- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Aspartaami on GM-bakteerin ulostetta

Vuonna 1999 The Independent julkaisi artikkelin ”Maailman johtava makeutusaine on valmistettu geenimanipuloidun bakteerin avulla”, joka paljasti Monsanton lisäävän tietoisesti amerikkalaisiin virvoitusjuomiin aspartaamia. Lehden mukaan aspartaami valmistetaan GM-bakteereista.

Valtamedian varhaisimpiin aspartaamin paljastuksiin lukeutunut artikkeli ei kiinnittänyt aikanaan paljoakaan huomiota, mahdollisesti johtuen siitä, että sen synnyttämiä viitteitä aliarvioitiin. Sittemmin koko artikkeli vaipui unohduksiin.

Vuodesta 1999 maailma on muuttunut selvästi tarkkaavaisemmaksi mitä tulee Monsanton toimintaan ja aspartaamiin. Silti tietämättömyyttä jälkimmäisen alkuperästä on edelleen laajalti. Yhä useampien ihmisten herätessä ymmärtämään aspartaamin tuhoisat terveysvaikutukset harva kuitenkaan tietää, miten sitä oikeasti valmistetaan. Onneksi patentti vuodelta 1981 on vuosien piilottelun jälkeen saatu kaikkien nähtäville. Se paljastaa kaiken, mitä Monsanto oli valmis kertomaan vuonna 1999, ennen kuin yhtiön räjähdysmäinen kasvu vaati huomattavasti suurempaa varovaisuutta.

 

Tuotantoprosessi

Patentti on nimeltään ”Aspartaamin tuotantoprosessi” ja sen laatijoiksi on nimetty Bahl, Rose ja White. Menetelmä kuvataan seuraavanlaiseksi:

Keinotekoinen makeutusaine aspartaami, asparagiinihapon ja fenyylialaniinin dipeptidin metyyliesteri, tuotetaan käyttämällä kloonattua mikro-organismia. Aminohappoja asparagiinihappoa ja fenyylialaniinia toistava DNA-ketju, joka muodostaa suuren ja vakaan peptidin, lisätään kloonauksen välikappaleeseen, joka puolestaan lisätään sopivaan isäntämikro-organismiin. Isäntäorganismia viljellään ja siitä saadaan asparagiini-fenyylialaniini –ketjua toistavaa suurikokoista peptidiä, jonka vapaa karboksyyliryhmä bentsyloidaan ja hydrolysoidaan bentsyyli asparagiini-fenyylialaniini dipeptideiksi. Tämä dipeptidi metyloidaan ja de-bentsyloidaan aspartaamin muodostamiseksi.”

Tämä tieteellinen terminologia hämmentää (kenties tarkoituksellisesti) todella järkyttävän prosessin:

1) ”Kloonattuja mikro-organismeja” (joiden patentti paljastaa olevan geenimanipuloitua E. colia) viljellään tankeissa, joiden olosuhteet on muokattu bakteereille suotuisiksi.

2) Ravinteilla ruokittu E. coli -viljelmä ulostaa proteiineja, jotka sisältävät asparagiinihappo – fenyylialaniini aminohappoketjuja, joita tarvitaan aspartaamin valmistamiseksi.

3) Asp–Fen -ketjut sisältävät proteiinit korjataan talteen (toisin sanoen laboratorioassistentit keräävät bakteerien ulosteet).

4) Ulosteet käsitellään, mihin sisältyy metylaatio, eli ihmiselle myrkyllisen alkoholin metanolin lisääminen dipeptidiin.

Vaikka terveen järjen mukaan tällainen kammotus ei kuuluisi lähellekään ihmiskehoa, kertoivat patentin laatijat selvästi uskovansa, että aspartaami on turvallinen ja ravitseva makeutusaine:

”Sen lisäksi, että aspartaami on sakkaroosia huomattavasti makeampaa, on se myös elintarvikkeena sakkaroosia hyödyllisempi. Sakkaroosi ei anna elimistölle juuri muuta kuin energiaa, mutta aspartaami muodostuu aminohapoista, kehon proteiinien rakennuspalikoista. Muiden proteiinien tavoin se pilkkoutuu ruoansulatuksen entsyymien toimesta sen muodostaviksi aminohapoiksi, mikä antaa sille ravitsemuksellista arvoa… Näistä syistä aspartaami on hyvin lupaava korvike sokerille makeutusaineena.”

Siinä siis totuus: virallinen asiakirja, joka paljastaa järkyttävän totuuden aspartaamin tuotannosta ja lisäksi myöntää avoimesti, että se oli tarkoitettu kansan käyttöön korvaamaan sakkaroosi. Seuraavan kerran, kun joku väittää aspartaamin vastustamisen olevan perusteetonta, kannattaa kehottaa häntä tutustumaan tähän patenttiin. Totuus aspartaamista on nyt kaikkien nähtävillä.

 

Alkuperäinen artikkeli englanniksi Natural News -verkkosivuilla. [1]