- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Allekirjoita kansalaisaloite kulttuurimarxilaista avioliittolakia vastaan!

Verkossa voi allekirjoittaa kansalaisaloitteen [1], joka pyrkii kumoamaan ”sukupuolineutraalin” avioliittolain. Jo yli 40 000 suomalaista on allekirjoittanut aloitteen. Mikäli aloite saa vielä 10 000 allekirjoitusta, eduskunnan on otettava se käsittelyyn.

Kansalaisaloite.fi-sivuilla kerrotaan hankkeen syistä. Allekirjoita kansalaisaloite TÄÄLLÄ [1].

”Kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta.

Sukupuolineutraali avioliitto riistää adoptiolapselta mahdollisuuden korvaavaan kokemukseen eri sukupuolta olevista vanhemmista, isästä ja äidistä.

Lapsen oikeus olla isän ja äidin hoidettavana ei voi toteutua samaa sukupuolta olevien avioliitossa. Samaa sukupuolta olevien parien oikeudet on huomioitu riittävällä tavalla parisuhdelaissa.”

Turun Sanomien haastattelema kokoomuslainen eduskunnan lakivaliokunnan puheenjohtaja Kari Tolvanen on raivoissaan kansalaisaloitteesta. Tolvasen mukaan on pöyristyttävää, että kansa on noussut vastustamaan eliitin homopolitiikkaa ”heti [sukupuolineutraalin avioliitto-] lain hyväksymisen jälkeen”.

Vaikka kansalaisliike ärsyttää eliittiä, eduskunnan lainsäädäntöjohtaja Maija-Leena Paavola on todennut, että avioliittolain kumoaminen kansalaisaloitteen kautta on mahdollista.

 

Kyse ei ole vain avioliitosta vaan kulttuurisodasta

Sukupuolineutraali avioliittolaki on osa eurooppalaista kulttuuria vastaan kohdistuvaa ja erityisesti toisen maailmansodan jälkeen voimistunutta hyökkäystä. Parhaassa marxistisessa hengessä laki poistaa sukupuolen käsitteen avioliitosta. Kulttuurimarxistien [2] mukaan biologiset käsitteet, kuten ”sukupuoli” ja ”rotu [3]” ovat moraalittomia tapoja määritellä ihmisiä.

Kuva homojen Pride-marssilta. [4]

Kuva homojen Pride-marssilta.

Sukupuolineutraalia avioliittolakia lobbaavat homot ja kulttuurimarxistit pitävät ”epäoikeudenmukaisena” sitä, että esimerkiksi kaksi miestä ei voi tällä hetkellä hankkia yhdessä lapsia. Biologia on epäoikeudenmukaista homoja kohtaan, joten biologian merkitys on murskattava. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tulevaisuudessa epäonnekas lapsi voidaan adoptoida homoperheeseen liberalismin voitonmerkiksi.

Avioliittolaki kohentaa myös niin sanottujen transsukupuolisten asemaa. Transsukupuoliset ovat esimerkiksi miehiä, jotka luulevat olevansa naisia. Vuosi sitten maailmankuulun Johns Hopkins –sairaalan entinen johtava psykiatri, tohtori Paul R. McHugh totesi [5], että transsukupuolisuus on mielisairaus ja siihen kannustaminen on sairauden ylläpitämistä. Hän syytti sukupuolikirurgiaan suostuvia lääkäreitä mielenhäiriöiden tukemisesta.

”Transsukupuolisten” lisäksi myös homoseksuaaleilla on erityisen korkea riski sairastua psyykkisiin sairauksiin. Tutkimusten mukaan [6] pedofiilien joukossa on suhteettoman paljon homoseksuaaleja.

Homot väärinkäyttävät huumeita ja alkoholia tilastollisesti paljon heteroita enemmän. He myös vahingoittavat itseään ja tekevät itsemurhan heteroita huomattavasti useammin. Nämä ovat vain muutamia syitä sille, miksi homoille ei käytännössä missään yhteisössä ole historian aikana annettu ”tasavertaista” asemaa heteroiden kanssa esimerkiksi avioliitto- ja perhelainsäädännössä.

 

Homoadoptio ei ole ”yksityisasia”

Niin sanotut transsukupuoliset ja homoseksuaaliset perheet tahtovat usein siirtää ”perintönsä” myös jälkipolville. Kukaan ei ole tällöin puolustamassa homoperheeseen adoptoidun lapsen oikeuksia.

Toissa kesänä kalifornialainen ”perhe” herätti kiivasta keskustelua maailmalla [7]. Kaksi juutalaista lesboa, Pauline Moreno ja Debra Lobel, ylpeilivät julkisuudessa alkaneensa syöttää sukupuolenvaihdoshormoneja adoptiolapselleen. Lesboperheeseen syntynyt poika alkoi jo seitsemänvuotiaana uhkailla leikkaavansa sukuelimensä pois, ja nyt hänen juutalaiset huoltajansa ovat päättäneet tehdä mieleltään järkkyneen lapsen synkistä unelmista totta.

Hormoneja syövä Thomas (toinen oikealta) sekä hänen juutalainen "perheensä". [8]

Hormoneja syövä Thomas (toinen oikealta) sekä hänen juutalainen ”perheensä”.

Juutalaiset lesbot syöttävät nyt adoptiolapselle hormoneita, jotka estävät tätä kasvamasta mieheksi.

Mitä enemmän poliittisia etuoikeuksia homot ovat saaneet länsimaissa, sitä yleisemmiksi uutiset sukupuolensa muuttavista lapsista ovat tulleet.

 

Kylmäkiskoista politiikkaa

Julkisuudessa homojen lobbausjärjestöt ovat puolustelleet avioliittolakivaatimuksiaan väittämällä, että homoavioliitto on ”kahden aikuisen yksityisasia”. Tämä on valhe, minkä viattomien adoptiolasten kohtalo todistaa. Homojärjestöt eivät aja vain ”aikuisten yksityisasioita”, vaan ne ovat yhteiskunnallisia painostusryhmiä, jotka ovat liittoutuneet muiden kulttuurimarxististen ryhmien kanssa ja vaikuttavat voimakkaasti yleiseen poliittiseen kehitykseen.

Tänä kesänä perverssejä Pride-marsseja järjestävä Seta-painostusjärjestö palkitsi Finlaysonin, koska tekstiiliyrityksen toimitusjohtaja Jukka Kurttila yritti laihoin tuloksin aloittaa boikottisodan J. Kärkkäinen –tavarataloyhtiötä vastaan (1 [9], 2 [10]). Motiivikseen Kurttila ei maininnut homojen ”oikeuksia”, vaan Magneettimedia-julkaisun maahanmuuttokriittiset artikkelit.

Homojen lobbausjärjestö Seta siis palkitsi Kurttilan, koska tämä on johtanut boikottiliikettä, jonka tavoitteena on lopettaa maahanmuuttokriittinen keskustelu Suomessa. Setan lobbaamien lakien vastustaminen on tärkeää paitsi perinteisten perhearvojen ja adoptiolasten oikeuksien vuoksi niin myös siksi, että samalla vastustetaan kulttuurimarxilaista liikettä yleisesti.

Seta ja Finlayson ovat yhtä rintamaa kaikkien niiden puolueiden, järjestöjen ja aktivistien kanssa, jotka tahtovat tuhota suomalaisen Suomen ja itsenäisyytemme rippeet.

 

Lue myös: Magnus Hirschfeld ja homoliike [11]

Aiheesta muualla: Daily Mail: Israelin pääkaupunki Tel Aviv on maailman homokeskus [12]