- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Amerikan presidentinvaalit: Goldman Sachs omistaa molemmat osapuolet

Kuten olemme uutisoineet, juutalaistaustaiset vaalirahoittajat ovat jo kauan kontrolloineet Yhdysvaltojen ”demokraattisia” vaaleja (1 [1], 2 [2], 3 [3]). Tulevissa presidentinvaaleissa raha ratkaisee ehkä selvemmin kuin koskaan aiemmin.

Amerikkalaisen Politico [4]-julkaisun mukaan juutalainen, vakaviin talousrikoksiin syyllistynyt Goldman Sachs –liikepankki (1 [5], 2 [6], 3 [7], 4 [8]) on lahjoittanut tähtitieteellisiä summia sekä demokraattien että republikaanien vaalityöhön.

Voittipa vaalit siis kuka tahansa, tulee myös Yhdysvaltojen seuraava presidentti olemaan uskollinen yksityisille rahoitusmarkkinoille, Israelille ja kulttuurimarxismille [9].

Politicon mukaan Goldmanin strategiana on jo kauan ollut poliitikkojen manipulointi näiden puoluetaustaan katsomatta. Vaikka Yhdysvaltojen johdossa onkin nähty vuoroin demokraatteja ja vuoroin republikaaneja, on käytännön politiikka aina samaa, koska todelliset päätökset tehdään Goldmanin kaltaisten pankkien kokoushuoneissa.

Republikaanien presidenttiehdokkaista Goldman on rahoittanut kaikkia nimekkäimpiä hahmoja Donald Trumpia lukuunottamatta. Amerikanjuutalaisten lehtien mukaan juutalaiset eivät tahdo rahoittaa [10] Trumpia tämän maahanmuuttovastaisten lausuntojen vuoksi.

Goldman on syytänyt rahaa esimerkiksi Jeb Bushille ja Marco Rubiolle. Ted Cruzin vaimo on puolestaan Goldman-johtaja.

obamakipa [11]Demokraattien ja Wall Streetin rakkaussuhde

Demokraattien Hillary Clintonilla on Politicon mukaan ”pitkään jatkunut suhde” juutalaispankkiin.

Lahjoitussummien perusteella vaikuttaa siltä, että Goldmanin kaksi suosikkiehdokasta ovat Bush ja Clinton, jotka molemmat ovat todistaneet rakastavansa rikollisvaltio [12] Israelia sydämiensä pohjasta (1 [13], 2 [14]).

2008 Goldman oli presidenttikisan voittaneen Barack Obaman toiseksi suurin rahoittaja. Obama onkin todennut [15] olevansa ”juutalaista eniten muistuttava presidentti Yhdysvaltojen historiassa”.

Goldman oli myös Hillary Clintonin toiseksi tärkein rahoittaja tämän senaattikampanjoiden aikana.

Politicon haastattelemien asiantuntijoiden mukaan julkisuudessa vallitsee edelleen harhaluulo, että demokraatit suhtautuisivat epäluuloisesti Wall Streetiin ja suursijoittajiin.

Sekä ”oikeisto” että ”vasemmisto” ovat kuitenkin todellisuudessa aivan yhtä riippuvaisia pankeista, minkä vuoksi Yhdysvaltojen poliittisen järjestelmän kutsuminen demokratiaksi on valehtelua.

 

Lue myös: Yhdysvaltojen keskuspankin seuraava johtaja Israelin kaksoiskansalainen? [16]