- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Analyysi: ISIS Pariisin terrori-iskujen takana?

Pariisia järisytti myöhään illalla perjantaina (13.11) terrori-iskujen sarja, jota ranskalaislehdet kuvailivat ”täytenä sotana”, joka jättää jo ainakin 153 uhrin luvullaan Charlie Hebdon kokemat surmat synkkään varjoonsa. Ranskassa on tällä hetkellä julistettu poikkeustila. Rajat ovat kiinni ja Pariisin kuntosalit ja kirjastot ovat suljettuna. Mielenkiintoista tässä on jihadistijärjestön (ISIS) julkaisema viesti, jonka mukaa se olisi ollut Pariisin terroritekojen takana.1

Päätoimittaja ja Magneettimedia kunnioittavat Pariisin terrori-iskujen uhrien muistoa.

 

ISIS on USA:n ja Israelin luomus

Jihadistijärjestöt ovat kasaarieliitin hallinnassa ja kontrollissa olevan USA:n ja Israelin luomus Syyrian ja samalla Lähi-idän nujertamiseksi. Juuri tähän asiantilaan emme kajoa tässä yhteydessä enempää, sillä olemmehan käsitelleet aihetta artikkelissa Pudottiko USA:n ja Israelin tukema ISIS venäläiskoneen? Perustelut [1] lähteineen.

Israelin ja USA:n instrumentit matkalla jonnekin. [2]
Israelin ja USA:n instrumentit matkalla jonnekin.

Niinpä esimerkiksi Michel Chossudovskyn mukaan Washington on Islamilaisen valtion (Isis) ja terrorijärjestön al-Qaedan takana. Vaikka Obaman hallinto on sponsoroinut viimeksi mainittua, silti julkisesti uskotellaan heidän taistelevan oikeasti terrorismia vastaan. Yhdysvallat, NATO ja Israel tukevat terrorismia valtiotasolla. Ne tarjoavat koulutusta, aseita sekä rahaa eri terroristiryhmittymille.2

 

Miksi Pariisiin iskettiin?

Läntisen valtamedian [3] mukaan Isis-terroristeilla oli iskuillaan tarkoituksena osoittaa, että Ranska pysyy järjestön pääkohteena niin kauan, kuin maa jatkaa nykyisellä linjallaan. Isisin päiväämättömässä videossa usutetaan muslimeja tekemään iskuja Ranskassa, jos heille ei avaudu mahdollisuutta matkustaa Syyriaan.

Halutaanko tällä järkyttävällä teolla viestittää, että jihadistien murskaava viha ulottuu pelottavana Euroopan jokaiseen kolkkaan, mikäli varoituksen sanaa ei kuunnella?

Haluttiinko iskuilla eurooppalaisen poliittisen ja sotilaallisen voimatekijän pääkaupunkiin viestittää sen haavoittuvuudesta ja siten varoittaa muutakin läntistä maailmaa puuttumasta jihadistien vastaiseen rintamaan Syyriassa?

Ihmiset kokoontuivat La Belle Equipe -kahvilan edessä Rue de Charonnessa, Pariisissa 14. [4]
Ihmiset kokoontuivat La Belle Equipe -kahvilan edessä Rue de Charonnessa, Pariisissa 14.

Kuitenkin suotuisaa olisi jättää nyt valtamediamainen tarkastelu ja siirtyä todelliseen analyysiin tilanteesta. Varmaa on, että Pariisin attentaateilla oli poliittinen merkitys. Iskujen tekijät ovat vain nimellisiä, mutta todelliset rikolliset löytyvät globaalien valtahierarkioiden uumenista akselinaan Israel, Britannia ja Yhdysvallat.

Juuri yllä esitettyä voidaan perustella kiihkeämmän oikeutuksen saamiselle sionistisen läntisen rintaman ”terrorisminvastaiselle sodalle”, joka realisoituu valheellisessa taistelussa jihadisteja vastaan Syyriassa. Tässä valtioterrorismissa Israel, USA, Ranska ja ehkä muutkin tietyt läntiset valtiot todellisuudessa laajentavat reviiriään Syyrian presidentin Bashar al- Assadin hallinnon syrjäyttämiseksi ja Lähi-idän uusjaon toteuttamiseksi [5]. Siten läntisen valtamedian mukaan Ranskan hyytävät attentaatit ”toivat mieleeni WTC-iskut” [6], mikä ruokkii edelleen terrorisminvastaisen sodan rintamaa, josta hyötyvät sionistisen lännen globaalitalous ja sen valtapoliittiset intressit.

Terrori-iskun yksityiskohtiin puuttumatta voidaan kuitenkin sen laajuudesta, sotilaallisesta täsmällisyydestä ja teknisestä toteutuksesta päätellä, että Mossadin ja CIA kaltaisten tiedustelu- ja keskustiedustelupalveluiden panostus asiaan ei ole välttämättä pois suljettua.

 

Vastakkain asettelu käynnissä

Israelin tukema ISIS mustamaalaa rajusti muslimien mainetta. Suurin ryhmä muslimeista muodostuu sekulaareista, jotka vieroksuvat ja hylkäävät ajatuksen pyhästä sodasta. Perinteellisille muslimeille Jihadia tarkoittaa hengellistä taistelua, mutta löytyy pieni ryhmä muslimeja, jotka ovat valmiit toteuttamaan Jihadia väkivallalla ja terrorilla.

Olipa uskontona mikä tahansa, sen kirjaimellinen noudattaminen ilman henkistä ulottuvuutta johtaa järjettömyyksiin ja jopa toisten kansanryhmien terrorisointiin. Tämä on silmiinpistävänä piirteenä erikoisesti talmudismissa, josta juutalaisuus uskontona osaksi muodostuu. Kristitytkään eivät ole osattomia näistä syytöksistä.

