"Mitä yleisempi valhe, sitä suurempi kohu syntyy totuuden puhumisesta. Ihmiset eivät suuttuneet siitä, että planeettamme on pallo, vaan siitä, ettei maa ollutkaan litteä. Kun sukupolvi toisensa jälkeen kiedotaan valheiden hienovaraiseen verkkoon, totuus näyttää kansan silmissä naurettavalta ja sen puhujat mielipuolilta."

Dresden James

Brittimies kehitti hajuttomat sukat, joita ei tarvitse pestä

5 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 55 ääntä, keskiarvo: 5,00 / 5 tähteä 5 (5 ääntä, keskiarvo: 5,00)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Devonista kotoisin oleva maatilallinen väittää keksineensä vahingossa sukat, jotka eivät haise ja joita ei tarvitse pestä.

Steve Whitley sanoo, että angoravuohen karitsan villa (karitsan mohairvilla) ei kerää bakteereja ja pahaa hajua kuten tavallinen villa.

Whitleyn sukkia voi pitää huoletta jopa vuoden ilman pesua.

Alunperin Whitley myi sukkia niiden mukavuuden ja kestävyyden vuoksi, mutta asiakkailta tulleen palautteen myötä Whitley tajusi sukilla olevan ihmeellinen ominaisuus ja myyntivaltti; hajuttomat sukat.

“Asiakkaat alkoivat kertoa meille kuinka he pystyvät käyttämään sukkia päiväkausia pesemättä niitä ja silti sukat eivät haisseet tai tulleet kankeiksi“, sanoo Whitley, 65.

“Erään orkesterin johtaja leveili pitäneensä sukkiamme vuoden pesemättä niitä kertaakaan.”

Sukat maksavat noin 10 puntaa (vajaat 13 euroa) per pari.

Halpa hinta, kun ajattelee, että pelkästään Britanniassa kansalaiset kadottavat 84 miljoona sukkaa kuukaudessa pesun jäljiltä. Asiaa on todellakin tutkittu, samalla selvisi sekin, että keskivertobritti kadottaa 2 528 punnan edestä sukkia elämänsä aikana.

“Saimme kirjeen eräältä rouvalta, jonka mies oli kuollut hiljattain. Mies oli niin kiintynyt sukkinsa, että halusi tulla haudatuksi ne jalassaan.”

Lähde: MV-lehti

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Avustaja 1

Yksi kommenti

  1. Mukava uutinen. Antakaapa vinkki saitille, jos kuulette, että ovat jossain myynnissä.

    (7)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*