- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Angelina Jolie kannustaa naisia silpomaan itseään tarpeettomasti

Angelina Jolie ilmoitti vastikään poistattaneensa molemmat rintansa leikkauksessa, vaikka hänellä ei ollut rintasyöpää lainkaan. Joliella on BRCA-1 geenivirhe ja hänet on huijattu uskomaan, että geneettinen koodi on jonkinlainen absoluuttisen tarkka pohjapiirros sairauksiin, mitä se ei varmasti ole. Miljoonilla naisilla on BRCA1-geenissä virheitä, eivätkä he koskaan sairastu rintasyöpään, koska he elävät syövältä ehkäisevää tervettä elämää, jossa yhdistyvät älykäs ravitsemus, liikunta, järkevä auringonotto ja syöpää aiheuttavien kemikaalien välttäminen.

Jolie päätti monen muun syöpäpuoskaroinnin harhauttaneen naisen tavoin, että paras tapa välttää rintasyövän riski on poistaa leikkauksella molemmat rinnat ”kolmen kuukauden kirurgisilla operaatioilla” sen sijaan, että eläisi tervettä ja syöpää ehkäisevää elämää. Ihan vain varmuuden vuoksi, tiedättehän. Näinä päivinä ei vain voi olla liian varma, varsinkin kun syöpäteollisuus säikyttelee naisia puolikuoliaaksi aina tilaisuuden tullen. ”Rintani murhaavat minut”, tuntuu olevan monen naisen tunnuslause, joista jokainen on törkeän syöpäteollisuuden propagandan ja pelon lietsonnan uhri.

Haluan tehdä yhden asian selväksi: Rintanne eivät ole vihollinen! Syöpäteollisuus tappaa paljon todennäköisemmin kuin rinnat.

Naisten vapautusliike: Rinnat pois!

Vielä pahempaa kuin itsensä silpominen ilmiselvän puoskaroinnin nimissä, Angelina Jolie on nostanut oman päätöksen tekonsa jonkin laiseksi naisten vapautusliikkeen ikoniksi, puhuen ja toimien kuten hänen ”valintansa” poistaa rintansa avaisi jotenkin naisvoimalle uuden polun naisten keskuudessa. (Kuinka sairasta tämä oikeasti on?)

Voi, millaiseen jamaan Jolie on ajautunut! Hän on silponut oman kehonsa ilman minkäänlaista lääketieteellistä perustetta ja sitten juhlistanut tätä itsensä runtelemista osana kieroutunutta naisellisuuden käsitettään. Itsellisenä naisena oleminen ei tarkoita rintojen silpomista ja elävien lasten abortoimista – vaikka molempia näistä ylistetään usein harhakuvitelmista kärsivien naisten ryhmissä. Itsellisenä naisena oleminen tarkoittaa oman terveytensä, kehonsa ja naisellisuutensa vaalimista kunnioittamalla ja arvostamalla kehoaan, ei runtelemalla sitä.

Pirteä, terve ja itsevarma nainen, joka suojelee hedelmällisyyttään ja ravitsee syntymätöntä lastaan, on paljon sankarillisempi ja vakuuttavampi kuin joku, joka silpoo itseään sairaana uhrauksena syöpäteollisuudelle. Vaikka Angelina Jolieta usein pidetäänkin naisvoiman symbolina, näyttää hän kadottaneen tyystin kosketuksen totuuden sisimpään olemukseen oman naisellisen kehonsa kunnioittamisesta ”temppelinä”.

Syöpä ei koskaan rajoitu vain pelkkään rintaan

Syöpä on ilmaantuessaan järjestelmän ongelma, eikä paikallinen ongelma, joka on rajoittunut vain rintaan tai johonkin muuhun elimeen. Syöpäkasvain saatetaan diagnosoida rintakudoksessa, mutta se ei ole sen ainoa kasvupaikka. Ajatus syövän estämisestä poistamalla rinnat on aivan järjetön. Jos elimistössä on perusedellytykset syövälle – johtuen ravintoaineiden puutteista, altistumisesta kemikaaleille, säteilylle jne. – syöpä kehittyy monessa eri paikassa, eikä vain rintakudoksessa. Elimen poistaminen siksi, että se voisi jonain päivänä olla yksi monista syövän kehittymispaikoista, on ajatuksena täysin järjetön ja lääketieteellisesti moraaliton. Samaa logiikkaa noudattaen voisi väittää välttävänsä tyhjän renkaan poistamalla kaikki autonrenkaat!

Niille, jotka haluavat oppia totuuden syövästä – ja pitää rintansa – on tarjolla Uusia syöpähoidon ratkaisuja [1]. Jos Angelina Jolie olisi kuullut ajoissa näistä tehokkaammista ja eheyttävistä tavoista suojautua syövältä, hän olisi vastannut ”EI” syöpäteollisuudelle ja syövänpelon lietsojille. Naisten pitää kuulla todella eheyttävää ja kunnioittavaa tietoa syövästä ja lopettaa syöpäteollisuuden hulluuksien ja heidän harhaisten puhemiestensä kuunteleminen.

