"Revisionisti elää vaarallisesti. Poliisi, tuomarit ja valtamedia vaanivat häntä. Hän voi joutua vankilaan tai sairaalaan koska tahansa. Hän ja hänen perheensä voivat joutua vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Hän ei anna tämän kuitenkaan häiritä työtään."

Robert Faurisson

”Antisemitismin” vastainen Internet-meemi kääntyi itseään vastaan

HuonoVälttäväIhan okHyväErinomainen 5,00
Loading...
Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Sosiaalisessa mediassa levinnyt #EndAntisemitism-hashtagilla varustettu meemikuva kääntyi itseään vastaan, kun sionismikriitikot ottivat sen omakseen.

Juutalaislobbyn tuottamassa kuvassa lukee: ”Jos hyökkäät yhtä prosenttia vastaan, ovat uhrejasi 43 prosenttia koko juutalaisväestöstä. Kouluttaudu! Loppu antisemitismille.”

”1 %” on Occupy Wall Streetin valtavirtaistama termi, jolla viitataan yleensä yhteiskunnan varakkaimpaan väestöön, joka on haalinut omaisuutensa rehellisen työn sijaan riistämällä muita.

#EndAntisemitism-kampanjakuva oli varustettu myös järjestäytynyttä rikollisuutta tukevan sionistijärjestö Anti-Defamation Leaguen linkillä sekä lähdeviitteillä, jotka johtavat Yhdysvaltojen tilastokeskukseen ja Pew Research Center –ajatushautomoon.

end anti semitism

Juutalaiset lobbausjärjestöt ovat suhtautuneet pelokkaasti Occupy-liikkeeseen ja ”1 %”-iskulauseeseen muun muassa siksi, että, kansainvälisen finanssikriisin rikolliset pääarkkitehdit Lehman Brothersista Goldman Sachsiin, Bear Stearnsiin ja AIG-vakuutusyhtiöön olivat kaikki juutalaisessa johdossa.

1991 David Weisburg julkaisi Yalen yliopistossa artikkelin ”Crimes of the Middle Classes: White-Collar Offenders in the Federal Courts”. Weisburg totesi, että vaikka juutalaisia on Amerikan väestöstä vain 2 %, he muodostavat 9 % matalan tason talousrikoksista (pankkikavallus, verovilppi, pankkipetos), vähintään 15 % keskitason talousrikoksista (postipetos, vahingonkorvauspetos, lahjonta) sekä vähintään 33 % korkean tason talousrikoksista (kartellit, arvopaperipetokset).

Weisburgin päivitetyt tilastot osoittavat, että pienestä väkimäärästään huolimatta juutalaiset olivat vastuussa vähintään 23,9 prosentista Amerikan valkokaulusrikoksista.

1980- ja 1990-lukujen vaihteessa Yhdysvaltoja ravisuttaneen säästöpankkikriisin yhteydessä tuomituista huijareista peräti 90 % oli professori Albert Lindemannin mukaan juutalaisia.

 

Lue myös: Juutalaiset, pankit, koronkiskonta

Tulosta Artikkeli Tulosta Artikkeli

Yksi kommenti

  1. Mikä on maailman ohkaisin kirja? Juutalaisten bisnesetiikka.

    (12)(0)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei tulla julkaisemaan.Pakolliset kentät on merkitty *

*