- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Amerikkalaisen sionistijohtajan lehti ehdottaa Ruotsin ulkoministerin salamurhaa

Juutalainen mutta Israel-kriittinen Mondoweiss-julkaisu [1]on paljastanut, että Yhdysvaltojen voimakkaimpiin sionistisiin lobbaajiin lukeutuvan Sheldon Adelsonin [2] oma lehti ehdottaa Ruotsin ulkoministerin salamurhaa.

Muun muassa Helsingin Sanomat [3] on kirjoittanut, että Adelson on tärkeimpiä vaalirahoittajia esimerkiksi silloin, kun Yhdysvaltoihin valitaan uutta presidenttiä. Poliittiselta taustaltaan hän on Israelin oikeistohallitusta tukeva republikaani.

Mittavan varallisuutensa Adelson on kartuttanut ryöväämällä amerikkalaisia kiinteistökeinottelu- ja uhkapelibisneksessä.

Adelson tekee sionistista työtä myös julkaisemalla muun muassa Makor Rishon –nimistä rasistista [4] sanomalehteä Israelissa. Israelin opetusministeriön johtotehtävissä aiemmin työskennellyt Zvi Zameret kirjoitti lehteen hiljattain hepreankielisen artikkelin, jonka otsikko on suomeksi ”Mistä Margot Wallström ammentaa inspiraationsa?”.

Sionistit ovat raivoissaan Ruotsin ulkoministeri Wallströmille [5], koska tämä on muun muassa vaatinut, että juutalaisten on lopetettava palestiinalaisten laittomat teloitukset eli murhat. Murhakiellosta pöyristyneet sionistit antoivat Wallströmille jopa porttikiellon juutalaisvaltioon.

Wallström. [6]

Wallström.

Valokuva Adelsonin lehdestä. [7]

Valokuva Adelsonin lehdestä.

Tukea sionistiselle terroristijärjestölle

Zameret kirjoittaa artikkelissaan kunnioittavasti Israelin syntyvuosina ei-juutalaisia murhanneesta Lehi-terroristijärjestöstä [8], jonka monista jäsenistä tuli sittemmin juutalaisvaltion johtavia poliitikkoja. Toisen maailmansodan jälkeen juutalaiset aloittivat Palestiinassa etnisen puhdistuksen, ajaen miljoonia arabeja pakolaisuuteen.

1947 ruotsalainen diplomaatti Folke Bernadotte matkusti Palestiinaan ja yritti aloittaa rauhanneuvottelut alkuperäisasukkaiden ja juutalaisten terroristien välillä. Tämä ei kuitenkaan juutalaisille sopinut, ja 1948 Lehi murhasi Bernadotten.

Zameretin mukaan murha oli oikeutettu, sillä Bernadotte oli käyttäytynyt antisemitistisesti vaatiessaan, että palestiinalaispakolaisilla on oltava oikeus palata kotiinsa.

Artikkelin lopussa Zameret vertaa Bernadottea Wallströmiin ja ehdottaa, että nykyinen ulkoministeri ansaitsee Bernadotten kohtalon:

”[Bernadotten poliittiset vaatimukset] paljastavat pinnan alla piilevän antisemitismin, typeryyden ja ylimielisyyden […] Onko ruotsalaisten DNA:ssa tapahtunut lainkaan muutoksia Bernadotten kuoleman jälkeen? Ei todellakaan.

Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström on myös pinnan alla piilevän antisemitismin, ylimielisyyden ja typeryyden riivaama. Lisäksi hän yrittää kalastella ääniä muslimimaahanmuuttajilta. Myös hän tahtoo tuhota Israelin perustukset.

Olen täysin varma siitä, että hänen suunnitelmansa tullaan tukahduttamaan samalla tavalla kuin kunniattoman Bernadotten.”

Syystä tai toisesta [9]” valtamedia ei ole kohu-uutiseen tarttunut, vaikka Yhdysvaltojen tulevien presidenttivaalien vuoksi Adelson on erittäin ajankohtainen hahmo.

 

Lue myös: Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta [10]