"Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa. Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme."

John Swinton, New York Times

COVID-19 jyllää: kansanpetturipoliitikoilla on prioriteetti ongelma

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,83
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Koronaviruksen aiheuttama COVID-19 -tartuntatautiepidemia tekee tuhoaan maailmalla, kuten myös Suomessa, jossa kuitenkaan turvallisuutta edistäviin toimenpiteisiin ei ole ajoissa ryhdytty. Suomessa ei ole katsottu mahdolliseksi rajojen sulkemista, vaikka sen ovat toteuttaneet esimerkiksi Tanska ja Puola. Norjassa hallituksensa päätöksellä ovat koulut ja päiväkodit suljetut, jotka toimenpiteet eivät edes vaadi valmiuslain käyttöönottoa.

Virallinen Suomi on vitkastellut turvallisuutta edistävissä toimissa

Kiinassa käynnistyi alkuvuonna uuden koronaviruksen aiheuttama COVID-19 -tartuntatautiepidemia. ja Maailman terveysjärjestö WHOjulkaisi koronavirusepidemian pandemiaksi 11.3.2020. Näistä seikoista huolimatta Suomen hallituksen ja kyseisistä asioista vastaavien viranomaisten päätökset, eivät huomioineet kansalaisten turvallisuuden asettamista etusijalle riittävän aikaisin ja tarvittavin toimenpitein. Näitä turvallisuutta edistäviä toimenpiteitä olisivat olleet esimerkiksi seuraavat: asettamalla karanteeneja, rajoittamalla kokoontumisia, matkailua, turhaa liikkumista ja jopa rajojen sulkemista Tällaista välinpitämättömyyttä yleisestä turvallisuudesta on havaittavissa muissakin Euroopan Unionin maissa.

Ensinnäkin on syytä huomauttaa, että Suomen hallituksen viivyttely toimenpiteissään koronavirusepidemian torjumiseksi, johtaa kovempien rajoitteiden käyttöön ottoon, kuin mitä varhaisemmassa vaiheessa varautumalla olisi tarvittu. Näin menetellen Suomen valtaapitävät saavat myös maassa talouskriisin aikaan, mikä aiheuttaa sen, että yritykset ja kansantalouden tila yleensä luisuu entistä enemmän globaalien rahoitusmarkkinoiden ja kansainvälisen finanssijärjestelmän hyväksikäytettäväksi. Hyötyjinä on negatiivinen globalisaatio.

Kuitenkin Tanskan pääministeri Mette Frederiksen ilmoitti, että Tanskan raja suljetaan lauantaina (viikko 11) puoliltapäivin paikallista aikaa väliaikaisesti. Tanskalaisten maahan tulemista ei estetä, mutta ulkomaalaisilta vaaditaan todiste tulosyystä. Mikäli todisteita ei ole esittää, maahantulo kielletään. Tanskan toimenpiteen jatkuvan pääsiäiseen asti. Myös Puola sulkee rajansa keskiyöllä lauantain ja sunnuntain välisenä aikana. Norja, joka ei ole EU:n jäsen maa, on hallituksensa päätöksellä ilmoittanut sulkevansa koulut ja päiväkodit koronavirusepidemian takia. Helsingin kaupungin pormestari Jan Vapaavuoripitää Norjan hallituksen päätöksiä yliampuvina. Vapaavuoren mukaan koronavirusepidemia ei ole niin suuri uhka, joka edellyttäisi Norjan kaltaisia operaatioita.

Suomessa pääministeri Sanna Marinilmoitti kolme vuorokautta sitten, että Suomi ei voisi enää pysäyttää koronaviruksen etenemistä edes rajuilla toimilla. Oppositiossa oltiin asiasta eri mieltä. Kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon mukaan valmiuslaista pitäisi päättää välittömästi.

Neljä viidestä. Hallituksen ministeriryhmien johtajat.
Neljä viidestä. Hallituksen ministeriryhmien johtajat.

Kansanedustaja Arja Juvonen (ps) kysyi hallituksen kantaa toimenpiteissä koronavirusepidemian leviämistä vastaan:

”Arvoisa hallitus, oletteko valmiit tiukkoihin toimenpiteisiin, jopa valmiuslain käyttöönottoon, kansalaisten suojelemiseksi? Annatteko suosituksen kunnille sulkea koulut”, Juvonen kysyi.

Sanna Marinin(sd) mukaan tilanne Suomessa ei vielä vaatinut mainittuja toimenpiteitä.

Ylen LIVE Suomi ohjelmassa Marinin mukaan Suomessa tautitilanne ei edellytä päiväkotien ja koulujen sulkemista. Tulee huomata, että valmiuslaki ei ole ehtona näiden sulkemiselle, vaan päiväkodit ja koulut voidaan sulkea aluehallinnon päätöksellä.

Valmiuslain käyttöönottoa valmistellaan

Viimeisempien uutisointien mukaan valmiuslain käyttöön ottamisen valmistelu on vihdoin aloitettu. ”Valmiuslaki ei ole maanantaina hallituksen käsittelyssä. Varaudumme kuitenkin kaikkeen”, Sanna Marin sanoo. Hallitus linjaa lisäksi maanantaina päiväkotien ja koulujen tilanteesta.

Rajoituksia pitäisi toteuttaa

Tunnettu lääketieteen tiedejulkaisu Lancet arvioi, että viruksen leviämisen estämiseksi tehdään liian vähän. ”On todellinen vaara, että maat ovat tehneet liian vähän ja liian myöhään, jotta epidemia voitaisiin estää”, toteaa julkaisu.

Rajoituksia, jotka luovat muiden muassa etäisyyttä ihmisten välille täytyy vain toteuttaa, vaikka ne toisivat väliaikaista epämukavuutta elämään. Koronan torjuminen on myös Suomessa kuten vuotavan katon korjaus, mitä ei tarvitse poudalla korjata, ja sateella sitä ei viitsitä kunnostaa.

Suomen hallituksella ja sisäministeriöllä prioriteetti ongelma

Kuten yllä jo mainittiin Tanska ja Puola pystyivät sulkemaan rajansa, mutta Suomessa asia on toisin: ”Suomen ja muun EU:n sisärajat ylittävää liikennettä ei säännönmukaisesti valvota. Rajavalvonnan tilapäinen palauttaminen EU:n sisärajoille ei ole mahdollista kansanterveyden vaarantumisen perusteella”, sisäministeriö toteaa tiedotteessaan.

