"Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä."

Rotschildin veljekset Lontoossa

David Duke: Kommunismin salaisuus

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,50
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

David Duken kirja The Secret Behind Communism käsittelee Venäjän kommunistisen vallankumouksen etnisiä taustoja. Kirjan tärkeimpiin lähteisiin kuuluu hirviömäiset vankileirit omakohtaisesti kokenut Aleksandr Solženitsyn.

Toisin kuin yleisesti väitetään, ei kyseessä ollut ”venäläinen” kumous. Maailmanlaajuisiin joukkotuhontoihin johtanut kommunistisen aatteen voittokulku sai alkunsa venäjällä asuneiden juutalaisten joukossa. Juutalaisbolševikit eivät edes pitäneet itseään venäläisinä, vaan he säilyttivät seemiläisen identiteettinsä senkin jälkeen, kun Venäjästä tuli Neuvostoliitto. Esimerkiksi suurin osa Neuvostoliiton keskitysleirien johtajista oli juutalaisia.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*