- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Astrofyysikko Piers Corbyn: hiilidioksidin vaikutus ilmastoon on nolla

Weatheraction-sääpalvelun perustaja Corbynin mukaan ilmaston muutokset aiheutuvat Auringon toiminnan vaihteluista, eivät hiilidioksidista.
– En usko ihmisen toiminnan aiheuttavan ilmaston muuttumista. Siitä ei ole näyttöä. Maan ilmaston lämpötila ohjaa hiilidioksidin määrää eikä päinvastoin. Ilmasto muuttuu, kyllä, ja ennustimme oikein kuluneen puolentoista vuoden sään ääri-ilmiöt seuraamalla Auringon aktiviteetissa tapahtuneita muutoksia.
– Hiilidioksidin vaikutus on nolla. Ilmastohysteerikoilla tai IPCC:llä ei ole mitään todisteita väitteidensä tueksi. Näyttöä sen sijaan on ilmastoskeptikoilla, ja se on järjestelmällisesti hysteerikkoja ja IPCC:tä vastaan.
Corbyn uskoo, että Kioton sopimus perustuu puolittain petokselliseen suunnitelmaan, jonka tarkoituksena on imeä julkista rahaa, jolle olisi perusteltua käyttöä muualla.
– Ilmastonmuutoksen torjunta on ajan ja rahan haaskaamista. Se tarjoaa puolivillaisille tieteilijöille hyväpalkkaista suojatyötä, jossa he voivat tutkia olemattomia. Sen avulla hallitukset voivat nostaa veroja, ja se antaa öljy-yhtiöille luvan nostaa hintoja, kun energian hintaa on ilmastolobbareiden hömppäkerhon vaatimuksesta nostettava. Olen iloinen, että Kanada erosi Kioton sopimuksesta ja toivon, että tapaus toimii alkusoittona koko touhun kuoppaamiselle.
Uutisesta kertoi Verkkomedia.org.