Suomen hallituksen ja sisäministeriön ensisijaiset prioriteetit ovat:

Turvata väestönsiirtojen mahdollisuus koronavirusepidemiasta piittaamatta. Kun Suomeen vuonna 2015 tuli yli 30 000 turvapaikanhakijaa, vihreät kannattivat avointa linjaa sekä toivottivat hakijat tervetulleiksi.

Mikäli nuo tapahtumat nyt toistuisivat, Suomi ottaisi Ohisalon mukaan ”turvapaikanhakijat” vastaan sekä käsittelisi kaikki hakemukset. Sellaista tilannetta, jossa Suomi rajoittaisi tulijoiden vastaanottoa Ohisalo ei pidä mahdollisena.

Taata, että Israelin ja Yhdysvaltojen liittolaiset ovat kykeneviä jatkossakin valtioterrorismiin Lähi-idässä. Valtioneuvosto myönsi kokouksessaan 12.3.2020 Sisu Akselit Oy:lle ja Katsa Oy:lleasevientiluvan Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin. Tuotteiden vastaanottaja on esimerkiksi panssaroituja ajoneuvoja valmistava LLC Calidus, joka päätöksen mukaan käyttää tuotteita omassa tuotannossa.

Äänin 16 – 1 tehty päätös on yhteensopimaton aikaisemman päätöksen kanssa, sillä Suomi ilmoitti jo vuonna 2018 ettei Saudi-Arabiaan tai Arabiemiraatteihin myönnetä uusia asevientilupiaJemenin konfliktin takia. Arabiemiraatit on yksi osapuoli Jemenin sodassa, joka YK:n arvioiden mukaan on yksi maailman mittavimmista humanitaarisista katastrofeista.

Ylläpitää mahdollisimman kiihkeää ilmastopolitiikkaa: Suomi sekä yksitoista muuta EU-jäsenmaata vaativat tiistaina komissiota (siirryt toiseen palveluun) kiristämään ripeästi vuoden 2030 tavoitetta. Niiden mukaan EU:n on päästävä uudesta tavoitteesta sopuun ja näytettävä näin esimerkkiä muille maailman maille ennen YK:n seuraavaa huipputärkeää ilmastokokousta marraskuussa Glasgow’ssa.

Pysäyttää kaikki avustukset sellaisilta kulttuurimuodoilta, joiden perinteisenä tehtävänä on herättää ja voimistaa kansallista tietoutta sekä ajattelutapaa, kuten myös edistää suomalaista, erityisesti suomenkielistä kulttuuria. Esimerkiksi Sanna Marinin hallitus eväsi kaikki valtionavustukset Suomalaisuuden liitolta, joka oli perustettu vuonna 1906.

Lopuksi

Koska pääministeri Sanna Marin yritti viimeiseen saakka todistaa kuulijoilleen, että Suomi ei ole koronan takia kriisissä, johti tilanne siihen, että koronasta suoriutui epidemia myös Suomessa. Marinin vitkastelu on osaltaan syynä siihen, että kyseisessä tilanteessa jouduttiinkäyttöön ottamaan valmiuslaki tartuntojen estämiseksi. Negatiivisena puolena poikkeuslaissa on kaiken muun harmin lisäksi se, että sisäministeriön, ja yleensä virallisen Suomen hegemoniasuhde kansalaisiin nähden kasvaa, joten tätä valtasuhdetta poliittinen koneisto pystyy käyttämään hyödykseen. Esimerkiksi sosiaalinen media ja Internet voidaan sulkea määräajaksi sekä yleensä kansalaisten valvonta kiristyy.

Markku Juutinen

Lähteet

Terveyden- ja hyvinvoinninlaitos (14.3.2020). Ajankohtaista koronaviruksesta COVID-19. Saatavina: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Savon Sanomat (13.3.2020). Tansaka ja Puola panevat rajat kiinni koronan takia. Saatavina: https://www.savonsanomat.fi/ulkomaat/Tanska-ja-Puola-panevat-rajat-kiinni-koronan-takia/1526460?pwbi=a40d30adc120af752c0d88ec9942f1e9

Uusi Suomi (12.3.2020). Sanna Marin esitti eduskuntaryhmille kaksi kysymystä koronaviruksesta: ”Tänään ei tehty päätöksiä valmiuslaista, mutta kaikki antaisivat tukensa tarvittaessa”. Saatavina: https://www.uusisuomi.fi/uutiset/sanna-marin-esitti-eduskuntaryhmille-kaksi-kysymysta-koronaviruksesta-tanaan-ei-tehty-paatoksia-valmiuslaista-mutta-kaikki-antaisivat-tukensa-tarvittaessa/07da904b-1029-433e-8ba2-b7ae655160ee

Uusi Suomi (12.3.2020).

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/eduskunnassa-vaaditaan-kovia-koronatoimia-ja-koulujen-sulkemista-sanna-marinilta-tyrmays-suomessa-ei-ole-poikkeustila/9eebbfdc-809f-42fa-b321-2ef99d9d4c22

Uusi Suomi (14.3.2020). Sanna Marin: ”Olen käynnistänyt valmiuslain käyttöönottoasetuksen valmistelun – varaudumme kaikkeen” – Tulossa myös linjaus kouluista ja päiväkodeista. Saatavina: https://www.uusisuomi.fi/uutiset/sanna-marin-juuri-nyt-olen-kaynnistanyt-valmiuslain-kayttoonottoasetuksen-valmistelun/44d5ce00-442f-4e8d-8b95-e0830ae85787?fbclid=IwAR1C7J9a-xN8H47N5v7mXyiGfUoM0dArmVdWB9spjMz9UzbFBLaLZ4BHlQQ

The Lancet (2020). https://www.thelancet.com/open-access?utm_campaign=oa19&utm_source=ppc&utm_medium=var2&utm_medium=ppc&utm_term=lancet&utm_campaign=LANGLO_JCR19_Q3/2019&utm_source=adwords&hsa_src=g&hsa_kw=lancet&hsa_ver=3&hsa_tgt=kwd-12506801&hsa_net=adwords&hsa_mt=b&hsa_acc=9121597819&hsa_cam=8074711890&hsa_ad=396513775160&hsa_grp=82376506526&gclid=CjwKCAjwmKLzBRBeEiwACCVihvvixLtkHk5OsHd_ymYig7jF_rdFeAsIty2J7y6yydCapoILVEmXvhoCCXIQAvD_BwE

