"Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä."

Jeesus juutalaisille

Berliinin terroristin surmanneet poliisit olivatkin ”uusnatseja”

7 ääntä, keskiarvo: 4,43 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,43 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,43 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,43 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 4,43 / 5 tähteä 5 (7 ääntä, keskiarvo: 4,43)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Kaksi italialaista poliisia nousi kansainväliseen maineeseen joulukuussa ammuttuaan Berliinin tuhoisan rekkaiskun tekijän Milanossa. Nyt terroristin surmanneilta sankaripoliiseilta evätään kunniamitalit heidän poliittisten mielipiteidensä vuoksi.

Kun Berliinissä terrori-iskun tehnyt Anis Amri ammuttiin Italiassa, suurin osa eurooppalaisista ihmetteli, kuinka noin tuhoisan iskun tehnyt maahanmuuttaja voi seilailla ympäri Eurooppa jäämättä kiinni. Tarinan sankareiksi nousi kaksi italialaista poliisia, jotka päätyivät ampumaan terroristin kuoliaaksi rutiinitarkastuksen yhteydessä alkaneessa tulitaistelussa.

Kun poliisit olivat kysyneet mieheltä henkilöpapereita, tämä huusi ”Allahu Akbar” ja veti repustaan esille pistoolin ampuen toista poliisia olkapäähän. Tämän jälkeen partion toinen poliisi, 29-vuotias poliisikokelas Luca Scatà, ampui Amrin kuoliaaksi. Jopa valtamedia kutsui poliiseja sankareiksi, ja Italian ohella myös Saksassa ehdotettiin miesten palkitsemista kunniamitaleilla.

Nyt Saksa vetäytyy hankkeestaan palkita italialaispoliisit kunniamitaleilla, sillä on paljastunut, että sankaripoliisit edustavatkin ”vääriä poliittisia mielipiteitä”. Miesten Facebook-sivuilla on viestejä, joissa he tuovat esiin kansallismielisyyttään. Bild-lehden mukaan miehet ovat kirjoitelleet rasistisia viestejä sekä ylistäneet julkisesti muun muassa Adolf Hitleriä ja Benito Mussolinia.

”Saksan liittovaltion päätös olla myöntämättä minkäänlaista palkintoa näille kahdelle poliisille on ehdottomasti oikein, kun otetaan huomioon heidän avoimet uusfasistisympatiansa, kristillisdemokraattien Stephan Mayer kommentoi.

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

13 Kommentit

 1. Ovat mitalinsa varmasti ansainneet.

  (12)(0)
 2. Hyviä äijiä!

  Ählämit eivät usko kuin luotia, tämän todistaa historiakin.

  Neuvottelu on muslimeille heikkouden merkki.

  (7)(4)
 3. Jepulisjepsis

  Niinpä. ”Niin ne vain radikalisoituvat ja saavat jihadin”.

  Kuten ohessa,

  Pakko kai se on uskoa kun se mv-lippahattumies noin torilla sanoi, ja sitä jo polliisisetäkii komensi.

  (4)(2)
 4. Jepulisjepsis

  Sama teatteriseurue järjestelee näitä järkyttäviksi tarkoitettuja terroriteatteriesityksiä pitkin maailmaa ja välillä joku huutaa ikkunasta ’Allahu Akbar’, siitäkös vastarinta -liike ja Iljan porukka innostuu. Liekö se kuvioissa mukana – pankkiirien rahoittamana valeoppositiona keräämässä nimilistoja ihmisistä ja ip-osoitteet ja sukulaisten ja ystävien tiedot myös ?

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/12/01/ole-dammegard-paljastaa-false-flag-teatterin-ovatko-muslimiterrori-iskut-lavastettuja/

  Mielikuvien manipulointiin (eng. Perception management ) kuuluu isojen kokonaisuuksien pitkäaikainen ja sinnikäs ohjelmointi ihmisten päihin ja monin eri keinoin. Toisto on avainasia.

  Esimerkiksi kuva muslimiterroristista on luotu päihimme jo esim. hollywood viihteen ja sarjakuvien kautta jo vuosikymmenien ajan. Ainakin 1980-luvulta alkaen, muistan sarjiksissa olleen aika usein jonkun muslimiterroristin, ainakaan ne eivät koskaan olleet mitään sivistyneitä, vaan aina vain jotain ”jihad”.

  Toisena esimerkkinä, tilanteen/kokonaisuuden hallinnasta, vaikkapa ammattijärjestöt muka puolustumassa työläisten asiaa, mutta ne eivät koskaan puutu finanssikeinotteluun, vaan vain paikallisten ”porvarien” kanssa kinaavat. Muistatteko työläislaulut ?

  Tämä mielikuvien ohjelmointi ei ole mitään hetken mielijohteen toimintaa, vaan pitkäaikaista ja suunniteltua:

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/01/01/psywar/

  (6)(1)
 5. Joo ja maapallokin on oikeasti litteä.

  Täytyyhän sen nyt perkele olla kun itse koraanikin niin sanoo!

  (0)(8)
 6. Nämä lavastetut iskut on vain pisara meressä pakolaisten itsensä suorittamiin rikoksiin ja raiskauksiin,joista jo yksin tulisi eurooppalaisten vastata hammas hampaasta ja silmä silmästä.

  (5)(1)
 7. Vastavoima

  Europes last chance – Euroopan viimeinen mahdollisuus

  Äänestämällä voi vaikuttaa. Vai voiko? Kun kahdesta sadasta pölkkypäästä vain yksi tai kaksi ovat sitä todellista muutosvoimaa mitä nyt tarvitaan.

  Äänestäminen on kuitenkin aina sika säkissä juttu. Koskaan ei voi tietää mitä saa vastineeksi. Yleensä hatullisen paskaa.

  Ottaisin mikä päivä tahansa Hitlerin kuin 200 kumileimasinta.

  Tässä on hyvä puhe. Maanpetturit on saatava kuriin. Valitettavasti kelvollisia ehdokkaita ei ole riittävästi.

  (5)(1)
 8. Italiassa on hienoja poliiseja! 🙂 (toisin kuin täällä suomessa)

  (2)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*