"Esi-isiemme vuotaneen veren nimessä, kuolema kotiemme, omaistemme ja isänmaamme hävittäjille ja raiskaajille, kuolema Kalevan heimon pirstojalle, Suomen kansan saastuttajalle."

Elias Simojoki

Arkisto

Viranomaiset ahdistelevat luontaistuoteyritystä

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 3,67
Loading...

Dr. Bronner’s Magic Soaps on uusi tulokas luontaistuotemarkkinoilla. Eteläkalifornialainen perheyritys on tullut tunnetuksi luonnonmukaisesti, ja reilun kaupan ehdoin, valmistetusta Kastilian saippuasta. Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) on ottanut heidät silmätikukseen vain sen vuoksi, että he valistivat asiakkaitaan neitsytkookosöljyn terveyshyödyistä. 18. elokuuta 2014, FDA lähetti kirjeen yritykselle, varoittaen heitä myymästä ”luvatonta lääkeainetta”, sillä Magic ”All-One!” -tuorepuristetun neitsytkookosöljyn etiketissä mainittiin tuotteen terveyshyödyt. ...

Lue lisää »

Sikotautiepidemiaan 2009 sairastuneista lapsista 97 % rokotettuja

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 3,80
Loading...

Kahteen kertaan rokotetut lapset sairastuivat eniten sikotautiin ja tartuttivat muita rokotettuja lapsia, joiden immuniteetti oli heikentynyt rokotusten takia. Vahvin vastustuskyky oli rokottamattomilla lapsilla. Sen lisäksi, että rokotteet ovat tehottomia ja altistavat sairauksille, joilta niiden pitäisi suojata, ne saattavat myös vaarantaa terveyden altistamalla muun muassa ruoansulatusjärjestelmän vaurioille ja autismille.

Lue lisää »

Yhdysvaltain lääkevirasto myöntää statiinien aiheuttavan diabetesta ja muistihäiriöitä

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 3,86
Loading...

Useat lääkärit ja terveydenhuollon ammattilaiset ovat esittäneet näkemyksensä, että statiinilääkkeitä pitäisi jaella ihmisille ilmaiseksi ja jopa lisätä juomaveteen tai tarjoilla ruoan päätteeksi ravintolassa. Nyt kannattaisi pistää suu soukemmalle ja tutustua Yhdysvaltain lääkeviraston uusiin suosituksiin ja varoituksiin koskien statiinien mahdollisia haitta- ja sivuvaikutuksia, joita voivat olla muistihäiriöt, lihasvauriot, maksasairaudet, kohonnut verensokeri ja 2-tyypin diabetes.

Lue lisää »