Yle LIVE Suomi (12.3.2020): Saatavina: https://www.youtube.com/watch?v=Lyc2u1mPpKc&fbclid=IwAR0c1DyUXZcTkhRAmviEFv_2ezi6gMAOwBJ3vAhPwmT5qOW1AXofDk6b3F8

Sisäministeriö (12.3.2020; Tiedote 18/2020). Turvallisuusviranomaiset ovat varautuneet koronaviruksen leviämiseen. Saatavina: https://intermin.fi/artikkeli/-/asset_publisher/turvallisuusviranomaiset-ovat-varautuneet-koronaviruksen-leviamiseen

Yle-uutiset (6.3.2020). Sisäministeri Maria Ohisalo: Kreikka toimii väärin, turvapaikkahakemukset pitäisi käsitellä. Saatavina: https://yle.fi/uutiset/3-11244834

Sadankomitea (12.3.2020). Jälleen asevientilupa Arabiemiraatteihi – rauhanjärjestöt tyrmistyvät. Saatavina: https://www.sadankomitea.fi/tiedote/jalleen-asevientilupa-arabiemiraatteihin-rauhanjarjestot-tyrmistyivat/?fbclid=IwAR2qX1ijhNh6zXbGxn-i_e2t7phyxaiJ7t7vjRHhHXMboZywwkBIxXQnbH0

Suomalaisuuden liitto (4.3.2020). Suomalaisuuden liitolta evättiin valtionavustukset. Saatavina: https://suomalaisuudenliitto.fi/tiedote-4-3-2020-suomalaisuuden-liitolta-evattiin-valtionavustukset/

ALEX PLAVEVSKI (10.3.2020) Talouselämä. Paras ennuste on talouskriisi, huono maailmantalouden täydellinen pysähtyminen – Raportti povaa koronaviruksen osuvan pahasti Suomen talouteen. Saatavina: https://www.talouselama.fi/uutiset/paras-ennuste-on-talouskriisi-huono-maailmantalouden-taydellinen-pysahtyminen-raportti-povaa-koronaviruksen-osuvan-pahasti-suomen-talouteen/d0ff4336-a1f3-4543-a4da-af9a03931e9b

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

31 Kommentit

 1. Voi vittu mikä tätä maata vaivaa? Maissa, joita ”hallitus” moittii ”kansainvälisten ihmisoikeussopimusten rikkomuksista” pistävät oman maan kansalaisten turvallisuuden etusijalle sulkemalla rajansa ym.

  Onko homma kiinni siitä, että Ruotsi ei ole antanu lupaa ? Alan myös huolestua, että JAS Gripen roina väkisin valitutaan Ilmavoimien riesaksi, koska vitun svedupolitiikka (taas).

  (6)(0)
 2. Vitun idiootit 33

  Sieltä ne juutalais/vapaamuurari gulakit sitten tulivat liian moni näki läpi kusetuksen ja maanpettureiden oman turvallisuuden takia kansaa vastaa poikkeustila lait näin ei pääse muodostumaan uhkaa vapaamuurari eliitille!

  Urho tekemistä minkään korona viruksen kanssa joku tekosyy oli pakko keksiä! toki goyim lauma on täysin ulapalla mitä tapahtuu tapansa mukaan!

  Freemason 33 corona hoax!

  (7)(0)
 3. WHEN THE KISSING HAS TO STOP

  Coronavirus Conspiracy Theories: Facts vs Fiction
  By Lasha Darkmoon on March 15, 2020

  There’s big trouble coming . . . when the kissing has to stop.

  By LASHA DARKMOON – Darkmoon.me March 15, 2020

  NETANYAHU : I want to make the world a nicer place.
  TRUMP : So who’s next on the hit list?

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=203944

  (2)(0)
 4. Stupid goys :)

  With less people affected and dying than from the yearly seasonal flu, this ”virus” is being hyped way out of proportion on purpose as they are now testing out quarantining entire huge cities like Shanghai and Wuhan, and the sheeple seem to be following suit as expected. This is being used as a vehicle to push/test draconian government measures that would never be rolled out otherwise. They are now also developing a vaccine which will likely be forced on people one way or another.

  Here in Thailand 90% of people are wearing face-masks, there are temperature checks to get into department stores, tumbleweeds blowing through airports, and the most disturbing to me is the biggest bank in Thailand just closed all foreign exchange branches urging the public to stop using paper money claiming it is helping spread the virus and is pushing for everyone to use cashless currencies. This CV is serving better than fake alien invasion as far as rolling out the NWO plan. Successfully quarantining entire huge cities with dozens of millions of people like Shanghai and Wuhan without a hitch is scary. And the scariest thing is how sheepishly the people believe everything their lying governments and medias tell them.

  (6)(0)
 5. Kaikki katsomaan ja viisastumaan

  Samuli opettaa ja valmentaa meitä
  Muutoksen vuosi 2020, Co-virus ja yhteiskunta – Osa 1/2

  Tällä videolla syvennymme akuutin ja tärkeän ilmiön äärelle.

  Ensimmäinen osa 1/2 on tärkeä pohjustus ja toinen osa 2/2 jatkaa ja syventyy varsinaiseen asiaan.
  Susoitukseni on, että katso osat tässä järjestyksessä.

