- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Aprikoosin siemenet tappavat syöpäsoluja ilman sivuvaikutuksia

Aprikoosin siemenet pelastavat syöpäpotilaan terveyden ja rahat, sillä se on luonnollinen syöpäsolujen tappaja, jonka olennainen ainesosa on laetriili (tai B17–vitamiini). Jos tässä on mitään perää, niin miksi tietoa yritetään salata? Miksi näillä keinoilla parantuneita yritetään vaientaa ja hoitokeinoja käyttäneitä syytetään ja rankaistaan? Ehkä juuri siksi, että väitteissä on perää.

On hyvä muistaa, että syöpä on maailmanlaajuinen sairaus ja samalla yli 200 miljardin dollarin vuotuista liiketoimintaa. Se työllistää paljon ihmisiä, jotka huomaisivat pian olevansa työttömiä, jos uutinen halvasta, vähemmän haitallisesta ja tehokkaammasta hoidosta leviäisi. Suuri lääketeollisuus kärsisi suuria tappioita ja joutuisi miettimään toimintamallejaan täysin uusiksi, ehkä jopa katoaisi.

Mikä on B17 tai laetriili?

Vuonna 1952 biokemisti Ernst Krebb San Franciscossa tajusi syövän olevan huonon ruokavalion aiheuttama aineenvaihdunnan reaktio ja avain syövän voittamiseen olisi nykyihmisen ruokavaliosta puuttuva tärkeä ravintoaine. Hänen tutkimuksensa johti amygdaliiniin, jota löytyy yli 1200 syötävästä luonnon kasvista.

Amygdaliini on nitrilosidi, jotka ovat vaikeasti luokiteltavia aineita, sillä niitä löytyy ruoista, mutta ne eivät itsessään ole ravintoaineita. Koska se muistutti rakenteeltaan muita B-vitamiiniryhmän aineita, hän kutsui sitä B17–vitamiiniksi, sillä siihen mennessä tunnettiin 16 yhdistettä.

Tri Krebb ruiskutti itseensä laetriilia todistaakseen, ettei yhdisteellä ollut myrkyllisiä sivuvaikutuksia. Hän suoritti syventäviä laboratoriokokeita koe-eläimillä ja soluviljelmillä huomatakseen, että laetriili olisi tehokas hoito syöpään.

Koska laetriili on johdettavissa suoraan luonnon antimista eikä ole kemiallisesti laboratoriossa kehitetty, ei sitä voi patentoida. Se ei tietenkään ole myöskään myrkyllinen. Toisin sanoen Suuri Lääketeollisuus ja lääketieteen järjestöt eivät voi rikastua sillä ja normaaleihin lääkkeiden sivuvaikutuksiin tarkoitetuilla hoidoilla ja lisälääkkeillä. Useat potilaat ovat vakuuttaneet parantuneensa syövästä pelkästään pureskelemalla suuria määriä aprikoosin siemeniä.

Aprikoosin siemenet ovat helposti kuluttajien saatavilla, toisin kuin laetriili, sillä vuonna 1971 Yhdysvaltain lääkevirasto kielsi laetriilin myynnin lääkeaineena. Aprikoosin siemen on itse asiassa hedelmän kiven sisällä oleva pehmeä mantelin muotoinen ydin, joka maistuu kitkerältä. Niitä myydään edullisesti ja ne ovat helposti saatavilla, tosin jotkut haluavat kaivaa ne itse aprikoosien sisältä.

Miten se toimii?

Amagdyliinissä on neljä ainesosaa, joista kaksi on glukooseja, yksi benzaldehydi ja yksi syanidi. Kyllä, syanidi ja benzaldehydi ovat myrkyllisiä sellaisenaan, jos ne vapautuvat puhtaina molekyyleinä, eivätkä ole sitoutuneita muihin yhdisteisiin. Useat syanidia sisältävät ruoat ovat vaarattomia, sillä syanidi pysyy yhdisteenä, eikä siten pääse aiheuttamaan vahinkoja. Normaaleissa soluissa on olemassa entsyymi, joka nappaa vapaat syanidimolekyylit ja tekee ne vaarattomiksi muodostamalla rikkiyhdisteen (tiosyanaatti). Entsyymin nimi on rodanaasi ja se toimii katalyyttinä tiosyanaatin muodostuksessa, joka on neutraali yhdiste ja poistuu siten virtsan mukana elimistöstä aiheuttamatta vaurioita normaaleille soluille.

