- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Brittien tuhkarokkohuijaus Walesissa: 8 varmistettu ja 302 ”väärää diagnoosia”

Walesin terveysviranomaiset julkaisivat suuren otsikon, mutta vain vähän tietoja ja muutaman lähdetietoviittauksen virallisiin lukuihin. Siinä on tämän keiton ainekset.

Walesin Swansea on joutunut Englannin ja koko maailman lehdistön huomion keskipisteeksi. Arvatkaapa, kuinka monta tuhkarokkotapausta Swanseassa todellisuudessa oli. Maaliskuun 183 tapauksesta laboratoriossa vahvistettiin vain YKSI. Koko Walesissa vuoden 2013 ensimmäisten kolmen kuukauden aikana ilmoitetuista 446 tapauksesta oli vain 26 vahvistettua tuhkarokkotapausta. Maaliskuun aikana koko Walesissa ilmoitetuista 302 tapauksesta vain 8 oli laboratoriossa varmistettuja tuhkarokkotapauksia. Joukossa on ollut paljon lapsia, jotka eivät ole saaneet rokotuksia, mutta he eivät silti sairastuneet. Pistää ajattelemaan…

Kaiken kaikkiaan terveydenhoidon ammattilaisten tekemien väärien diagnoosien ja aiheettomien ilmoitusten määrä on niin huikea, lähes 40-kertainen, että on jo pakko ajatella mahdollisia vaikuttimia tällaisen huijauksen taustalla. Usko ainakin on totaalisesti mennyt näihin lääkäreihin. Valitettavasti kaiken keskellä on myös yksi kuolonuhri, mutta kolme lääkäriä päätyi diagnoosissaan siihen, että kyseessä ei ole tuhkarokko. Kuolinsyytä ei vielä tiedetä.

Brittien media tarttui aiheeseen hanakasti ja käytti julmasti hyväkseen kuolemantapausta, vaikka sillä ei todennäköisesti ole asian kanssa mitään tekemistä. Lehdet myyvät paremmin paniikkia lietsomalla, varsinkin jos mukaan saadaan kuolema, kenen tahansa. Median hypetys on samaa luokkaa kuin aiemmat roskauutiset SARS:sta, lintu’influenssasta’ ja sika’influenssasta’.

Nyt paljastuu terveysviranomaisten ja median yhteistyön ja huijausten laajuus. Ei kannata uskoa kaikkea, mitä lehdissä ja mediassa kerrotaan, sillä nämä ”journalistit” ovat vain edesvastuuttomia pelonlietsojia. Heidän toimintamenetelmänsä eivät vastaa enää lainkaan Joseph Pulitzerin sanoja:

”Kykenevä, epäitsekäs ja kansan tahtoa ilmaiseva lehdistö, jolla on koulittua älykkyyttä tunnistaa oikea ja rohkeutta toimia sen mukaan, voi säilyttää julkisen hyveen, jota ilman kansan hallitus on vain huijaus ja ivaelma.”

Kannattaa vertailla itse kahdessa erillisessä virallisessa raportissa esitettyjä lukuja.

Laboratoriossa vahvistetut tartuntatapaukset, koko Wales, tuhkarokko, päiväys 02.04.2013:

taulukko_1_2 [1]

Verrattuna tähän: Ilmoitettavien tartuntatautien seuranta, koko Wales, tuhkarokko, päiväys 02.04.2013:

taulukko_2_2 [2]

Mutta: Erityisen mielenkiintoiseksi näiden lukujen seurannan tekee huhtikuun luvut, joita ei ole vielä vahvistettu, mutta hurjia huhuja ja ”ilmoituksia” yli 500 tapauksesta liikkuu jo mediassa ja tietysti suusta suuhun. Kohta lääkärit ilmoittavat jo pöytäliinojensa kahvitahrat tuhkarokoksi. Nämä villisti suurennellut luvut todistavat, että terveysviranomaisissa on osallisia, jotka eivät kerro totuutta asioista.

Nyt kun rokotuskampanjat on saatu Walesissa käyntiin, saatetaan ehkä laboratoriossa todistettujen tapausten vähyyttä käyttää todisteena ”rokotteiden toimivuudesta”. Tai ehkä vasta kymmenen vuoden päästä saamme kuulla huvittavan ”tunnustuksen”:

”Voi kamala, kun se talkkari siivotessaan vahingossa kaatoi tuhkarokkovirusta kaikkiin niihin negatiivisiin näytteisiin ennen kuin pääsin niitä testaamaan ja hän ei kertonut siitä ennen kuin vasta eilen…”

Alkuperäinen artikkeli: http://childhealthsafety.wordpress.com/2013/05/03/2013-uk-fake-measles-epidemic/ [3]