"Sionistien valta länsimaissa pohjautuu holokaustimyyttiin. Revisionisteja vastaan hyökätään väkivalloin ja tuomioistuimessa, koska heitä ei uskalleta haastaa historiallisessa ja tieteellisessä tutkimuksessa."

Robert Faurisson

D-vitamiinin puute raskauden aikana voi aiheuttaa hammasmätää

3 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 53 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (3 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Manitoban yliopisto Kanadassa on selvittänyt, että mikäli odottavan äidin D-vitamiinitasot ovat matalat, lapsella on tavallista suurempi riski sairastua kariekseen eli hammasmätään.

Odottavat äidin D-vitamiinipuute voi vahingoittaa lapsen hammaskiillettä, mikä puolestaan voi johtaa hammasmätään. Kanadalainen tutkijaryhmä mittasi 207:n raskaana olleen naisen D-vitamiiniarvot sekä tutki 135 lapsen hampaat noin 16 kuukauden ikäisenä. Selvisi, että äitien D-vitamiinitasolla on suora yhteys lasten suun terveyteen.

Tutkijoiden mukaan raskaana olevien naisten täytyy kiinnittää erityistä huomiota ruokailuunsa ja hankkia tarvittaessa D-vitamiinia apteekista. Sanfranciscolaisen tutkijan William B. Grantin mukaan odottava äiti tarvitseen päivittän 4000-5000 ky D3-vitamiinia. Tämä laskee myös riskiä lasten vammaisuuteen, keskosten syntyyn sekä sairastua raskausajan diabetekseen, hengitysteiden infektioihin tai raskausmyrkytykseen.

Kesän kolkutellessa jo ovella, tulevien äitien kannattaa ulkoilla auringossa sekä syödä sieniä, kananmunia, villilohta ja keltaevätonnikalaa. Tämä on mukava tapa huolehtia riittävästä D-vitamiinin määrästä!

Natural News

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

2 Kommentit

  1. Lohen alkuperän kanssa kannattaa kylläkin olla tarkkana ympäristömyrkkyjen vuoksi etenkin raskausaikana!

    (0)(0)
    • Tuosta lohen alkuperän kanssa tarkkana olemisesta olen kyllä sitä mieltä että kauppojen lohet eivät vastaa tarkoitustaan, ainakaan siinä mielessä että niiden syömisestä olisi paljonkaan hyötyä. Villilohi on ihan eriasia mutta sitä ei ole saatavilla vaan kaikki myytävät lohet kasvatetaan ja ruokitaan jollakin muulla kuin kaloille kuuluvalla luontaisella ja oikealla ravinnolla. Että se siitäkin terveellisyydestä, kaikki pitää teollistaa ja saada mahdollisimman suuret tulot, ihmisten terveydestä viis kunhan rahahanat pysyvät valtoimenaan.

      (0)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*