Syöpäsolut eivät kuitenkaan ole normaaleja soluja. Ne sisältävät erityisesti syöpäsoluille ominaisen entsyymin, beeta-glukosidaasin, joka toimii amygdaliinimolekyylien ”vapauttajaentsyyminä”. Se vapauttaa amygdaliinista benzaldehydin ja syanidin, jotka yhdessä muodostavat synergisen myrkyllisen reaktion, joka on voimakkaampi, kuin yhdisteiden erilliset myrkyllisyydet yhteenlaskettuna. Tämä on syöpäsolun beeta-glukosidaasin aiheuttama itsetuhomekanismi.

Amygdaliini (tai laetriili) yhdistettynä terveiden solujen suojaaviin entsyymeihin ja syöpäsoluissa oleviin itsetuhoentsyymeihin mahdollistaa syöpäsolujen tuhoamisen vaarantamatta terveitä soluja. Kemoterapia taas tuhoaa paljon terveitäkin soluja ja tuhoaa kehon immuunijärjestelmää samalla tuhoten vain epämääräisen verran syöpäsoluja.

Syöpäsolut tuppaavat yleensä leviämään kemoterapian jälkeen, sillä laajalle levinneet myrkyt ovat heikentäneet immuunivastetta. Syöpäteollisuus on määritellyt syöpähoitojen onnistumisen vertailukohdaksi potilaan syövättömyyden 5 vuoden ajan. Lääketieteen suuren kolmikon (leikkaus, sädehoito ja kemoterapia) läpikäyneistä potilaista arvioidaan selviytyvän vain 3 % ilman syövän uusiutumista 5 vuoden aikana. Hoitojen rampauttavien vaikutusten lisäksi ne ovat paljon kalliimpia!

Syöpäpotilaiden pitää nauttia reippaasti B17–vitamiinia saadakseen kehon amygdaliinitasot tarpeeksi korkealle, jotta syöpäsolujen beeta-glukosidaasi aktivoituu, sillä osa amygdaliinista neutraloituu normaalien solujen rodanaasin takia. Useat laetriilia käyttävät lääkärit ovat saavuttaneet 85 % parantumisasteen potilaille, jotka eivät ole läpikäyneet normilääketieteen leikkaa–polta–myrkytä –doktriinia. Niille, jotka yrittävät laetriilihoitoa vasta viimeisenä mahdollisuutena normilääketieteen hoitojen jälkeen, saavuttavat vain noin 15 % parantumisasteen. Meksikossa on klinikka, joka väittää parantaneensa 100 % syöpätapauksista laetriililla.

Lääketieteen mafian painostus

Jo 1920-luvulta lähtien vaihtoehtoisten syöpähoitojen lääkkeitä, hoitoja ja lääkäreitä on vähätelty, ahdisteltu, vangittu ja jopa tapettu. Liittovaltion virastoja on usutettu nostamaan perättömiä syytteitä tai tutkimaan verotusta jopa oikeusministeriön sheriffejä käyttäen, kuten tri Gary Glumin tapauksessa hänen vain kirjoitettuaan kirjan Essiac-teestä syövän hoitomuotona. Nuori mies Brooklynista, Jason Vale, vangittiin kun hän ei suostunut lopettamaan julkisia puheitaan siitä, miten hänen syöpänsä parani niitä kamalia aprikoosin siemeniä syömällä.

San Franciscolainen lääkäri John Richardson oli käyttänyt laetriilia menestyksekkäästi syövän hoitoihin ennen lääkeviraston julistamaa laetriilikieltoa vuonna 1971. Richardson otti yhteyttä ystäväänsä Edward Griffiniin ja pyysi häntä tutkivana journalistina kirjoittamaan laetriilista jotain, mikä voisi auttaa lääkäreitä jatkamaan syöpähoitoja. Griffinin tutkimukset johtivat lopulta uraauurtavaan kirjaan: ”World without Cancer” (Maailma ilman syöpää), jossa kuvataan laetriilin lisäksi useita muitakin syöpähoitoja. Laajoissa tutkimuksissaan Griffin pääsi syvälle lääketeollisuuden kulissien taakse ja huomasi, miten suuret lääkeyhtiöt yrittivät pitää vaihtoehtoisen lääketieteen syöpähoidot pois julkisuudesta. Hän myös sai käsiinsä todisteita, joiden mukaan Sloane-Kettering syöpäinstituutti oli haudannut todisteita omista tutkimuksistaan, joissa todettiin laetriili ”hyvin tehokkaaksi” syövän parantajaksi. Griffin sai dokumentit Sloane-Ketteringin entiseltä PR-johtajalta tri Ralph Mossilta, jota oli käsketty pitämään suunsa kiinni. Hän kuitenkin irtisanoutui vuonna 1977 ja on kirjoittanut sen jälkeen useita kirjoja vaihtoehtoisista syöpähoidoista. Aina löytyy kuitenkin joku muu täyttämään suuripalkkaisen PR-johtajan paikan ja valehtelemaan lääkeyhtiön toiveiden mukaan alan julkaisuissa.

