"Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä."

Rotschildin veljekset Lontoossa

Australian ”terrorismilailla” suojellaankin suuryrityksiä

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Electronic Frontier Foundation (EFF) on tänä vuonna vastustanut Australiassa lakiuudistusta, joka antaa suuryrityksille mahdollisuuden vakoilla kansalaisia. Lakia perustellaan ”terrorismin” uhalla.

Kyseessä on tiedon säilyttämiseen pakottava laki, joka on kohdistettu Internet-palveluntarjoajiin. Valtakunnansyyttäjä George Brandis on puolustellut uudistusta väittämällä, ettei sitä voida lakiteknisistä syistä käyttää muissa kuin terrorismitutkimuksissa. EFF:n mukaan Brandis kuitenkin valehtelee. Ei ole mitään estettä sille, etteikö lakia voitaisi soveltaa esimerkiksi silloin, kun kansalaisen epäillään jakaneen verkossa tekijänoikeuksilla suojattuja tiedostoja. Tämä taas avaa mahdollisuuden lukuisille erilaisille väärinkäytöksille.

Käytännössä uudistus tulisi siis tarkoittamaan sitä, että monikansalliset suuryritykset tulisivat saamaan entistä enemmän tietoa tavallisten kansalaisten yksityiselämästä. Kansalaisten umpimähkäistä vakoilua perustellaan ”terrorismilla” ja ”tekijänoikeuslaeilla”.

Australiassa kuten muissakin länsimaissa suuryritykset ovat päässeet vaikuttamaan entistä voimakkaimmin valtiolliseen lainsäädäntöön, kun maat ovat vapauttaneet kaupankäyntisopimuksiaan Yhdysvaltojen kanssa.

EFF.org
Stop the Spies

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Tietoa Toimitus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*