- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Berliinin terroristin surmanneet poliisit olivatkin ”uusnatseja”

Kaksi italialaista poliisia nousi kansainväliseen maineeseen joulukuussa ammuttuaan Berliinin tuhoisan rekkaiskun tekijän Milanossa. Nyt terroristin surmanneilta sankaripoliiseilta evätään kunniamitalit heidän poliittisten mielipiteidensä vuoksi.

Kun Berliinissä terrori-iskun tehnyt Anis Amri ammuttiin [1] Italiassa, suurin osa eurooppalaisista ihmetteli, kuinka noin tuhoisan iskun tehnyt maahanmuuttaja voi seilailla ympäri Eurooppa jäämättä kiinni. Tarinan sankareiksi nousi kaksi italialaista poliisia, jotka päätyivät ampumaan terroristin kuoliaaksi rutiinitarkastuksen yhteydessä alkaneessa tulitaistelussa.

Kun poliisit olivat kysyneet mieheltä henkilöpapereita, tämä huusi ”Allahu Akbar” ja veti repustaan esille pistoolin ampuen toista poliisia olkapäähän. Tämän jälkeen partion toinen poliisi, 29-vuotias poliisikokelas Luca Scatà, ampui Amrin kuoliaaksi. Jopa valtamedia kutsui poliiseja sankareiksi, ja Italian ohella myös Saksassa ehdotettiin miesten palkitsemista kunniamitaleilla.

Nyt Saksa vetäytyy hankkeestaan palkita italialaispoliisit kunniamitaleilla, sillä on paljastunut, että sankaripoliisit edustavatkin ”vääriä poliittisia mielipiteitä”. Miesten Facebook-sivuilla on viestejä, joissa he tuovat esiin kansallismielisyyttään. Bild-lehden mukaan miehet ovat kirjoitelleet rasistisia viestejä sekä ylistäneet julkisesti muun muassa Adolf Hitleriä ja Benito Mussolinia.

”Saksan liittovaltion päätös olla myöntämättä minkäänlaista palkintoa näille kahdelle poliisille on ehdottomasti oikein, kun otetaan huomioon heidän avoimet uusfasistisympatiansa, kristillisdemokraattien Stephan Mayer kommentoi.

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa [2].