"Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään."

Robert Faurisson

Arkisto

Jouko Piho: Yhdysvallat menossa kohti poliisivaltiota

7 ääntä, keskiarvo: 3,86 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 3,86 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 3,86 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 3,86 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 3,86 / 5 tähteä 5 (7 ääntä, keskiarvo: 3,86)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama allekirjoitti 31. joulukuuta 2011 lain, joka vie maan yhä lähemmäksi diktatuurista poliisivaltiota. Laki on NDAA (National Defence Authorization Act), mikä antaa Yhdysvaltojen presidentille laajat valtuudet määrätä terrorismista epäillyt henkilöt vangittaviksi ilman oikeudenkäyntiä määrittelemättömän pitkäksi ajaksi. Lakia on perusteltu Al-Qaidan aiheuttamalla turvallisuusuhalla. Uusi laki on herättänyt monissa osavaltioissa vastustusta. Eikä ihme. Kun tällaisia epämääräisiä lakeja säädetään, on ...

Lue lisää »