- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Alice Walkerin uusi kirja kertoo ADL välttelemän totuuden

Alice Walkerin uusi kirja The Cushion in the Road kertoo yli 80 sivun pituudelta Israelista ja sen kohtelemasta Palestiinasta. Ilmeisesti Anti Defamation League paheksui hänen vapaata käsitystään sionistien ideologiasta, joka on onnistunut vangitsemaan palestiinalaiset omalla maallaan ja samalla ryöstänyt siitä suurimman osan.

ADL sätti Walkeria hänen kuvailtuaan Israelin toimia palestiinalaisia kohtaan ”kansanmurhaksi”, ”etniseksi puhdistukseksi”, ”rikoksiksi ihmisyyttä vastaan” ja ”julmuudeksi ja helvetilliseksi kidutukseksi” – Haaretz 18.06.2013

ADL kutsuu Walkerin toimintaa antisemitismiksi, juutalaisvastaisuudeksi. Sananvapaus on tarkoitettu vain niille, jotka eivät arvostele Israelia, tai sionisteille ja heidän kannattajilleen, jotka arvostelevat kaikkia Israelia kritisoivia. Sitä juutalaiset eivät voi sietää, että Israel mahdollisesti tuotaisiin oikeuden eteen, jossa päätettäisiin, onko se syyllistynyt rikoksiin ihmisyyttä vastaan, joten siksi ADL syytää suunnattomasti rahaa Yhdysvaltain kongressiin, jotta amerikkalaiset suojelisivat veto-oikeudellaan Israelia joutumasta selvittämään toimiensa laillisuutta lakituvassa.

Periaatteessa asian ydin kiteytyy tässä: Kertooko Walker totta vai ei ja onko ADL mustamaalaamassa suurta amerikkalaista kirjailijaa siksi, että hänen näkemyksensä uhkaavat paljastaa todellisuuden Israelin kansanmurhasta palestiinalaisia kohtaan?

Yhdysvallat tulee estämään Israelin joutumisen kansainvälisen oikeuden eteen vastaamaan teoistaan, jotka ovat olleet osa sen toimintamallia jo vuodesta 1947. Walker nostaa esille mielenkiintoisia asioita, jotka ovat olleet ajankohtaisia jo pitkään, kuten käy ilmi esimerkiksi vuonna 2010 julkaistuun kirjaan The Plight of the Palestinians: a Long History of Destruction kirjoittaman 20 kirjailijan teksteistä. Nämä tunnetut kirjailijat, kuten tri Ilan Pappe, tri Richard Falk, Chris Hedges, Robert Fisk, Jeff Halper ja muut, ovat kukin Lähi-idän historian ja politiikan asiantuntijoita sekä päteviä ja varteenotettavia tarkkailijoita tässä katastrofaalisessa kriisissä, joka on alistanut palestiinalaiset nöyryyttämiselle, taantumaan, taloudelliselle riistolle, eristäytyneisyydelle, tuholle, epätoivolle ja kuolemalle.

Kirjan alussa selvitetään aiemmin julkaistuin asiakirjoin, että juutalaisten kansalaisjärjestön tarkoitus oli alusta alkaen pyyhkäistä arabit Palestiinasta. Nakba, eli vuoden 1948 palestiinalaisten exodus, oli ensimmäinen voimakeinoista, jonka seurauksena syntyi Brittien Mandaattia vastustava terrorismi. Tämä laskelmoitu ponnistelu kansan häätämisestä omasta maastaan on jatkunut tähän päivään asti.

kaavio_m2913 [1]

Miten tekopyhää ja halveksuttavaa onkaan ADL:n toiminta heidän yrittäessään saattaa Walkerin tasoinen filantrooppi huonoon valoon väittämällä hänen valehtelevan, olevan rasisti ja tietämätön, kun todellisuudessa ADL ja heidän kannattajansa ovat itse tekopyhiä, halveksuttavia ja katalia hyökkäyksissään. Antakaamme koko maailman kuulla totuus! Saattakaa Israel kansainvälisen oikeuden eteen ja antakaa maailman kansojen todistaa Israelin palestiinalaisia kohtaan jo 65 vuotta ylläpitämää kansanmurhaa.

Alkuperäinen artikkeli: http://mycatbirdseat.com/2013/06/walker-tells-the-truth-the-adl-avoids-it/ [2]