- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Alexander Stubb aikoo suojella Unkarin Soros-yliopistoa

Suomen valtamedia on viime päivinä levittänyt valeuutisia, joiden mukaan Unkari olisi sulkemassa George Sorosin rahoittaman kulttuurimarxistiyliopiston. Vaikka koulua ei olla todellisuudessa sulkemassa, päätti esimerkiksi Alexander Stubb kerätä Sorosilta irtopisteitä nousemalla vastarintaan.

Soros on maailmankuulu juutalainen talousrikollinen [1], joka on rahoittanut esimerkiksi kulttuurimarxistisia kansalaisjärjestöjä [2] sekä laittomien siirtolaisten [3] tunkeutumista Eurooppaan. Muun muassa Italiassa tunnettu syyttäjä [4] on vaatinut loppua Sorosin rahoittamalle laittomien siirtolaisten tulvalle.

Maailmalla on kohuttu viime päivinä Unkarin hallituksen lakiuudistuksesta, jonka väitetään johtavan Sorosin perustaman Keskieurooppalaisen yliopiston lakkauttamiseen. Todellisuudessa lakiuudistus ei välttämättä johda yliopiston sulkemiseen, mutta kiistasta tuli kätevä propaganda-ase maahanmuuttovastaista Unkaria [5] vastaan.

Erityisen paljon aiheesta on Suomessa uutisoinut Sorosin heimoveljien – juutalaisten Erkkojen [6] – omistama Helsingin Sanomat, joka on antanut valeuutisissaan ymmärtää, että Unkari on muuttunut täysiveriseksi ”rasistiseksi” diktatuuriksi (1 [7], 2 [8], 3 [9]).

Ikävä kyllä, todellisuudessa Unkarin hallituksen toimet Sorosia vastaan eivät ole olleet läheskään niin radikaaleja, kuin suomalaislehdistön uutisten perusteella voisi kuvitella.

Helsingin Sanomat valehteli esimerkiksi dramaattisella otsikollaan: ”Unkari pyrkii sulkemaan maineikkaan kansainvälisen yliopiston – rahoittaja George Soros on oikeistohallituksen vihan kohteena”. Lehden mukaan Unkarin lakiuudistus runnottiin ”pikavauhtia”, ainoana tavoitteena Soros-yliopiston sulkeminen.

HS kirjoitti, että monikulttuurista liittovaltiota rakastavat eurokraatit aina Saksan Frank-Walter Steinmeierista Suomen Alexander Stubbiin ovat kritisoineet lakiuudistusta ankarasti.

Stubbin motiiveja ei ole vaikea arvailla. Soros on yksi länsimaiden johtavia korruptiokuninkaita, ja rivipoliitikot ovat usein riippuvaisia hänen rahoituksestaan. Stubb itse pyrkii tällä hetkellä Euroopan investointipankin johtoon [10], joten vaikutusvaltaiset ystävät ovat hänelle nyt tarpeen. Stubbin johtava vaalirahoittaja on aiemmin ollut juutalainen Chaim ”Poju” Zabludowicz [11].

Mikä hämmentävintä, myös Donald Trumpin hallinto ilmoitti olevansa ”pettynyt” Unkarin uuteen lakiin. Kuten olemme viime päivinä uutisoineet [12], sionistit ja globalistit ovat syrjäyttäneet Valkoisessa talossa kokonaan Trumpin kansallismielisiä vaalilupauksia vaalineet työntekijät.

soroslipasto [13]

Unkari ei ole ”lakkauttamassa” Soros-yliopistoa

Todellisuudessa Unkari ei ole lakkauttamassa Sorosin yliopistoa, vaikka syytä tälle olisikin. Sen sijaan Unkarin uusi laki esittelee yhteiset pelisäännöt kaikille korkeakouluille ja selkeyttää esimerkiksi ulkomaille rekisteröityjen koulujen sääntelyä.

Vaikka Soros-yliopisto toimii Unkarissa, on se rekisteröity Yhdysvaltoihin. Uuden lain mukaan ulkomaalaiset koulut voivat antaa unkarilaisia tutkintoja vain, mikäli molemmat valtiot ovat sopineet järjestelystä yhdessä.

Unkarin pääministerin virasto antoi viikonloppuna julkilausuman [14], jossa se kiisti suunnitelmat Soros-yliopiston lakkauttamisesta. Viraston mukaan Unkari ja EU tulevat lähiaikoina käymään ”historiallisen taistelun”, jonka alkusoittoa yliopistoriita on.

Pääministerin virastoa johtava ministeri János Lázár totesi, että Soros-yliopistoon liittyvä kohu on pelkkä savuverho, jolla EU pyrkii peittämään unionin ja Unkarin väliset maahanmuuttopoliittiset kiistat. EU vaatii Unkaria hukuttautumaan laittomiin maahantunkeutujiin Ruotsin ja Saksan mallin mukaisesti, mutta Unkari vastustaa ajatusta.

