- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Amerikan juutalaisjärjestöjen kampanja: Rajat auki Syyrian pakolaisille!

Amerikkalainen valtamedia on julkaissut viimeisten viikkojen aikana huikean määrän juutalaistaustaisten toimittajien artikkeleita, joissa vaaditaan rajojen avaamista Syyrian pakolaisille. Merkittävin argumentti rajojen kaatamisen puolesta on – kuinkas muutenkaan – ”holokausti [1]”.

Jo viime viikolla uutisoimme [2], että republikaanipuolueen juutalaiset vaalirahoittajat ovat asettaneet presidenttiehdokas Donald Trumpin saartoon tämän maahanmuuttokriittisten kannanottojen vuoksi.

Kuten Magneettimedian lukijat tietävät, ovat Yhdysvaltojen merkittävimmät juutalaisjärjestöt lobanneet vapaan maahanmuuton puolesta jo viimeiset 100 vuotta (1 [3], 2 [4]). Uutta puhtia hankkeelle on tänä syksynä antanut Euroopan siirtolaiskriisi, joka halutaan ulottaa nyt entistä tehokkaammin myös uudelle mantereelle.

Etenkin The Washington Post on viimeisten viikkojen aikana kunnostautunut laittoman siirtolaisuuden puolestapuhujana. Lööpeissä juutalaiset rinnastavat Euroopasta lähteneet isovanhempansa Lähi-idän pakolaisiin: ”Olen venäläissyntyinen amerikanjuutalainen. Sydämeni on särkynyt, koska [amerikkalaisilla] ei ole sympatiaa Syyrian pakolaisia kohtaan [5]”; ”Anne Frank ja hänen perheensä eivät saaneet tulla pakolaisina Yhdysvaltoihin [6]”; ”Natsien kynsistä pelastetut: Näiden juutalaisten mielestä muslimipakolaiset täytyy ottaa vastaan [7]”; ”Mitä amerikkalaiset ajattelivat juutalaispakolaisista toisen maailmansodan alkaessa [8]”; ”Kyllä, on tärkeä verrata juutalaisia ja syyrialaisia pakolaisia toisiinsa [9]”.

anne [10]

Vaikka The Washington Post voittaa kevyesti juustoisimpien lööppien kisan, on yritys kovaa myös muissa lehdissä.

Huffington Post: ”Ei koskaan enää: Juutalainen näkökulma pakolaisvastaisiin asenteisiin [11]”; Fortune: ”Amerikkalaisten suhtautuminen syyrialaispakolaisiin muistuttaa häiritsevästi juutalaisten kohtelua [12]”; Forward: ”Miten voimme kutsua itseämme juutalaisiksi, jos estämme syyrialaisten pääsyn? [13]”; Jewish Telegraphic Agency (JTA): ”Muistakaa holokausti – Juutalainen kongressinedustaja toruu syyrialaisen siirtolaisuuden vastustajia [14]”.

”Harvinaisen yksimielisiä”

Psykologian professori Kevin MacDonald tarttui aiheeseen tuoreessa The Occidental Observerin kirjoituksessaan [15]. MacDonald lainaa JTA:n artikkelia ”Juutalaisille syyrialaispakolaiset eivät ole uhka vaan muistutus [16]”. JTA toteaa, että vaikka juutalaisyhteisön sisälläkin käydään välillä poliittista kiistelyä, ovat Amerikan juutalaiset ”harvinaisen yksimielisiä” siitä, että rajat on pidettävä auki ei-valkoiselle siirtolaisuudelle.

JTA:n mukaan 11 merkittävää juutalaisjärjestöä on liittynyt lähes sadan kansalaisjärjestön liikkeeseen, joka pyrkii painostamaan kongressia haalimaan mahdollisimman paljon arabipakolaisia Amerikkaan.

“Maallisiin” poliittisiin kysymyksiin keskittyneiden ryhmien lisäksi myös uskonnolliset juutalaisjärjestöt vaativat laittomien siirtolaisten tulvan jatkumista. Orthodox Union Advocacy Center ja Rabbinical Assembly ovat verranneet Syyrian sisällissotaa ”holokaustiin” ja vaatineet Amerikan hallitukselta liberaalimpaa maahanmuuttopolitiikkaa.

JTA:n mukaan maahanmuuttomyönteisyys yhdistää kaikkia Amerikan juutalaisyhteisön kolmea pääryhmää: reformi-, konservatiivi- ja ortodoksijuutalaisia. Juutalaisjärjestöt ovat lobbausmateriaalissaan kertoneet, että ne kannattavat vapaata maahanmuuttoa siksi, että juutalaisten pyhät kirjoitukset kannustavat suvaitsevaisuuteen (vai kannustavatko sittenkään? [17]).

Jostain syystä ”suvaitsevaisuutta” sovelletaan kuitenkin vain diasporassa eikä suinkaan juutalaisvaltio Israelissa, joka on järjestelmällisesti torjunut ja jopa steriloinut [18]ei-juutalaisia maahanmuuttajia.