Lääketieteellisen naisten pahoinpitelyn ylistystä

Valtamedia julistaa Jolien päätöstä poistaa molemmat täysin terveet rintansa ”ihailtavaksi rohkeudeksi”. New York Timesin pääkirjoituksen vieressä Jolie kirjoitti: ”Toivon muiden naisten hyötyvän omista kokemuksistani.” (En keksi tätä omasta päästäni. Hän kirjaimellisesti haluaa muidenkin terveiden naisten leikkaavan myös rintansa irti…)

Lääketeollisuus, joka ei koskaan jätä väliin mahdollisuutta ansaita rahaa pahoinpitelemällä naisia, on lähtenyt myös edistämään tuplamastektomian asiaa. Businessweekin artikkelissa perinnöllisyysasioiden neuvonantaja Rebecca Nagy julistaa: ”Tämä keskustelu antaa valtaa meille kaikille. On hienoa, mitä hän on tehnyt.”

Hienoa? Leikata kehostaan osia, jotka eivät ole mitenkään sairaita? Tällä logiikalla myös abortit ovat syövän ehkäisyä, sillä lasten kasvaessa joskus aikuisiksi he saattaisivat saada syövän. Parempi tappaa heidät varhain ja ”estää syöpä”, eikö vain?

Jolien päätöksen järjettömyys on todella kuvottavaa. Vielä pahempaa on ajatus, että hänen esimerkkinsä voi innostaa muita naisia silpomaan terveitä kehojaan. Jos Jolie olisi katkaissut molemmat jalkansa kutsuen sitä ”valinnaksi” estää jalkasyöpä, epäilemättä monet naiset seuraisivat esimerkkiä ja katkaisivat omat jalkansa myös. Angelina Jolie sanoo kenties myöhemmin poistattavansa munasarjat myös, sillä niihinkin saattaa joskus kehittyä syöpä.

Ei tarvitse olla ruudinkeksijä ymmärtääkseen, mihin tämä lääketieteen hullutus lopulta johtaa. Onko maksasyövän riski? Poista maksa. Uhkaako paksusuolen syöpä? Poista paksusuoli. Kenties keuhkosyöpä? Poista varmuuden vuoksi keuhkot! Tämä on Angelina Jolien logiikka, sillä häntä on totaalisesti huiputettu syöpäteollisuuden toimesta silpomaan omaa kehoaan perustuen ainoastaan pelon lietsontaan ja syöpäpuoskarointiin. Pelko on erittäin tehokas markkinointityökalu, varsinkin rintasyövän alalla. Syöpäteollisuus tienaa miljardeja dollareita vuodessa huijattujen naisten levittämillä järjettömillä peloilla.

Lääketieteellisestä itsensä runtelusta on tullut villitys lampaiden keskuudessa

Ei ole mitään jännittävämpää ja rohkeampaa kuin leikkauttaa kirurgilla ruumiinosia irti ja julistaa itsensä syövästä ”ennalta selvinneeksi”. Silloin ei ole siis syövästä selviytyjä, kun ei sitä koskaan sairastanut, vaan ”ennalta selviytyjä”. Tai sitten tuli vain huijatuksi ja rahakkaassa operaatiossa silvottiin täysin terveitä ruumiinosia irti. Tämä on lääketieteen hulluutta pahimmillaan. Varsinkin ottaen huomioon, että naisen rintasyövän riskiä voi pienentää 78 % käyttämällä vain D-vitamiinia. Jep, ota vähän lisää D-vitamiinia ja pidä rintasi. Hyvä diili, vai mitä?

Miksi miessyöpälääkärit eivät leikkaa omia kiveksiään?

Varmaan moni on jo havainnut, etteivät miehet koskaan leikkauta omia kiveksiään pois alentaakseen kivessyövän riskiä. Eivät edes syöpälääkärit ja kirurgit, jotka leikkelevät naisten rintoja pois päivät pitkät. Totta kai heidän mielestään rintojen poistaminen on loistoidea, mutta kun heitä pyydetään eroamaan kiveksistään syövän ”estämiseksi”, he katsovat kysyjää oudoksuen, kuin mielipuolta. Siksi, koska omien kivesten pois leikkaaminen estääkseen kivessyöpää, jota ei ole, olisi tietysti todella typerää, silkkaa humpuukia. Ajatukselle joko nauretaan tai suututaan. Yksikään moraalinen lääkäri ei poistaisi terveen miehen kiveksiä, jolla ei ole kivessyövän oireita. Ajatus on niin järjetön, että voidaan puhua jo mahdollisesta hoitovirhesyytteestä.

Miksi siis on jotenkin hyväksyttävää leikata pois rinnat vaikutusvaltaiselta naiselta, joka mielestään tekee eräänlaisen yhteiskunnallisen kannanoton silpomalla täysin tervettä kehoaan?

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/040334_Angelina_Jolie_double_mastectomy_breast_cancer_prevention.html [2]