- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Brexitin ennustanut blogisti: eliitti tahtoi Trumpin voittavan

Kriittinen talousblogisti Brandon Smith ennusti hyvissä ajoin sekä Brexitin [1] että Trumpin vaalivoiton. Hänen mukaansa ”populisteista”, ”nationalisteista” ja ”konservatiiveista” aiotaan tehdä seuraavan talouskriisin syntipukkeja.

Smith kirjoitti näkemyksistään aktiivisesti Alt-Market-sivuilleen ennen Brexit-äänestystä ja Amerikan presidentinvaaleja.

Smithinin mielestä eliitti on antanut EU- ja maahanmuuttovastaisille voimille lisää liikkumatilaa siksi, että näitä voi syyttää [2] seuraavasta velkakuplan puhkeamisen aiheuttamasta talouskriisistä:

”Kaaos ei ole itseisarvo vaan työkalu, jolla eliitti hallitsee massoja. Kaaoksen avulla kansalaiset suostutellaan luovuttamaan vapautensa ja oikeutensa tyrannimaiselle esivallalle.

Täydellinen esimerkki tästä oli Brexit-kansanäänestys. Monet poliitikot ja ökypankkiirit käyttävät nyt Brexitin luomaa ’kaaosta’ tekosyynä rahoitusjärjestelmän kansainväliselle keskittämiselle. […]

Jo ennen Britannian EU-kansanäänestystä ennustin artikkeleissani, että eliitti tulee kärjistämään maailmantalouden ongelmia ja syyttämään ongelmista Brexitiä. En siis yllättynyt, kun Italian valtiovarainministeri alkoi syytää Brexitiä pankkien ahdingosta.”

Trumpin vaalivoiton jälkeen Smith kirjoitti [3], että vaihtoehtomedia ja niin sanottu vapausliike sortuivat aivan liian mustavalkoiseen ajatteluun väittäessään, ettei Clintonin annettaisi koskaan hävitä presidenttikisaa.

Smithin mukaan suuret pankit ja näiden äänitorvena toimivat poliittiset julkaisut ovat jo kauan kertoneet johdonmukaisesti tarinaa siitä, kuinka ”populistit” ovat nousemassa valtaan ja kuinka tämä tulee johtamaan vakavaan ”poliittiseen ja taloudelliseen kriisiin”.

brexit_A-1 [4]

Eliitti sysää vastuun ”populistien” harteille

Seuraava talouskriisi ei tietenkään tule olemaan populistien vaan Goldman Sachsin kaltaisten rikollispankkien [5] syytä. Kuten aina, talousromahdus alkaa pankkien tietoisesti luoman velkakuplan puhkeamisesta.

Tavalliselle kansalle tullaan kuitenkin valehtelemaan, että syyllisiä kurjuuteen ovat Trump, Brexit ja maahanmuuton vastustajat. Ainoaksi ”pelastukseksi” tarjotaan poliittisen ja taloudellisen vallan kansainvälistä keskittämistä – globaalia liittovaltiota.

”Trumpin ja hänen seuraajiensa ei tarvitse edes itse tiedostaa sitä, että he ovat astumassa ansaan.

Odotan mielenkiinnolla sitä, kuinka hän tulee toimimaan Valkoisessa talossa (ja hän TULEE PÄÄSEMÄÄN Valkoiseen taloon, vaikka monet väittävät, että eliitti yrittää ’pysäyttää hänet’ ennen tammikuuta).”

Smith eroaa monista vaihtoehtomedioihin kirjoittavista myös siinä, ettei hän pidä esimerkiksi idän ja lännen vastakkainasettelua [6] minään muuna kuin poliittisena teatterina.

Nyt vallan makuun päässeitä oikeistopopulisteja yhdistää se, että ”epäkorrekteista” kannanotoistaan huolimatta he ovat uskollisia Israelille ja monikansallisille pankeille.

Kuten Magneettimedian eilisessä artikkelissa ”Vaihtoehtomedian on aika lopettaa ’fasismista’ valittaminen [7]” todettiin, länsi voi välttää tulevan katastrofin vain, mikäli valtaan pääsee ryhmiä, jotka kansallissosialistien tavoin ovat valmiit katkaisemaan välit kansainväliseen pankkijärjestelmään.

 

Lue myös: Israel ja suurimmat juutalaisjärjestöt onnittelivat Trumpia vaalivoitosta [8]