- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Äärisuvaitsevainen: mustien raiskaama nainen kertoo rakkaudestaan Afrikkaan

Huffington Post haastatteli Etelä-Sudanissa raiskattua valkoista naista, joka rakastaa yhä Afrikkaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2003 ihmisoikeustyöntekijä Kimberly Smith ja hänen aviomiehensä matkustivat Etelä-Sudaniin tutkimaan alueen ihmiskauppaa. Pian he perustivat Make Way Partners –hyväntekeväisyysjärjestön, joka tarjoaa apua paikallisille.

Smith kertoo Huffington Postille, että mustat ovat hyökänneet hänen kimppuunsa ”useita kertoja” Sudanissa. Smith kertoo, että raiskaus vain vahvisti hänen haluaan työskennellä Afrikassa, sillä rikos auttoi häntä asettumaan paikallisten naisten asemaan.

Reutersin mukaan [1] joukkoraiskauksista on tullut epidemia Etelä-Sudanissa. Uhreista 74 % on lapsia, ja nuorimmat mustien raiskaamista vain 2-vuotiaita vauvoja.

 

”Ainut valkoinen nainen paikalla”

Smith muistelee haastattelussa omaa raiskaustaan. Hän oli auttamassa paikallisia pakolaisia yksin – ja oli siis omien sanojensa mukaan ”ainut valkoinen nainen paikalla”. Yhtäkkiä joukko Smithin avustamia pakolaisia hyökkäsi hänen kimppuunsa, hakkasi hänet henkihieveriin ja raiskasi hänet. Yksi raiskaajista oli pieni poika.

Jatkuvasta väkivallasta huolimatta Smith matkustaa yhä uudelleen Afrikkaan, sillä hänen mukaansa raiskaajat olivat todellisuudessa itse uhreja. Smith kertoo pohtineensa raiskauksen aikana raiskaajien siskoja ja äitejä sekä näiden kokemia rikoksia. Afrikkalaiset eivät itse ole Smithin mielestä vastuussa rikoksistaan, sillä he ovat ”traumatisoituneita”. Valkoisten ihmisten velvollisuus on hoitaa ”traumoja”, joita afrikkalaiset aiheuttavat toisilleen.

APTOPIX SUDAN DARFUR [2]

 

Koko Afrikan ongelma

Smith tulee haastattelussa vahingossa kuvanneeksi koko Afrikan ongelman: jokainen sukupolvi syntyy Etelä-Sudanissa teurastamaan ja raiskaamaan. Kukaan ei yritä tehdä muutosta, vaan väkivalta ja hyväksikäyttö jatkuvat. Silti valkoiset hyväntekijät matkustavat kerta toisensa jälkeen Etelä-Sudaniin raiskattavaksi ja pahoinpideltäväksi.

Make Way Partners markkinoi edelleen toimintaansa propagandavalokuvilla, jossa Smith ja hänen ystävänsä poseeraavat mustat afrikkalaiset kainalossaan. Noin 1 500 afrikkalaista saa apua Make Way Parnersilta.

 

Vanhemmat työllistivät tyttärensä mustat murhaajat

Make Way Partners ei suinkaan ole ainut afrikkalaisrikollisten valkoisten uhrien perustama ”ihmisoikeusjärjestö”. Erityisen kuuluisa on Etelä-Afrikassa murhatun Amy Biehlin tapaus [3].

1993 amerikkalainen Biehl oli Etelä-Afrikassa vaihto-oppilaana. Hän oli innokas feministi ja rasisminvastustaja. 25.8.1993 ”rotujen tasa-arvoa” ja marxismia kannattavan Pan Africanist Congressin mustat aktivistit piirittivät ystäviään kuskanneen Biehlin auton. Mustat kommunistit murhasivat 26-vuotiaan Biehlin, koska tämä oli valkoinen. Ironista kyllä, murhaajia ei lainkaan liikuttanut se, että Biehl oli omistanut koko elämänsä mustien palvelemiselle.

Kun apartheidin päättymisen jälkeen juutalaisten rahoittama [4] mustien terroristijärjestö ANC [5] nousi johtavaksi puolueeksi, Biehlin murhaajat armahdettiin. ANC:n mukaan puolustuskyvyttömän nuoren naisen murha oli ”poliittinen teko”, joten tappajat olivat vapaustaistelijoita, eivät rikollisia.

amybiehl [6]

Voisi luulla, että Biehlin liberaalien vanhempien silmät olisivat avautuneet tyttären raa’an murhan jälkeen. Tapahtui päinvastoin. Vanhemmat perustivat murhatun tyttären nimissä rasisminvastaisen Amy Biehl Foundation –järjestön [7], joka toimii edelleen.

Kunnianosoituksena afrikkalaiselle yhteisölle Biehlin vanhemmat myös työllistivät kaksi tyttärensä murhasta tuomittua mustaa järjestöön. Toinen Amy Biehl Foundationiin palkatuista mustista raiskasi 1999 vaikeasti kehitysvammaisen naisen. Tämä ei ole kuitenkaan järjestön toimintaa hidastanut.

 

Lue myös:

Tarvitsemme valkoisia valtioita [8]
Maahanmuuttokeskustelu ja Pohjoismaiden itsemurha [9]