  Hyvää matkaa tämän aiheen pariin.
  – Samuli

  (1)(6)
  • Samuli on selvästi disinfo agentti. Videon toisessa osassa vetää tyypilliseen tapaan natsi-kortit ja johtaa harhaan. Kuinka Saksassa muka jouduttiin hirvittävään joukkkohysteriaan ja muuta potaskaa. Ajatus että nousemme jonnekin uudelle tasolle ja maailman rauhaan tietoisuutta pikkuhiljaa nostamalla ja vain kaikkea rakastamalla on juutalaiskabbalistista New Age vedätysta ja Juutalaisen messiaan eli Antikristuksen hyväksymistä ja ihmisten pasifioimista omaan tuhoonsa. Nooan lait merkitsevät ainakin Kristityille ja Hare Krisha uskoville kuolemaa. Jotta parempia aikoja oikeasti voisi tulla niin itse pääpiru pitää tuhota niin kuin Raamatussa ja myös Vedoissa ennustetaan. Saksassa ei edes niin pitkälle menty vaan ainoastaan väliaikaiseen internointiin ja emigraatioon itsensä ympäröivälle yhteiskunnalle viholliseksi julistaneen kansan osalta. Kun maailman sekulaari ja hengellinen johtajuus on arjalaisilla eikä juutalaisilla niin rauhasta voidaan alkaa puhua.

   http://truth.prabhupada.org.uk/do-you-believe-prabhupada-we-are-going-to-produce-such-vaisnavas
   http://truth.prabhupada.org.uk/will-prabhupada-return-to-annihilate-international-jewry-part-one

   Jos luulee olevansa jotenkin henkisesti ja hengellisesti tiedostava niin silloin ensmmäinen asia tulisi olla totuuden opiskelu maailmansodista ja Adolf Hitleristä. Eikä paskan puhe videoilla joilla kuulijoille valehdellaan härskisti.

   https://www.altcensored.com/channel/UCnHs9ybJWhC-D-0ibqhWUqA/page/2

   https://europathelastbattle.wordpress.com/watch/

   (8)(0)
   • Samuli puhuu asiaa

    Toistaiseksi uusi koronavirus on johtanut yli 220 000 sairauteen ja yli 9 300 kuolemaan maailmanlaajuisesti. Mutta se ei ole mitään verrattuna flunssaan, jota kutsutaan myös influenssaksi.

    Viime vuonna 300 000 – 600 000 ihmistä kuoli maailmanlaajuisesti yleiseen flunssaan.

    Pelkästään Yhdysvalloissa influenssa on aiheuttanut arviolta 36 miljoonaa sairautta, 370 000 sairaalahoitoa ja 22 000 kuolemaa pelkästään tällä kaudella.

    En ole lääkkeiden ja rokotteiden työntäjä (ts. lääkäri), mutta ennustan, että koronaviruksen paniikki on ohi flunssakauden loppuun mennessä (toukokuu.). He tekivät yleisestä flunssasta ”pandemian” ja hyökkäsivät sen varjolla kansalais oikeuksiemme kimppuun.

    Makow: — He (Nwo-mafia) loivat flunssahysterian tuhoamaan vapauden

    Makow – They Created Flu Hysteria to Destroy Freedom
    So far, the new coronavirus has led to more than 220,000 illnesses and more than 9,300 deaths worldwide. But that’s nothing compared with the flu, also called influenza.

    Last year, between 300,000 and 600,000 people died worldwide from the common flu.

    In the U.S. alone, the flu has caused an estimated 36 million illnesses, 370,000 hospitalizations and 22,000 deaths this season alone.

    I’m not a drug and vaccine pusher (i.e. an MD) but I predict the coronavirus panic will be over by the end of flu season (May.) They upgraded the common flu to “pandemic” as a flimsy pretext to attack our civil rights.

    Aika sekopää pitää olla jos lankeaa mafian ansaan ja antautuu rokotettavaksi.

    https://www.henrymakow.com/2020/03/Common-Flu-is-Rebranded-to-Create-Havoc.html
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204526

    (2)(1)
 6. Kalergi-suunnitelma

  ”Helsingin Uutiset: Helsingin Pride joutui vähentämään henkilöstön määrän alle puoleen – syynä ”liian vähäiset tuet””,
  https://www.kansalainen.fi/helsingin-uutiset-helsingin-pride-joutui-vahentamaan-henkiloston-maaran-alle-puoleen-syyna-liian-vahaiset-tuet/

  Viherkommunisti-hallitus hävetköön, kun lemmikkejään noin huonosti kohtelee!

  (3)(0)
 7. Paljon melua tyhjästäkö?

  Koronasta tehty iso paniikki ja pantu maailma ja yhteiskunta sekaisin. Näinkö on?
  Cui bono? Kuka rahastaa?
  I have seen no wide-ranging proof that the PCR was ever checked properly, when it was first introduced, to show it could do what researchers say it can do.
  Onko testi luotettava?
  WHO TESTED THE TEST?
  THE TEST WAS NEVER PROPERLY TESTED. A GIANT SCANDAL.

  Think about what that means.
  https://blog.nomorefakenews.com/2020/03/15/how-many-people-have-coronavirus/

  [English] Credible insights into the Coronavirus by Dr. Wolfgang Wodarg
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204001

  (2)(0)
  • Koronakusetus

   Tuossa videossa tri WW sanoo ettei koronahype perustuisi erityiseen kansanterveydelliseen vaaraan. Se aiheuttaa kuitenkin huomattavaa vahinkoa mitä vapauksiimme ja henkilökohtaisiin oikeuksiimme tulee kevyiden ja perusteettomien karanteenitoimenpiteiden ja rajoitusten kautta.
   Median kuvat ovat pelottavia ja todisteisiin perustuva epidemiologinen arviointi katoaa laboratorioiden, tiedotusvälineiden ja ministeriöiden pelkoa lietsovaan valtavirtaan.

   Wolfgang Wodarg says:
   The corona hype is not based on any extraordinary public health danger. However, it causes considerable damage to our freedom and personal rights through frivolous and unjustified quarantine measures and restrictions. The images in the media are frightening and the traffic in China’s cities seems to be regulated by the clinical thermometer.
   Evidence-based epidemiological assessment is drowning in the mainstream of fear mongers in labs, media, and ministries.

   The Coronavirus Hoax
   written by ron paul
   monday march 16, 2020
   http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2020/march/16/the-coronavirus-hoax/

   (2)(0)
   • White Rabbit

    Karanteenit ja tuleva tappavan raju talouslama vievät ihmisiltä monet keskeisimmät vapaudet eli liikkumisen vapauden ja kyvyn päättää itsenäisesti taloudellisista asioistaan. Perustarpeita saa jatkossa enää vain tiukan sääntelyjärjestelmän kautta. Nykyinen sosiaaliturva- tai eläkejärjestelmä ei tule missään tapauksessa kestämään ja jo nyt isorikkaat ovat avoimesti saaliinjaolla noiden rahojen suhteen. Emu-puskureita puretaan ja isot firmat vapautetaan työeläkemaksuista ym. ym. Vauhti vain kiihtyy jatkossa.

