- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Bilderberg-globalisti Jorma Ollila varoittaa ”nationalismin vaarasta”

Bilderberg-salaseuran kokouksiin kymmenien vuosien ajan osallistunut Jorma Ollila varoitti [1] pankkilobbausjärjestö Etlan tilaisuudessa pitämässään juhlapuheessa [2] nationalismin ja maahanmuuttovastaisuuden noususta.

Etlaa johtava Ollila muistutti juhlayleisöä siitä, että juutalaisen Goldman Sachs –rikollispankin [3] aiheuttaman kansainvälisen finanssikriisin jälkeen Suomen talous ei ole päässyt enää jaloilleen.

Ollilan mukaan pankkien aiheuttamaa talouskriisiä ei kuitenkaan tule lääkitä lisäämällä pankkien sääntelyä vaan ”vapauttamalla” kauppaa entisestään. Etlan jargonissa ”vapaakaupalla [4]” tarkoitetaan pankkien ja monikansallisten suuryritysten ylivaltaa suhteessa paikallisiin yrityksiin ja palkansaajiin.

”Kehittyneissä maissa pelätään, että työpaikat katoavat alhaisemman kustannustason maihin tai että maahanmuuttajat vievät ne,” Ollila harmittelee, vaikkei varsinaisesti kiistäkään tätä. Hänen mukaansa työvoiman ja pääomien vapaa liikkuvuus on kuitenkin tärkeämpi arvo kuin Suomen kansallinen hyvinvointi.

Ollilan maalaamassa painajaisskenaariossa Suomi murtaisi ylikansallisen finanssieliitin kahleet ja löytäisi kadonneen isänmaallisuutensa:

”Liberaalin demokratian maailmanvalloitus on pysähtynyt ja autoritaariset poliittiset voimat ovat saaneet yliotteen monella taholla, jopa eräissä Euroopan unionin jäsenmaissa. Nationalismi ja suvaitsemattomuus ovat vallanneet alaa.”

Puheensa aikana Ollila myös leimasi kasvavasta työttömyydestä huolestuneet suomalaiset ”populististen” pelonlietsojien uhreiksi – jonkinlaisiksi hyödyllisiksi idiooteiksi.

refugees-riot [5]

Maahanmuuttajamellakka Unkarin rajalla.

Paljon yhteistä New York Timesin juutalaistoimittajan artikkelin kanssa

Ollilan puhe muistutti erehdyttävästi juutalaisen Roger Cohenin New York Times –artikkelia, josta Magneettimedia uutisoi eilen [6]:

”Cohen kertoo olevansa järkyttynyt siitä, että länsimaissa yhä useampi äänestää EU- ja maahanmuuttovastaisia ehdokkaita. Cohenin mukaan länsimainen ’vapaakaupan, globalismin ja uusliberalismin [7]’ projekti on vaarassa.

Cohen pitää valitettavana sitä, että ’valkoinen keskiluokka’ on viimein ymmärtänyt, ettei teollisuuden ulkoistaminen halpatyömaihin tai laittomien siirtolaisten rahtaaminen länteen luokaan lisää hyvinvointia – päinvastoin.

Cohenin mukaan nationalistista retoriikkaa hyödyntävät vaalikampanjat kuvastavat sitä, kuinka palavasti kasvava määrä ihmisiä vihaa ’uusliberalismia, pankkiireja, suuryritysglobalismia ja hallitsematonta maahanmuuttoa’ eli kaikkea sitä, minkä puolella esimerkiksi New York Times seisoo.”

Väittäessään ”vapaakaupan” luovan pitkällä tähtäimellä vaurautta Eurooppaan Ollila syyllistyy törkeään valehteluun.

Global Development and Environment Instituten tutkijoiden mukaan [8] ”vapaakauppasopimuksiksi” kutsutut pankkivaltasopimukset eivät lisää markkinoiden kilpailullisuutta vaan tuhoavat työpaikkoja.

Pankkivaltasopimukset tulisivat leikkaamaan palkkoja, mikä johtaisi kotimaisen kysynnän taantumaan. Kun kysyntä supistuisi, kotimaisten yritysten voitot pienenisivät, mikä johtaisi kustannusten leikkaamiseen ja irtisanomisiin.

Instituutin tutkimuksen mukaan pankkivaltasopimukset tulisivat lisäämään työttömyyttä sekä tekemään tuloeroista entistä epäoikeudenmukaisempia.

Tyypillistä Bilderberg-propagandaa

Ollilan epäisänmaalliset kannanotot eivät yllättäneet hänen Bilderberg-taustoistaan tietoisia suomalaisia.

Kuten kirjoitimme käännösartikkelissa ”CFR – Amerikan epävirallinen ulkoministeriö [9]”, perustettiin Bilderberg alunperin suurten amerikanjuutalaisten pankkien poliittiseksi siiveksi.

Bilderbergiin kuuluu amerikkalaisten lisäksi vaikuttajia eri puolilta maailmaa. He ovat pankkiireja, suurten yhtiöiden johtajia, diplomaatteja, korkeita virkamiehiä, päätoimittajia, yliopistojen johtajia sekä mediamoguleja.

Kaikkia salaseuran jäseniä yhdistää tavoite kansallisvaltioiden tuhoamisesta, kansojen sekoittamisesta ja omavaraistalouksien lopullisesta perikadosta.

Talouselämän haastattelussa 2011 [10] Ollila sanoi tahtovansa Suomeen enemmän maahantunkeutujia siksi, että ”diversiteetti synnyttää erilaisia ideoita”. Samalla hän vaati Suomeen kokonaisvaltaista ”asennemuutosta”, jotta kukaan ei nousisi vastustamaan pakkomonikulttuurisuutta.

 

Lue myös:

Sutherland ja Soros kampanjoivat jälleen laittoman siirtolaisuuden puolesta [11]
Juutalaispoliitikko: vasemmiston ja oikeiston yhdistyttävä isänmaallisia vastaan! [12]
Miksi oikeisto rakastaa laittomien siirtolaisten tulvaa? [13]
Professori: ”Palvelutalous on kiertoilmaisu pankkien ylivallalle” [14]
Professori: vapaakauppaa puolustetaan huuhaa-argumenteilla [15]