Vain täydellinen alistuminen Israelille ja valtion etnisen puhdistuksen ohjelmalle ovat tarpeeksi äärijuutalaisten mielestä. Kuten Duke toteaa Press TV:lle, vain äärijuutalaisen kansainvälisen valtarakenteen täydellinen syrjäyttäminen voi lopettaa tämän painajaisen.

DavidDuke.com [2]