    Vapauden rajoitukset ovat rangaistuksia, mutta jos ne ovat rangaistuksia, niin missä on rikos? Mikä on valtaväestön tekemä rikos? Onko se tyhmyys ja pelokkuus ja kieltäytyminen toiminnasta siinä vaiheessa, kun pelin luonne oli jo selvä? Finanssikriisi v. 2008 osoitti jo selvästi, kuinka globaalieliitin härskein osa eli nk. banksterit ja hallitusten sätkynuket pelaavat samaan maaliin. USA:ssa touhu oli avoimemman röyhkeää kuin Euroopassa, jossa rötöstely oli kohtuullisempaa, mutta toisaalta kriisi oli myös hyvin pitkävaikutteinen. Suomen talous lamautui hyvin pitkiksi ajoiksi.

    Siirtolaiskriiseissä tuo eliittien avoin yhteispeli sai jo kantaväestöjä avoimesti halveksuvan ja sortavan luonteen. Jälkiviisaana voi todeta, että kieltäytyminen toimenpiteistä noiden kriisien yhteydessä voidaan katsoa kantaväestöjen osalta niin rikolliseksi laiminlyönniksi, että nykyinen ja tuleva rangaistus on niistä aivan kohtuullinen. Jopa nyt, kun globaalieliitin suorittama vaiheittainen vallankumous tapahtuu aivan silmiemme edessä, kieltäydytään uskomasta ilmeistä asetelmaa. Sen sijaan aletaan vahtia kanssakansalaisia ja sitä noudattavatko he karanteenisäännöksiä ja suojaetäisyyksiä vain ei. GULAG järjestäytyy.

    (5)(0)
 8. Kalergi-suunnitelma

  Viherkommunisti on viherkommunisti vaikkahan voissa paistaisi:

  ”Suomi on siirtynyt poikkeustilaan poikkeuksillisissa merkeissä: Kuulimme eilen [16.3.2020] pääministeri Sanna Marinilta, että Suomen rajat suljetaan muulta kuin suomalaisten paluuliikenteeltä ulkomailta, ja tietty tavaraliikenteeltä. Tänään [17.3.2020] sisäministeri Maria Ohisalo täsmentää, että turvapaikkahakemuksia otetaan vastaan entiseen tapaan, eikä Suomen sulkeutuminen koske TAIKASANAA ”ASYL” käyttäviä.” – https://www.extrauutiset.com/eduskunnan-istunto-jatkuu-puolilta-oin-suora/
  (Viherkommunistit ja KANSATON-ISÄNMAATON Kokoomus ovat taas löytäneet toisensa PettUri Orpon syksyllä 2015 lanseeraaman taikasana ’asylumin’ käytössä.)

  Ts. viherkommunisti[-hallitus?] katsoo, että tätä jo nyt KOROLLISELLA ULKOMAANVELKARAHALLA katettavaa kustannuserää voidaan edelleen paisuttaa, vaikka kantasuomalaisille, varsinkin vähäosaisille on vain ankaraa vyönkiriristystä luvassa mm. tulevan konkurssiaallon ja suurtyöttömyyden seurauksena:

  ”Maahanmuuton hinta 3,2 miljardia euroa” [VUODESSA],
  https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/05/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-1-3-taustaa/

  Viherkommunistit tietävät, että rahaa saa automaatista, sähköä tuälee pistorasiasta ja valtionvelkaa ei koskaan tarvitse maksaa takaisin, MUTTA

  ”Korona iskee talouteen – Ekonomisti: Suomi syöksyy lamaan ja suurtyöttömyyteen

  GnS Economicsin pääekonomisti, valtiotieteen tohtori Tuomas Malinen sanoo, että Suomea odottavat hirveät ajat.
  Riippumaton GnS Economics ennustaa, että Suomen talous kutistuu tänä vuonna 5 prosenttia, ensi vuonna 14 prosenttia ja 11 prosenttia vielä 2022, kun koronaviruksen laukaisema lama kurittaa maailmantaloutta ja Suomea sen mukana.
  – Tämä on ihan hirveätä, eduskunnan valtiovarainvaliokunnan kuultavaksi matkalla ollut Malinen kommentoi Iltalehdelle perjantaina…”
  Koko artikkeli: https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/3f993086-e576-4079-9364-9dfa4ae4785a

  ”Professori: Suomen taloudessa on tapahtunut äkkipysähdys
  torstai 12.03.2020 klo 12:33
  Professori Puttonen: ”Kysymys on nyt siitä, mitkä yritykset pysyvät pystyssä”…”
  Koko artikkeli: https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/feb09ba8-07a8-4b10-81a0-581987e760d4

  (2)(0)
 9. Jepulisjepsis

  Media, poliitikot ja lääketeollisuus ovat perinteisesti valehdelleet lähes kaikesta. Miksi JUURI NYT pitäisi uskoa tähän heidän itse tehtailemaansa koronahypeen ? Missä vaiheessa näistä tahoista onkin tullut niin luotettavia?

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/02/21/psywar2/

  Yleensä C-vitamiini auttaa flunssaan. Mutta nyt ei. Vain rokote auttaa. Pakkorokotukset tulevat. Paetkoot ken voi.

  Tämä hysteria on käsikirjoitettu niinkuin James Bond elokuva – esim. vessapaperin hamstauksesta tulee ”aivan yllättäen” muotia joka maassa. Tämä sama käsikirjoitus on sitten jaettu kaikille medioille toistettavaksi ikäänkuin uutisena.

  https://www.bitchute.com/video/xRWMRVyiUuaH/

  Koronaviiruksen testaus on kuin kolikkoa heittäisi. Tulokset voivat olla aivan mitä tahansa.

  https://revealingfraud.com/2020/03/health/35-sources-the-covid19-corona-virus-is-over-hyped-and-likely-fraud/

  (7)(0)
 10. Simpsonit ennakoivat koronan

  Simpsonit ovat viisaita, viisaampia kuin maamme johto joka ei sulata sitä että kyse olisi bioaseesta.
  The Simpsons Predicted The Corona Virus!!
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204159

  (0)(0)
 11. Jepulisjepsis

  OHESSA VÄHÄN PERSPEKTIIVIÄ – MUST WATCH !

  https://www.bitchute.com/video/fNfBtkIlsns/

  Kaikille tämä HYPE ei mene läpi :

  https://www.youtube.com/channel/UCPBUN8YVYNgDSvrN_h6dZUw
  varalinkki :
  https://www.bitchute.com/video/iZzuyv1CfDhP/

  (0)(0)
 12. Olen kuullut, jotta pienelläkin painettukin pitää lukea. Devil is in the details. Tutustuinpa joutessani.

