"Toimittajat tuhoavat totuuden, valehtelevat, vääristävät, panettelevat ja polvistuvat rahan vallan edessä. Heidän ammattinsa on pettää heidän isänmaansa ja rotunsa. Olemme valtamediassa kasvottoman eliitin palvelijoita, sätkynukkejä; he vetävät naruista ja me tanssimme."

John Swinton, New York Times

Arkisto

Uudet LED-lamput voivat pidentää huomattavasti marjojen säilymistä

7 ääntä, keskiarvo: 3,86 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 3,86 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 3,86 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 3,86 / 5 tähteä 57 ääntä, keskiarvo: 3,86 / 5 tähteä 5 (7 ääntä, keskiarvo: 3,86)
Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä antaaksesi arvostelun.
Ladataan...

Marjojen homehtumisen pääsyynä on kosteus. Useat sienet pystyvät mädättämään kypsät tai lähes kypsät hedelmät ja marjat, kuten mansikat, vadelmat, mustikat, karhunvatukan ja rypäleet. Sienille ja homeille otolliset olosuhteet voivat aiheuttaa suurta hävikkiä. Marjoja rakastaville on nyt tiedossa paremmat päivät, kun homeiden päivät ovat luetut. Tutkijat ovat havainneet matalatehoisen UV-säteilyn vähentävän tyypillisissä jääkaappiolosuhteissa marjojen pilaantumista ja erityiset LED-lamput voivat hoitaa homman. ...

Lue lisää »