- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Apinatkin saavat rokotteista autismin kaltaisia oireita

Yhdysvaltain tartuntatautikeskus CDC:n ja lääkevirasto FDA:n olisi pitänyt suorittaa kattavat kokeet ENNEN rokotusten laskemista jakeluun. Nyt kun joku on kokeet tehnyt ja tulokset osoittavat kiistatta selkeän tarpeen suorittaa lisätutkimuksia, ei niitä ole edes suunniteltu aloitettavaksi. Onko lääkefirmoilla liikaa rahaa ja vaikutusvaltaa pelissä? Onko johtava tutkija tohtori Hewitson ei-toivottu henkilö, persona non grata, koska hän on oikeilla jäljillä?

Tohtori Laura Hewitson Pittsburghin yliopistosta julkaisi vuonna 2010 tutkimusraportin Acta Neurobiological Experimentals –lehdessä, mikä nosti melkoisen myrskyn. Tohtori Hewitson kollegoineen on tutkinut 90-luvulla yleisten lasten rokotteiden, kuten MPR-rokotteen (tuhka-, vihurirokko ja sikotauti) sekä useita Thimerosal-elohopeaa sisältävien rokotteiden, vaikutuksia nuoriin makaki-apinoihin. Vaikka tutkimuksen vaikuttimista kiisteltiin, sillä Hewitson oli aiemmin itse esittänyt kanteen rokoteoikeuteen lapsensa puolesta, oli kuitenkin todisteiden valossa selvää, että rokotteita tulisi tutkia lisää ja suorittaa laajoja rinnakkaistutkimuksia. Koska lääkevirasto tai tartuntatautikeskus ei itsenäisesti tarttunut toimeen, pitäisi lasten vanhempien vaatia kongressilta apinakokeiden toistamista ja rokotteiden hyllyttämistä tutkimusten ajaksi.

Tutkimuksessa todettiin: ”Rokotetut apinat ja suolaliuosta saanut verrokkiryhmä magneettikuvattiin ja PET-kuvattiin 4 ja 6 kuukauden iässä, jotka ovat yleiset rokotusajankohdat ihmislapsilla. Rokotetuilla makakeilla havaittiin selkeitä muutoksia mantelitumakkeen kehittymisessä ja diprenorfiinin sitomiskyvyssä.”

Hewitsonin ryhmän mukaan rokotteiden apinoissa aiheuttamat fyysiset ja psyykkiset muutokset olivat hyvin samanlaisia kuin autismiin diagnosoiduilla lapsilla. Verrokkiryhmällä ei havaittu vastaavia muutoksia. Autismioireiden lisäksi rokotetuilla apinoilla havaittiin ruoansulatuskanavan häiriöitä, mikä vahvistaa tohtori Alan Wakefieldin mittavat tutkimukset autismin ja ruoansulatuksen häiriöiden yhteydestä, jonka vuoksi hänet suljettiin British Medical Journalin toimesta tiedeyhteisön ulkopuolelle ja hänen tutkimusraporttinsa poistettiin julkaisusta. Nähtäväksi jää, miten BMJ reagoi uusiin tutkimustuloksiin, jotka saivat heidät nalkkiin housut kintuissa. Lääketeollisuudella on syvät taskut ja ystäviä joka taholla, jotka ovat valmiita suojelemaan isojen lääkeyhtiöiden etuja.

Makaki-apinoista saaduista moninaisista tuloksista on virinnyt vilkkaita keskusteluja laajalla rintamalla. Entinen kansallisen terveysinstituutin johtaja Bernadine Healy ilmaisi mielipiteensä kärkkäästi: ”Mielestäni julkinen terveydenhuolto on sivuuttanut hypoteesin ’järjettömänä’ liian nopeasti, tutkimatta kunnolla ilmiön syytä, tutkimatta sairastuneita lapsia. En ole kuullut yhdestäkään tutkimuksesta, jossa olisi keskitytty 300 lapseen, joilla ilmeni autistisia oireita vain viikkojen jälkeen rokotuksista.”

Kansallisen autismiliiton johtaja Scott Bono osui ehkä parhaiten naulan kantaan sanoessaan: ”Tähän päivään asti CDC ei ole järjestänyt yhtäkään tutkimusta useiden samanaikaisten rokotusten aiheuttamista haitoista pienille lapsille ja pitäytyy sitkeästi antamasta suositusta elohopeattomien rokotusten antamisesta lapsille ja raskaana oleville naisille. Olisi korkea aika kongressin ja sosiaali- ja terveysministeriön puuttua asiaan ja siirtää vastuu rokotuksista pois CDC:ltä.

Itse asiassa tartuntatautien virasto, samoin kuin elintarvike- ja lääkevirasto, ovat molemmat sosiaali- ja terveysministeriön alaisia yksiköitä ja siten samalla tavalla lääkeyritysten taskussa kuin kongressi ja muu hallitus. Vastuu rokotuksista pitäisi siirtää pois sekä CDC:ltä että FDA:lta. Useimpia rokotusten turvallisuutta kyseenalaistavia tutkimuksia, haasteita ja korvausvaatimuksia on pitkitetty, estetty ja yritetty lakaista maton alle kaikilla hallinnon tasoilla. Jokaisen kansalaisen velvollisuus on yrittää edesauttaa näiden tutkimusten etenemistä äänestämällä niitä edustajia, jotka haluavat tehdä jotain asian hyväksi. Salailun on loputtava. Tulevien sukupolvien terveys on meidän käsissämme.

Alkuperäinen artikkeli: http://vactruth.com/2012/04/29/monkeys-get-autism/ [1]