Lázár sanoi, että Unkarilla on ongelma Sorosin kanssa, mutta ongelma ei liity lainkaan yliopistoon vaan siihen, että juutalaismiljardööri rahoittaa salakuljettajia, jotka pyrkivät tuomaan Unkariin mahdollisimman paljon ei-eurooppalaisia tunkeutujia.

Lázárin mukaan Sorosin maahanmuuttopolitiikka on vaarantanut jo Unkarin kansallisen turvallisuuden. Pääministerin virasto kuitenkin painotti, ettei uusi yliopistolaki liity aiheeseen. Viraston mukaan laki ei myöskään rajoita unkarilaisten opiskeluvapautta.

Lázár summasi, että uuden lain tavoite on asettaa kaikki koulut samalle lähtöviivalle. Toistaiseksi miljardööri-Sorosin yliopistolla on ollut epäoikeudenmukainen etulyöntiasema, mikä ei ole ollut Unkarin julkisen edun mukaista.

Pääministerin viraston mukaan kansainvälinen ”Soros-verkosto” otti lakiuudistuksen keppihevoksekseen painostaakseen Unkaria avaamaan rajansa laittomille maahantunkeutujille.

sorosmiekkari [15]

Unkarin hallituksen ”uudistukset” usein pinnallisia

Unkarin hallitus tutki lakiuudistusta varten [16] yhteensä 28 yliopistoa, vaikka kansainvälinen huomio onkin kiinnittynyt vain Sorosin rahoittamaan laitokseen.

Tutkimuksessa otettiin huomioon ongelmat, jotka liittyivät esimerkiksi toimilupiin, kurssiarvosanoihin ja yhteistyöhön viranomaisten kanssa.

Hallitus tuli johtopäätökseen, että unkarilaiskoulujen läpinäkyvyyttä on lisättävä, jotta koulutus olisi laadukasta ja kilpailu oikeudenmukaista. Soros-yliopiston johtaja Michael Ignatieff kuitenkin alkoi välittömästi levittää huhua, että laki olisi suunnattu hänen ja Sorosin koulua vastaan. (Ignatieff tunnetaan rajuna sionistina, joka on julistanut [17], ettei hän ”menetä uniaan”, kun Israel pommittaa arabisiviilejä.)

Uuden lain mukaan ulkomaalaisilla yliopistoilla tulisi olla aitoa ja todennettavaa toimintaa kotimaassaan. Mikäli vaatimus täyttyy, on yliopisto tervetullut myös Unkariin.

Tämäkään ei ollut Soros-verkostolle tarpeeksi suuri myönnytys. Juutalaislehti The Times of Israel [18]uutisoi, että kulttuurimarxistit järjestivät viikonloppuna Budapestissä lähihistorian suurimman hallituksenvastaisen mielenosoituksen, jossa karjuttiin esimerkiksi EU-myönteisiä iskulauseita.

Myös The Times of Israel painotti, että monet unkarilaispoliitikot yllättyivät siitä, etteivät he saaneet tukea Donald Trumpin hallinnolta. Amerikka ilmoitti seisovansa Sorosin rinnalla myös tulevaisuudessa ja ajavansa Sorosin etua Unkarin kaltaisissa maissa.

Unkarin hallituksen mukaan Soros-yliopiston hysteerinen reaktio ja valepropagandaan perustuva toimintastrategia kertovat siitä, että koulun tavoitteena saattaa olla pikemminkin ”ristiriitojen ruokkiminen” kuin yhteiskunnallisten ongelmien ratkominen.

Ikävä kyllä, pääministerin virasto totesi, että Soros-yliopisto ”kykenee täyttämään” uuden lain määrittelemät toimintakriteerit. Toisin sanoen ulkomaille rekisteröity kulttuurimarxistikoulu saa jatkaa toimintaansa, vaikka sen arvot ovat räikeässä ristiriidassa Unkarin kansallisen edun ja turvallisuuden kanssa.

Kuten osoitimme artikkelissa ”Maailmanpankin juutalainen ex-johtaja vaatii monikulttuurista Unkaria [19]”, Unkarin hallituksen suhde kansainväliseen rahanvaltaan, sionismiin ja kulttuurimarxismiin on mutkikas. Hallituksen ”kansallismieliset uudistukset” ovatkin tiukennettua rajavalvontaa [20] lukuunottamatta jääneet liian usein vain retoriikan ja symbolisten eleiden tasolle.

 

Lue myös:

Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä? [21]
Sutherland ja Soros kampanjoivat jälleen laittoman siirtolaisuuden puolesta [22]
Soros-malli rantautui Suomeen – sijoittajat hyväksikäyttävät pakolaiskriisiä [23]
Martti Ahtisaari – Sorosin suomalainen ase [24]