JTA:n haastattelema juutalaisen painostusjärjestö Anti-Defamation Leaguen [19](ADL) toimitusjohtaja Jonathan Greenblatt myönsi, että gallupien mukaan valtaosa amerikkalaisista vastustaa arabisiirtolaisten päästämistä maahan. Greenblatt kuitenkin muistutti, että juutalaiset ovat aiemminkin nousseet vähemmistöasemasta voittoon maahanmuuttopoliittisissa taisteluissa.

Lobbausjärjestö ADL valtavirtaisti propagandaiskulauseen, jonka mukaan Yhdysvallat on "maahanmuuttajien" rakentama maa. [20]

Lobbausjärjestö ADL valtavirtaisti propagandaiskulauseen, jonka mukaan Yhdysvallat on ”maahanmuuttajien” rakentama maa.

Greenblatt nosti rehvastellen esimerkiksi John F. Kennedyn nimissä kirjoitetun ja juutalaisen ADL:n 1958 julkaiseman kirjan A Nation of Immigrants. Teosta ei tosiasiassa kirjoittanut Kennedy vaan hänen juutalainen avustajansa Myer Feldman. Kirjassa vaadittiin tiukan maahanmuuttolain kaatamista, ja vaatimukset täyttyivät [21]vain muutama vuosi julkaisun jälkeen – 1965.

Greenblatt kertookin olevansa optimisti ja uskovansa, että lobbauskoneisto kykenee murskaamaan amerikkalaisen enemmistön vaatimukset ennemmin tai myöhemmin.

Sotilaat Syyriaan – pakolaiset länsimaihin

Syyriaa ja ”holokaustia” ei ole rinnastettu ainoastaan maahanmuuttopoliittisessa väittelyssä. The Washington Post käytti samaa retoriikkaa myös ulkopoliittisessa artikkelissaan ”Syyria on nykyajan holokausti. On aika toimia [22]”.

Artikkelin kirjoittaja kertoo keksineensä ratkaisun Lähi-idän kriisiin vieraillessaan Auschwitzissa: amerikkalaisten on lähetettävä jalkaväkensä Syyriaan! The Washington Post ei tietenkään suostu myöntämään, että juuri Amerikka ja sen liittolaiset ovat vastuussa [23]Syyrian vallankaappausyrityksistä ja niitä seuranneesta sisällissodasta.

The Washington Postin mukaan on tärkeää, että amerikkalaiset pyrkisivät voittamaan sodan ennen kaikkea aseistamalla paikallisia ryhmiä, kuten ”shiioja, kurdeja ja – mikäli mahdollista – Islamic Staten barbarismia vastustavia sunneja”. Artikkeli jättää tietysti mainitsematta, että monenkirjava joukko arabeja käy jo al-Assadin puolella sotaa Islamic Statea vastaan.

Amerikkalaislehti ei esimerkiksi halua antaa senttiäkään palstatilaa al-Assadia tukevan shiialaisen Hizbollahin sotamenestykselle [24], koska järjestö puolustaa arabeja paitsi ääri-islamisteja niin myös sionisteja [25]vastaan. Israel onkin tehnyt kaikkensa [26] Syyrian kriisin pahentamiseksi, jotta al-Assadin sionisminvastaiset liittolaiset eivät voimistuisi.

Esimerkiksi viime lauantaina [27]Israel teki Islamic Statelle palveluksen ja pommitti Hizbollahin Syyriassa sijainneita asevarastoja. Lännen valtamedia ei kuitenkaan koskaan uskalla syyttää juutalaisvaltiota terrorismin tukemisesta.


Video: Hizbollah on Israelin jatkuvasta valtioterrorismista huolimatta taistellut menestyksekkäästi Islamic Statea vastaan.

Länsi on Yhdysvaltojen ja Ranskan johdolla valmistelemassa nyt Syyrian miehitystä. Pariisin iskut [28]tarjosivat tarpeeksi painavan tekosyyn hyökkäykselle. Kansainvälisten suhteiden professori Stephen Walt on varoittanut [29]länsimaita, jotta nämä eivät tarttuisi islamistien provokaatioon ja toimisi näiden toivomalla tavalla.

Islamic Staten strategia on provosoida länsimaita mahdollisimman raa’alla väkivallalla. Kun länsi tekee vastaiskun, IS repii siitä propagandahyödyn irti ja rekrytoi lisää muslimeja ”pyhään sotaan” länttä vastaan. IS sotii paljon mieluummin länsimaisia kristittyjä kuin arabimuslimeja vastaan. Mikäli Yhdysvallat ja EU päättävät miehittää Syyrian, astuvat he ääri-islamistien ansaan ja antavat IS:lle huikean määrän legitimiteettiä muslimimaailmassa.

Lobbaajat ja valtamedia tahtovat lisää syyrialaisia maahanmuuttajia länteen ja länsimaalaisia sotilaita Syyriaan. Israelille tämä on tietysti unelmaratkaisu, mutta Euroopalle se on painajainen, josta emme pahimmassa tapauksessa enää koskaan herää.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Kempeleen raiskaus: opetushallituksen sensuurivaatimus perustuu juutalaistaustaisen tutkijan teorioihin [30]
Juutalaisaktivisti kertoi, miksi muslimien maahanmuuttoa kannatetaan [31]
Antirasismin ”ruskea” mannekiini onkin juutalainen [32]