- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Clintonin suurrahoittajista lähes kaikki juutalaisia

Hillary Clinton valmistautuu Yhdysvaltojen 2016 presidentinvaaleihin. Vaaleissa ei ole luvassa yllätyksiä, sillä sekä ehdokkaat että vaalirahoittajat edustavat kaikille vastenmielisen tutuksi tullutta eliittiä.

Yhdysvalloissa kukaan ei voi tulla uskottavaksi presidenttiehdokkaaksi, ellei hän saa apua miljardöörirahoittajilta. Viime vuosina rahoittajien rooli on vain paisunut. Breitbart-julkaisun [1]mukaan käytännössä kaikki Hillary Clintonin suuret vaalirahoittajat ovat tunnettuja juutalaisia sionisteja.

Breitbartin listalla ovat esimerkiksi ”holokaustista” valheellisia elokuvia [2] ohjannut Steven Spielberg, väkivaltaisia maahanmuuttajia rahoittanut [3]talousrikollinen George Soros, Israel-fanaatikko [4] ja mediamoguli Haim Saban sekä Hollywood-kulttuurimarxisti [5] Jeffrey Katzenberg.

Listalla on myös juutalainen mediamoguli J. J. Abrams ja juutalainen suursijoittaja Donald Sussman. Ainoat ei-juutalaiset nimet ovat Abramsin irlantilaistaustainen vaimo Katie McGrath sekä musta aktivisti Barbara Lee.

obamakipa [6]Myös Jewish Telegraphic Agency [7] uutisoi etnisesti harvinaisen yhdenmukaisesta rahoittajajoukosta. JTA:n mukaan tärkeimpien rahoittajien joukkoon kuuluu myös juutalainen Herbert Sandler. Vaikka juutalaiset muodostavat vain noin 2 % Amerikan väestöstä, takaa vaalirahakäytäntö heille käytännössä rajattoman poliittisen vallan.

JTA:n mukaan Clinton on luvannut juutalaisille rahoittajilleen, että hän tulee palvelemaan rikollisvaltio Israelia [8] jopa Barack Obamaakin alistuvammin.

Obama kuuluu Clintonin tavoin demokraatteihin. Jewish Political News & Updates –julkaisu uutisoi kesäkuussa, että kunnianosoituksena rahoittajilleen Obama totesi [9]avustajalleen olevansa ”juutalaista eniten muistuttava presidentti Yhdysvaltojen historiassa”.

Yhdysvallat lahjoittaa juutalaisvaltio Israelille 8 miljoonaa dollaria [10] veronmaksajien rahaa joka päivä.

 

Lue myös: Helsingin Sanomat jätti jotain kertomatta USA:n vaalirahoittajista [11]