- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Bilderberg-kokous keräsi jälleen maailman vaikuttajat yhteen

Italialainen europarlamenttiedustaja Mario Borghezio pyrki Bilderberg-kokoukseen esittämään kysymyksiä kokouksen osanottajille. Swiss-infon mukaan kokoushotellia vartioineet turvamiehet estivät väkivaltaisesti henkilöllisyystodistuksensa esittäneen Borghezion pääsyn sisään. Borghezio loukkasi nujakassa nenänsä. Italian Bernin-suurlähetystö vaatii tapauksen selvittämistä ja syyllisten nimien paljastamista. Borghezion on kerrottu olleen huolissaan kokouksen salaseuraisesta luonteesta ja sen salaisesta agendasta.

Bilderberg-kokous on vuosittain järjestettävä, huippusalainen eri maiden valtionjohtajista ja tärkeistä vaikuttajista koostuva tilaisuus. Kokoukseen osallistujia tiettävästi vannotetaan pysymään tapahtumasta vaiti siitäkin huolimatta, että monessa maassa valtionjohtajien epäviralliset ja viralliset kokoukset ovat lailla kiellettyjä. Kokouksen turvajärjestelyt ovat massiiviset, eikä kokouksissa tehdä muistiinpanoja, oteta valokuvia tai tehdä nauhoituksia, jotta tilaisuuden annista ei vuotaisi mitään julkisuuteen. NATOn entinen pääsihteeri ja bilderbergiläinen Willy Claes paljasti lisäksi belgialaiselle radiolle, että Bilderberg-kokouksiin osallistuvia vaaditaan toteuttamaan kotimaissaan kokouksen aikana tehdyt päätökset.

Tänä vuonna Bilderberg-kokouksen agendana on sisäpiirilähteiden mukaan ollut Internet-sensuurin pakottaminen, sotien määrän lisääminen väestönkasvun hillitsemiseksi, etenkin Lähi-idässä sekä veronmaksajien rahoista maksettujen pankkitukien läpiajaminen ja summien kasvattaminen.

Lisäksi huhujen mukaan Saksassa on tarkoitus räjäyttää pommi naisten jalkapallon MM-kisojen aikana, jolloin EU voisi julistaa euroalueen laajuisen poikkeustilan. Kansallisen lainsäädännön ylittävä EU:n poikkeustilalaki sallii kuolemantuomiot poikkeustilan aikana.

Suomesta vuoden 2011 Bilderberg-kokoukseen osallistuneet ovat Jorma Ollila, Shellin ja Nokia Oyj:n hallitusten osa-aikainen puheenjohtaja, Aamulehden entinen päätoimittaja Matti Apunen, joka toimii nykyään Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtajana, SanomaNewsin toimitusjohtaja ja Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Mikael Pentikäinen sekä Wärtsilän konsernijohtaja, vuorineuvos Ole Johansson. Johansson toimii myös Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n hallituksen puheenjohtajana.

Aiempiin Bilderberg-kokouksiin osallistunut Suomen valtiovarainministeri Jyrki Katainen on kuvaillut tilaisuutta normaaliksi kansalaisfoorumiksi.

Tämän vuoden Bilderberg-kokous pidettiin viikonloppuna hotelli Suvrettassa St.Moritzissa.

Muita Bilderberg-kokouksiin liittyviä selkkauksia ovat muun muassa Sveitsin kansanpuolueen kongressiedustajan Dominique Baettigin vaatimus Yhdysvaltain presidentin turvallisuusneuvonantajan Henry Kissingerin pidättämistä Geneven sopimusta rikkovien sotarikostensa vuoksi. Baettigin lisäksi pidätysvaatimuksia ovat vaatineet useat eri kansalaisjärjestöt, ja kanteita onkin nostettu jo lähes sata kappaletta. Kissingerin tilillä ovat Indokiinan, Bangladeshin, Chilen, Kyproksen, Vietnamin ja Itä-Timorin kauheuksien lisäksi päätös ruiskuttaa pahamaineista Agent Orange-kasvimyrkkyä Vietnamissa. Siellä asuvilla ihmisillä ilmeneviä mutaatioita ja epämuodostumia esiintyy jo kolmannessa polvessa.

Pidätysmääräyksiä on pyydetty myös Ranskan presidentti Nicholas Sarkozylle ja Yhdysvaltain entiselle presidentille George W. Bushille.

Lähteet: http://euobserver.com/9/27778 [1]
http://www.counterpunch.org/reilly0429.html [2]
http://www.swissinfo.ch/eng/politics/Italy_complains_over_Bilderberg_incident.html?cid=30444112 [3]

http://bilderberg2011.com/bilderberg-agenda/bilderberg-conference-2011-agenda-overview/ [4]

http://www.prisonplanet.com/leaked-1955-bilderberg-docs-outline-plan-for-single-european-currency.html [5]

http://www.prisonplanet.com/former-nato-secretary-general-admits-bilderberg-sets-global-policy.html [6]

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=376 [7]
http://bilderberg2011.com/bilderberg-members/bilderberg-2011-member-photos-help-us-identify-the-attendees/ [8]