- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Albert Einstein, juutalainen huijaus

Suhteellisuusteorian tunnettu kaava E = mc2 ei ole alunperin Einsteinin keksintö Perugian Yliopiston matematiikan historioitsijan Umberto Bartoccin mukaan.

 

Suhteellisuusteorian kaavan julkaisi ensimmäisenä Olinto De Pretto, kaksi vuotta ennen Einsteinia. Vuonna 1903 De Pretto julkaisi kaavan tiedelehti Atte:ssa ja 1904 se uudelleen julkaistiin Venetton kuninkaallisessa tiedeinstituutissa.

Einsteinin tutkimus julkaistiin vasta vuonna 1905.

Vuonna 1927 H.Thirring kirjoitti: ”Poincare oli jo ratkaissut ajan ongelman useita vuosia, ennen Einsteinin ensimmäisiä julkaisuja.”

Katsottaessa Einsteinin julkaisua ”Zur Elektrodynamik bewegter Korper in Annalen der Physik”, on ällistyttävää, että tutkimus ei sisällä yhtään viittausta aikaisempiin tutkimuksiin. Aivan kuin kaikki olisi keksitty tyhjästä ilman aikaisempaa perustutkimusta. Käytännössä viitteetön tieteellinen julkaisu on mahdottomuus, eikä täytä tieteellisen tutkimuksen kriteereitä.

Sir Edmund Whittaker kirjoitti yksityiskohtaisessa tutkimuksessaan, ”A History of the Theories of Aether and Electricity”, Vol. II, (1953) kappaleen Poincaren ja Lorentzin suhteellisuusteoriasta. Whittaker dokumentoi tarkasti teorian kehittymisen historian käyttäen ensikäden lähdetietoja, joista suurimmassa osassa ei ollut minkäänlaisia lähdeviittauksia Einsteiniin ja täten Einsteinilla ei ollut osallisuutta teorian luomisessa. Einstein ei sittemmin esittänyt mitään vasta-argumentteja Whittakerin kuuluisaan kirjaan.

Johtopäätöksenä tästä voidaan todeta, että Albert Einstein oli huijari, joka ei laittanut vastaan, kun suhteellisuusteorian kehittämisen kunniaa tarjottiin hänelle.

Suhteellisuusteorian kunnian viitta onnistuttiin asettamaan juutalaisen Einsteinin harteille ilmeisesti juutalaisten akateemikkojen ja julkaisutoiminnan sekä median ansiosta. Einstein onkin sittemmin ollut ikoni juutalaista ylivaltaa, älyllistä ylemmyyttä sekä positiivisuuskamppaanjaa ajaville tahoille. Esimerkiksi juutalaisjohtoisessa Neuvostoliitossa ja erityisesti monissa kommunistimaissa julkaistiin postimerkkejä Einsteinin kunniaksi suhteellisuusteorian isänä.

[1]

Einsteinin hahmo ja laajalti tunnettu ulkoinen olemus on ollut usein käytössä viihdeteollisuudessa niin Hollywoodissa kuin muuallakin. Einstein-hahmolla kuvataan viihteessä tyypillisesti hyväntahtoista ja erittäin viisasta henkilöä. Vastaavasti viihdeteollisuudessa törmää usein pahoihin henkilöhahmoihin, joiden olemus ja puvusteet tuovat mieleen kansallissosialistisen Saksan armeijan. Kyse on puhtaasti alitajunnan kautta tapahtuvasta mielenhallinasta, jolla saadaan ihmiset suhtautumaan ja kokemaan tunteita halutulla tavalla esitettyihin kohteisiin.

Esim. lapsille suunnattu Pähkinänsärkijä -elokuva (2009); pähkinänsärkijän joululahjaksi päähenkilölle antava kiltti Albert-Setä:

nutalbert [2]

Vastaavasti elokuvan ilkimykset, eli rotta-armeija, joka on kuin kansallissosialistisen Saksan armeija:

ratarmy [3]

ratarmy2 [4]

Einsteinin palvojiin kuuluu myös suomalaisten ateistien suosikkifyysikko ja kosmologian professori sekä Skepsis ry:n tieteellisen neuvottelukunnan puheenjohtaja Kari Enqvist, joka on tunnettu ylimielisistä uskonnon ja erityisesti kirkon vastaisista mielipiteistään ja väittää valheellisesti kirjassaan ”Uskomaton matka uskovien maailmaan” (2012) natsien olleen tuhovimmaisia uskon sokaisemia. Väkisinkin tulee mieleen, että ovatko Enqvistin tieteellisiä julkaisuja ja urakehitystä edesauttaneet tahot olleet kenties akateemisissa piireissä hyvin edustettuina olleita juutalaisia.

einsteinjohdatus1 [5]

kari-enqvist [6]

Kari Enqvist, yhtä uskottava kuin Albert Einstein?

 

Artikkeli on julkaistu alunperin Totuusblokissa [7].

Lisää aiheesta:

http://www.guardian.co.uk/world/1999/nov/11/rorycarroll [8]
http://en.wikipedia.org/wiki/Olinto_De_Pretto [9]