  K1) Miten nanometrikokoista (virus) biologiaa voidaan katsella? v: elektronimikroskoopilla.
  K2) Miten em.kone toimii? v: elektroniTYKILLÄ ammutaan kuvattavaa kohdetta TYHJIÖSSÄ.
  K3) Kestääkö ELÄVÄ biologinen näyte tuommoista kuritusta? v: ei.
  K4) Miten biologinen näyte valmistellaan kuvausta varten? v: VIIPALOINTI ja/tai MYRKYTYS ja/tai metalliKUORRUTUS ja/tai PAKASTUS
  K5) Muuttuuko biologinen näyte prosessissa? v: helposti. muutokset alkavat heti näytteenotossa.

  Olipa kerran kelloseppä, jonka ainoa työkalu oli iso leka. Hän löysi aina irtonaisia vietereitä ja vääntyneitä rattaita. Asiakkaansa olivat tyytyväisiä, kun syy ongelmaan selvisi. Kellosepän hyvä ystävä, villieläintutkija, kulutti elämänsä tutkimalla seulaksi ammuttuja susia. Tutkijan mukaan sudet ovat rauhallisia otuksia, eivät paljon liiku ja mätänevätkin aika pian. Sai Nobelin palkinnon. Sen pituinen se.

  Hitler kuulemma sanoi jotta kusetuksen pitää olla iso ja sanomaa toistaa paljon. Pikkuasioissa ihmiset kun tuppaavat olla tarkkoina. Taisi olla oikeassa. Jotta katsellaanpa ISOA kuvaa.

  K1) Onko virus ELOSSA? v: viruksella ei ole aineenvaihduntaa eikä aivoja. se ei kykene lisääntymään itse. ei ole hengissä. on KUOLLUT.
  K2) Voiko kuolleella olla TAVOITE? Esim. täyttää maanpiiri omilla kopiollaan? v: ei.
  K3) Mikä virus sitten on? v: elimistön SISÄSYNTYINEN puhdistusaine. kullekin myrkylle on omanlaisensa. puree pahempiin sotkuihin kuin bakteerit. hyvää insinöörityötä on ihminen, tarkasti suunniteltu tehdaskokonaisuus. itse tekisi kaiken tarpeellisen. jos vain johtoporras älyää olla sekaantumatta.
  K4) Mikä on SAIRAUS? v: elimistön siivouspäivä. kertyneet myrkyt lakaistaan pihalle. ei siivouspäivä ole kiva. parempi olisi olla sotkematta alunperinkään.

  Nimimerkki J.B. kommenttiosiossa on asian ytimessä, mutta hyvää materiaalia koko blogi:
  https://blog.nomorefakenews.com/2020/03/16/cov-death-5000-year-old-man-with-two-hundred-diseases/

  Olipa kerran taikausko. Taikauskoiset alkuasukkaat toimivat näin:
  1) ottivat myrkkyä
  2) kun elimistönsä siivoustiimi aloitti myrkynpoiston, sairastuivat
  3) syyttivät siivoojia – paha pöpöhenki oli vallannut ruumiin
  4) pahan pöpön karkoittamiseksi, keittivät uutta myrkkyä
  Taikauskon nimi oli ”lääketiede”. Pappinsa käyttivät valkoisia takkeja. Arvostettuja olivat papit, täysin viattomia poloiset myrkynnaukkailijat. Sen pituinen se.

  Loppukysymys: Onko ihmisen tyhmyydellä mitään rajaa?

  (3)(0)
 13. Jepulisjepsis

  Back in 2013, there was a Chinese movie released whose story had a very similar plot,released in Mexico under the title ” Coronavirus ” , go figure !

  Elokuva nimeltä ’Coronavirus’ ilmestyi Kiinassa JO vuonna 2013. Sattumaa ?
  https://www.mimikama.at/wp-content/uploads/2020/02/coronavirus2013.png

  (1)(0)
 14. Hoitoja koronaan

  Koronavirukseen tepsii otsonihoito, klooridioksidi ja elintarvikekelpoinen vetyperoksidi. Myös ns. Rife terapia on lupaava, mutta ei yhtä valmis käyttöönotettavaksi vaikka marginaalisilla käyttäjäfoorumeilla on kehitetty koronavirus taajuuden omaavia presettejä joilla sen voisi periaatteessa niitata. Sen toimivuutta ei tosin ole kai vielä todennettu.

  http://otsoniterapia.net

  https://healthimpactnews.com/2020/ozone-therapys-cost-effective-use-in-treating-corona-virus/

  Andreas Kalckerin sivusto klooridioksidista:

  https://andreaskalcker.com/en/

  Pidempi dokumentti klooridioksidista:

  http://quantumleap.is

  Käyttöohjeita CDS/MMS välille ja siitä miten eroavat annostuksiltaan toisistaan. CDS on valmiiksi sekoitettua/aktivoitua kun taas toinen pitää aktivoida hapolla ja on pahemman makuista.

  https://mmsinfo.org/protocols/Protocol_115_Plus.pdf

  https://www.mmsinfo.org/infosheets/mms1_equates_to_cdh_and_cds.pdf

  Sitä saa tilattua Saksasta esim. näistä kaupoista:

  https://www.vitalundfitmit100.de/chlorine-dioxide

  https://www.vitalundfitmit100.de/sodiumchlorite-sets

  https://www.sports-health.de/chlordioxid

  Suomen Happituotteelta saa elintarvikekelpoista vetyperoksidia käyttöohjeineen jos ei ulkomailta asti halua tilata ja odottaa.

  (2)(0)
 15. Kalergi-suunnitelma

  ”A high-level government source warned me TWO YEARS AGO that US cities would be locked down under quarantine… here’s the stunning proof this was all planned years ago”,
  https://www.naturalnews.com/2020-03-21-high-level-government-source-warned-me-two-years-ago-cities-locked-down-under-quarantine.html

  Missä määrin Suomen rikollinen ns. ”eliitti” on ollut ja on TIETOISESTI tässä mukana?

