”Holokausti oli toisen maailmansodan traagisin tapahtuma. Saksalaisten hallitsemilla alueilla asui neljä miljoonaa juutalaista, joista kuusi miljoonaa murhattiin. Sodan jälkeen heitä oli jäljellä enää viisi miljoonaa.”

Nicholas Kollerstrom

Arkisto

Rothschildien imperialismi, lehdistö ja pakolaiset

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,35
Loading...

Sen sijaan että kysyttäisiin, miksi tuhannet ihmiset, pääosin Syyriasta, Irakista, Libyasta ja Afganistanista, jättävät jälkeen elämänsä, kotinsa ja omaisuutensa lähteäkseen vaaralliselle matkalle kohti pohjoista, lehdistö keskittyy yksittäisiin ihmiskohtaloihin ja siihen, kuinka eri Euroopan valtiot kohtelevat näitä pakolaisia.

Lue lisää »

Energiavampyyrit

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 4,77
Loading...

Globaali eliitti tietää energian olevan elämälle välttämätöntä. Energian kontrolli tietää ihmisten kontrollia. Neljä jättikonsernia on nyt tekemässä aloitetta kaiken öljyn omistamisen lisäksi käytännössä kaikkien planeetan energialähteiden omistamiseksi. Kutsun näitä Neljäksi Ratsumieheksi: Royal Dutch / Shell, Exxon Mobil, Chevron Texaco ja BP Amoco. Shell ja Esso ovat suurimmat ja parhaiten lateraalisti levittäytyneet. Nämä monsterit ovat johtaneet laajaa levittäytymistä energiateollisuudessa sijoittamalla raskaasti ...

Lue lisää »