Sionistinen eliitti on muodostanut ISIS-terroristeista hegemonisen istrumenttinsa, mikä on johtanut jyrkkään vastakkainasetteluun kristityn maailman ja muslimien välillä. Yhtäläiseen konfrontaatioon kärjistyy myös nykyinen ehtymättömien pakolaistulvien virta Eurooppaan. Vastakkainasettelu onkin sionistien juoni hajota ja hallitse ohjelmana. Länsimaalaisten ihmisten tulisi ymmärtää, että yleensä ottaen muslimit eivät ole meidän vainoojiamme, vaan niitä ovat sionistien hapatuksessa ryvettyneet länsimaiset uusliberalistiset voimat, joita ISIS-terroristien ja pakolais-aaltojen vyörytykset palvelevat.

Luennollisesti ihmisten tulee valmistautua ja puolustautua mitä tahansa uhkaa vastaan, mutta pitemmällä perspektiivillä suurimpien ongelmien tiedostaminen on elintärkeää.

 

Iskujen heijastuminen Suomeen

Sauli Niinistö toivoo yhteistä rintamaa terrorismin torjumiseksi [7].

– Siellä ovat rinnakkain amerikkalaiset ja venäläiset koneet, jos ne kerrankin ottaisivat kurssin samaan suuntaan, presidentti toivoi.

Presidentti on oikeassa. Amerikkalaisten ja venäläisten koneiden tulisi olla samassa linjassa, mutta todellisuudessa Yhdysvallat ovat romuttamassa Syyrian hallintoa, jota Venäjä puolustaa suunnitelmallisesti yhteistyössä Bashar al- Assadin hallinnon kanssa.

Presidentti Sauli Niinistö toivoo, että Pariisin terrori-iskut synnyttäisivät yhteisen rintaman terrorismia vastaan. Mutta olisiko tässäkin tilaisuus mainostaa nato-jäsenyyttä? [8]
Presidentti Sauli Niinistö toivoo, että Pariisin terrori-iskut synnyttäisivät yhteisen rintaman terrorismia vastaan.

Niinistö varmaankin tarkoitti, että Venäjän tulisi asettua täydelliseen yhteistyöhön USA:n kanssa Syyriassa. Tämä ei tietenkään olisi hyvä juttu.

Niinistön mukaan suomalaisilla ei ole mitään syytä muuttaa asennettaan suhteessa turvapaikanhakijoihin Pariisin terrori-iskun vuoksi.

Asennetta kannattaisi muuttaa ainakin varovaisuuden suhteen, sillä sanoohan Suojelupoliisi Suomessa olevan noin 300 henkilöä, joilla on yhteyksiä terrorijärjestöihin.

– Kaikilla näillä henkilöillä on terrorismikytkentä, meidän toteamia kytköksiä kansainväliseen terrorismiin. Joko he ovat rahoittaneet, propagoineet tai osallistuneet terroristijärjestöjen toimintaan, toteaa Supon päällikkö Antti Pelttari.3

Niinistö ymmärtää pääministerin tänään sanoneen, että turvapaikanhakijat pakenevat juuri tällaisia veritekoja kuin mitä Pariisissa tapahtui viime yönä. Joten näin julkeasti valjastetaan järkyttävä tapahtuma palvelemaan monikulttuurisuuden agendaa, hirvittävää.

Täytyy muistaa, että osa pakolaisista tulee elintasopakolaisina Eurooppaan. Kyllä suomessa rajat pitäisi sulkea ja elinvoimaiset pakolaiset perheineen palautettava lähtömaihinsa.

Joka tapauksessa terrorismin uhka on esimerkiksi Suomessa hyvin marginaalinen. Enemmän kannattaa olla huolissaan liikenneturvallisuudesta, jossa vielä 2006 kuoli 336 henkilöä.

 

Lopuksi

Raivostuttavan typerää on, että tietyissä piireissä kohdistetaan kritiikkiä täysin tai miltei kokonaan väärään kohteeseen. Esimerkiksi perussuomalaisten nuorten julkaisema Rahvas-lehti järjestää pilapiirroskilpailun sananvapauden puolesta. Lehden tuore päätoimittaja Sebastian Tynkkynen sanaili [9]: Näin ei voida enää tehdä. On ryhdyttävä toimiin sananvapauden säilyttämiseksi, ja osoitettava terroristeille, että väkivallan käyttö on hyödytöntä ja että se vain kääntyy heitä vastaan.

On vain sitä terrorismia monenlaista. Tynkkysen pitäisi muistaa, että juuri Israel ja USA ovat niitä varsinaisia vikapäitä Pariisin terrori-iskujen kaltaisiin infernoihin, sillä ruokkiihan ne uusliberalistisia tarpeita, joten piirtäkää sananvapauden nimissä pilapiirroksia sionisteista.

Näitten iskujen varjolla reagoidaan myös Suomessa: Timo Soini kertoi, että ”raja- ja nettiliikennettä tarkkaillaan tehostetusti”. Se on sitten eri asia mitä tämä lausahdus pitää sisällään? Pahimmillaan tämä tarkoittaa valvonnan ja kyttäyksen tuntuvaa lisääntymistä.

 

Markku Juutinen

 

Lähteet

  1. Paris terror attacks: Where are we now? [10]; Paris Terror Attacks. [11]
  2. GlobalResearch [12]
  3. IL (14.11.2015). Supon päällikkö Pelttari: ”Emme ole ulkona tästä ilmiöstä”. [13]