  (0)(0)
 16. 1) Yle opettaa kansalaisia:

  – ”Infektiolääkäri: Jos kaikki suomalaiset testataan koronan varalta, se maksaisi yli miljardi euroa – ”Nyt jäitä hattuun””

  – ”Viiden miljoonan testin tekeminen tälle kansalle on ihan kohtuuton ponnistus, ja väitän, etteivät rahat ole silloin järkevässä käytössä.”

  https://yle.fi/uutiset/3-11267485

  2) Suhteutetaan tämä vuoden 2019 laskelmaan:

  ”Maahanmuuton hinta 3,2 miljardia euroa”
  https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/11/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-ministereiden-laskelmat/

  3) Ei siis johdu rahallisista resursseista. Entä teknisistä valmiuksista?

  ”Miljoonia suomalaistestejä tilattu Kiinaan koronaviruksen testaukseen – Suomessa ei kapasiteettia?”

  ”Tässä yhtälössä jokin mättää, ja pahasti.”

  https://mvlehti.net/2020/03/17/miljoonia-suomalaistesteja-tilattu-kiinaan-koronaviruksen-testaukseen-suomessa-ei-kapasiteettia/

  Niin mättää. Tekniset edellytykset on olemassa.

  (0)(0)
 17. Kalergi-suunnitelma

  Otsikon mukaan ”COVID-19 jyllää: kansanpetturipoliitikoilla on prioriteetti ongelma”.

  Toden totta, niin näyttää olevan: ”Maailma taistelee koronavirusta vastaan – vihreät natseja ja rasismia”,
  https://www.kansalainen.fi/maailma-taistelee-koronavirusta-vastaan-vihreat-natseja-ja-rasismia/

  Ks. myös ”SISÄMINISTERI OHISALON VIHA SUOMEN KANSAA KOHTAAN TEKI TAAS ENNÄTYKSEN”,
  http://ylewatch.blogspot.com/2020/03/sisaministeri-ohisalon-viha-suomen.html

  (0)(0)
 18. Jepulisjepsis

  Eikö kenelläkään VIELÄKÄÄN lamppu syty – mikä vedätys tässä koronassa on kyseessä !?!

  Miksi ”vaihtoehtomediat” komppaa aivan täysillä tätä hysteriaa? Kun yhtään pintaa syvemmältä raaputtaa paljastuu, että tämä koronavirus on hirveä vedätys – kuten WTC-iskut 2001. Valhetta kaikki. Ei ole mitään koronavirusta. Vain mediahysteria.

  Esimerkiksi Italian menehtyineistä 99% oli jo jokin muu sairaus tai jopa monta sairautta, enimmäkseen vanhuksia :
  ”99% of Those Who Died From Virus Had Other Illness, Italy Says”
  https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-03-18/99-of-those-who-died-from-virus-had-other-illness-italy-says

  Italian väestö on ikääntynyttä – paljon vanhuksia. Italian rokotevastaisuus on myös suurta. Ei ihme, että tämä hysteria päästettiin valloilleen juuri Italiassa. Tosin aborteista ja syöpähoidoista tulee enemmän kuolleita, mutta niistä valtamedia vaikenee. Joka vuotinen influenssa-aalto tappaa kymmeniätuhansia ihmistä vuosittain. Entä diabetes ?
  ”In 2016, an estimated 1.6 million deaths were directly caused by diabetes. Another 2.2 million deaths were attributable to high blood glucose in 2012”. -lähde : WHO

  Paljastavaa on myös tämä vuoden 2017 Asterix sarjakuva, jossa ’Coronavirus’ -niminen hahmo mellastaa juuri Italiassa. https://yle.fi/uutiset/3-9891803

  Koronaviruksesta on tehty myös b-luokan elokuva, nimelta Coronavirus. Yllätys? Se on julkaistu DVD:nä ainakin Meksikossa 2013. https://www.mimikama.at/wp-content/uploads/2020/02/coronavirus2013.png

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/03/20/perspektiivia/
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/02/21/psywar2/

  (3)(0)
  • Juuri näin!

   Jotain kuitenkin on taustalla, kun useat maat näin kollektiivisesti toimivat. Uutisoinnit eri maista 1:1, uutisstudiota uutisstudion perään ja toinen toistaan toimenpiteissä matkien vaikka joka puolella toistetaan, että tautia ei edes tunneta ja luvut ovat paranemaan päin.

   Kollektiivin ulkopuolelle jää joko tottelemattomat tai laiskasti tottelevat: Venäjä, Italia, Valko-Venäjä, Ruotsi ja sitten näistä merkittävistä maista vielä Iran, Syyria, Turkki, Ukraina jäänyt oman tutkan ulottumattomiin Koronan suhteen. Osa näistä edustaa ”virallista pahaa”.

   Tulee kuitenkin mieleen, että ei kai tässä joku taho painosta valtioita valitsemaan kantaansa voimakkaamman asian suhteen? Muuten kummastuttaisi mm. Niinistön ja muutamien kärkipoliitikkojen tarmokkuus painostaessaan ja syyttäessään kansaa liikkumiskieltojen rikkomisesta. Miksi nämä päivittäiset kisastudiot, jollei osoituksena jollekin, jostakin…

   (2)(0)
  • Juuri näin!

   Jotain kuitenkin on taustalla, kun useat maat näin kollektiivisesti toimivat. Uutisoinnit eri maista 1:1, uutisstudiota uutisstudion perään ja toinen toistaan toimenpiteissä matkien vaikka joka puolella toistetaan, että tautia ei edes tunneta ja luvut ovat paranemaan päin.

   Kollektiivin ulkopuolelle jää joko tottelemattomat tai laiskasti tottelevat: Venäjä, Italia, Valko-Venäjä, Ruotsi ja sitten näistä merkittävistä maista vielä Iran, Syyria, Turkki, Ukraina jäänyt oman tutkan ulottumattomiin Koronan suhteen. Osa näistä edustaa ”virallista pahaa”.

   Tulee kuitenkin mieleen, että ei kai tässä joku taho painosta valtioita valitsemaan kantaansa voimakkaamman asian suhteen? Muuten kummastuttaisi mm. Niinistön ja muutamien kärkipoliitikkojen tarmokkuus painostaessaan ja syyttäessään kansaa liikkumiskieltojen rikkomisesta. Miksi nämä päivittäiset kisastudiot, jollei osoituksena jollekin, jostakin…

   (1)(0)
   • Valtioita ei ole olemassa. Valtioiden välisiä konflikteja ei ole olemassa. Nämä ovat suurta illuusiota.

