”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

Arkisto

Tiettyjen NATO-maiden veriset rikokset tarkoittaa poliittista kaksinaismoralismia 

41 ääntä, keskiarvo: 2,07 / 5 tähteä 541 ääntä, keskiarvo: 2,07 / 5 tähteä 541 ääntä, keskiarvo: 2,07 / 5 tähteä 541 ääntä, keskiarvo: 2,07 / 5 tähteä 541 ääntä, keskiarvo: 2,07 / 5 tähteä 5 (41 ääntä, keskiarvo: 2,07)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...

Magneettimedia julkaisee tietyiltä osin referoituna Verumreactor –sivuston artikkelin, “Tiettyjen NATO-maiden veriset rikokset tarkoittavat poliittista kaksinaismoralismia”. On syytä heti huomauttaa, että Yhdysvaltojen sotaoperaatioiden tuloksena on saanut surmansa yli 20 miljoonaa ihmistä toisen maailmansodan jälkeen ja Yhdysvaltojen globaali valtapolitiikka johtaa katastrofaalisiin seurauksiin.

Lue lisää »