Entäs ne alan julkaisut? Jopa arvovaltainen New England Journal of Medicine on joutunut laskemaan standardejaan ja hyväksymään lääketieteellisiä artikkeleita Suuren Lääketeollisuuden palkkalistoilla olevilta tutkijoilta. Aiemmin huolittiin vain riippumattomat tutkimukset, mutta heillä ei olisi enää ollut julkaistavaa. Ovathan ne jo muutenkin kiiltäviä Suuren Lääketeollisuuden mainoslehtiä.

On päivänselvää, että syöpäteollisuus ei tosissaan halua halpaa ja tehokasta syövän hoitoa, jota ei voi patentoida. Pelissä on liikaa rahaa, jopa riippumattomille ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille, jotka saavat miljoonaluokan lahjoituksia ja tukea mainostaessaan lääketeollisuuden tuotteita. Samoilla järjestöillä on palkkalistoillaan johtajia, joiden vuosiansiot ovat helposti 6-numeroisia.

Lääkärit tekevät juuri niin kuin ovat jo lääketieteellisessä oppineet, alan julkaisut ovat täynnä valheita ja väärennettyjä tutkimuksia, syöpäjärjestöillä on PR-toimintaa, jolla varmistetaan ihmisten joutuminen tautiteollisuuden rahamyllyyn mahdollisimman aikaisin. Kaiken huipulla naruja vetelee Suuri Lääketeollisuus, jonka arvot ovat raha ja valta. He eivät välitä kansan terveydestä tai ”sodasta syöpää vastaan.”

Nykyään valtavirran lääketiede on häviämässä taistelun syöpää vastaan pahemmin kuin koskaan ennen. Noin joka kolmannen kohtalona on saada syöpä jossain vaiheessa ja yhä useampi kuolee perinteisen lääketieteen hoitojen jälkeen. Todellinen pandemia! Kaikki tämä vain siksi, että voidaan pyörittää jättimäisiä yrityksiä ja mahdollistaa muutamien luksuselämä ja joillekin mukava, turvallinen työpaikka terveytemme kustannuksella.

Samaan aikaan todellisia humanitaarisia lääkäreitä, luonnonparantajia ja totuutta etsiviä tutkivia journalisteja kohdellaan rikollisina tai sekopäinä ja ahdistellaan mustamaalaamalla ja ammatilliset mahdollisuudet tuhoten, jopa koko elämä murskaten. Miljoonia potilaita kidutetaan ja tapetaan tarpeettomasti ja ehdollistetaan vastustamaan tehokkaita ja kivuttomia lääkkeitä.

Laetriilihoito

Aprikoosin siementen käyttämisestä syövän hoitoon on useita menestystarinoita. Yleinen suositus syövän ehkäisemiseen on viidestä seitsemään siementä päivässä. Todellisen syövän parantamiseen suositellaan kaksin- tai kolmikertaista määrää, eräiden laskelmien mukaan yksi siemen jokaista 5 massakiloa kohden. Parantumisen jälkeen syövän vastustuskyvyn ylläpitoon suositellaan palaamista 5 – 7 siemenen päiväannokseen.

Eräät laetriiliterapeutit käyttävät B15–vitamiinitabletteja ja ruoansulatusta edistäviä entsyymejä, kuten papaijan papaiini ja ananaksen bromelaiini. Suuri määrä aprikoosin siemeniä voi aiheuttaa pahoinvointia tai huimausta, tosin laetriili- tai aprikoosin siemenillä hoidoista ei ole raportoitu yhtään vammautumisia tai kuolemia. Perinteistä lääketieteen syöpähoitoa (leikkaa-polta-myrkytä) ei suositella yhdistettäväksi laetriiliterapiaan, vaikka siitä jotain hyötyä on raportoitu. Viime kädessä useimmat potilaat kuitenkin joko jättävät kemoterapian tai kuolevat niihin.

On kuitenkin suositeltavaa yhdistellä laetriilia tai aprikoosin siemeniä muihin syövän vaihtoehtohoitoihin, varsinkin jos harrastaa itsehoitoa kotona. Kaikille lienee tuttua, että hyvän terveyden peruskiviä ovat terveellinen ruoka ja stressitön elämä. Pysyvään syövän parantumiseen kuuluu yleensä perusteellinen elämänmuutos. Lisäksi omiin tarpeisiin valikoitu kokoelma vaihtoehtohoitoja on hyvä tapa lähestyä kokonaisvaltaista syövän hoitoa.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/027088_cancer_laetrile_health.html [1]