    On vain saman maailmanlaajuisen imperiumin eri läänityksiä, sekä suurempia ja pienempiä lääninherroja. Ei heitä tarvitse painostaa. He tekevät kuten käsketään. Eihän sitä muuten lääninherraksi pääsisikään.

    Kuten kunnon teatterissa ainakin, eri lääneille ja lääninherroille annetaan eri luonteisia rooleja näyteltäväksi. Joskus hyvis, joskus pahis. Riippuu mikä vaikutus mihinkin yleisöön milloinkin halutaan.

    ”Valtioiden välinen sota” on aina imperiumin sotaa kaikkien osapuolten kansoja vastaan. Kansat ja sodan uhrit ovat olemassa.

    Valtio vs. valtio -viitekehyksessä tapahtumien analyysi ei etene. Yksi globaali imperiumi on tapahtunut tosiasia.

    (5)(0)
    • Jepulisjepsis

     Niimpä.
     ”A war between Europeans is a civil war” – Victor Hugo 1849

     https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/02/12/bis/

     (1)(0)
    • Valtioita ei ole olemassa, eikä sen paremmin aitoa, rehellistä valtavirtaista mediaakaan. Viralliset uutiset tunnutaan muodostettavan hyvin pienen piirin toimesta, uutisoiden sellaisenaan pitkin maailmaa. Poikkeuksen luovat muutamat vaihtoehtomediat, joista kuitenkin iso osa valeoppositioksi tunnistettuja.

     Tuli muutaman tällaisen etusivut katsottua ja eihän siellä todellakaan mitään muuta uutisoitu kuin Koronaa koko etusivun laajuudelta noissakin. Mm. megaafonein tunnistautuvat ”vaihtoehdot”, Alex Jonesit ja muut turhakkeet, ovat liikuttavan yksimielisiä valtamedioiden Korona-uutisoinnin kanssa. Enpä muista aihetta jossa edes joku näistä ”vaihtoehtomedioista” ei poikkeasi valtavirtaisesta mediasta. Myös itseään jatkuvasti ykkösvaihtoehtona tyrkyttävän MV-lehden otsikoista varmasti 4/5 oli pelkästään pelkopornoa julistavaa hysteriaa, ilman ensimmäistäkään poikkeavaa esitystä aiheeseen. Erikoista käyttäytymistä vaihtoehtomedialta.

     Politiikan puolella sama ilmiö havaittavissa valeopposio PS kohdalla, kun puolue onkin yhtäkkiä täysin kykenemätön minkäänlaiseen kritiikkiin asian tiimoilta. Mikäli julkisuuden paine olisi liian kova laittaakseen kapuloita rattaisiin, niin PS ei pysty edes pidättäytymään juhlallisista manöövereistä asian tiimoilla. Onkin vaikea pidätellä hämmästystään että mistä koko Korona-asiaan liittyen oikein tuulee. Tuntuu että NYT on valjastettu kaiken lajin kansanhallinta-valetahoista niin iso osa liikkeelle, että kriittiseen ajatteluun kykeneviltä pyritään viemään kaikki selkänojat kun joka puolella tulee lunta tupaan. Aivan poikkeuksellisella tavalla.

     Jotain varsin pahaenteistä tässä tuntuu olevan liikkeellä, mutta Korona nimeä se ei kanna.

     (0)(0)
 19. Data Kiinasta

  Data Kiinasta kertoo että suurin osa koronapotilaista kärsii vain lievistä oireista ja toipuu hyvin
  SIIS MIKSI TÄMÄ HYSTEERINEN PANIKKI?
  KETÄ SE PALVELEE? — GLOBAALIA NWO-MAFIAN AGENDAA…?
  Data from China shows the majority of people with Covid-19 only suffer mild symptoms, then recover
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204275
  ——–
  Does the Coronavirus Pandemic Serve a Global Agenda?
  A vaccine war
  The silent war in the treatment against Covid-19

  Finally, the Coronavirus epidemic reveals the huge discrepancy between the WHO health strategies and the reality for scientists and doctors who put patients’ lives first.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=204270

  (1)(0)
 20. Koukku on nielaistu, kun uskot elimistön ulkopuolelta hyökkäävien bakteerien ja viruksien aiheuttavan sairauksia. Jos näin olisi, YHTÄÄN isompaa otusta ei olisi hengissä. Jokainen ”infektio” johtaisi pieneliöiden totaaliseen voittoon. Jos iso organismi ei selviä yhdestä satunnaisesta basiliskosta, miten se voisi kestää miljoonia infektion edetessä? Kaikki isoiset olisivat kuolleet jo ammoisina aikoina.

  Tartuntatautiteoria on SATU. Miksi luulette hypnoosilaatikon toistavan sankaritohtoreita ja käsidesiä lotrattavan litrakaupalla? Se on SADUNKERRONTAA. Aikuisten maailmassa, sairaus on elimistön myrkytystila, ja pieneliöt ovat töissä elimistön jätehuollossa. Mitä enemmän sinussa on myrkkyjä ja jätettä, sitä enemmän roskakuskeja. Ennen kaikkea, sinun jätehuoltosi on SINUN. Ei naapurin Penan tai kiinalaisen lepakon. Ulkopuolelta sisään sattuva kulkurivirus potkitaan pihalle.

  Jos olisi luotettava testi, ja terveitä testattaisiin, havaittaisiin heissäkin isolla prosentilla koronavirusta. Tietysti. Jätehuolto pyörii aina, ei vain tehosiivouspäivinä (”flunssa”). Miksipä luulette ettei terveitä testata?

  Korona ei ole ensimmäinen näytös tästä näytelmästä. Kaikki historian ”epidemiat” ovat olleet saman käsikirjoituksen toistoja. Tällä kertaa maailman johtoporras pyrkii suurempaan vaikutukseen yleisössä, joten isompi mainoskampanja.

  Haluttuja vaikutuksia näyttäisivät olevan:
  1) reaalitalousromahdus = omistuksen keskittäminen
  2) rokotuspakko = väestön kattavampi myrkytys
  3) matkustusrajoitukset = maaorjuus
  4) digitalisaatio = helpompi vakoilu & hallinta

  (8)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*