- Magneettimedia - https://magneettimedia.com -

Äärisionisti Kissinger: Amerikan ja Venäjän on aika liittoutua Kiinaa vastaan

Pahamaineinen juutalainen sotarikollinen ja Israelin laittoman ydinaseprojektin suojelija Henry Kissinger [1] tahtoo, että Venäjä ja Yhdysvallat parantavat viralliset välinsä ja liittoutuvat yhdessä Kiinaa vastaan.

Kissingerin peliliikkeestä kirjoitti [2] tunnettu amerikkalainen toisinajattelija Paul Craig Roberts. Ronald Reaganin hallituksessa valtiovarainministeriössä työskennellyt Roberts on vastustanut näkyvästi sionistisia sotia sekä pankkialisteista uusliberalismia.

Roberts on huolissaan Venäjän valtamedian uutisesta, jonka mukaan entinen ulkoministeri Kissinger tahtoo saattaa Donald Trumpin ja Vladimir Putinin saman neuvottelupöydän ääreen. Tavoitteena ei suinkaan ole maailmanrauha vaan sotilaallinen liittoutuminen Kiinaa vastaan.

Putin ja Kissinger ovat vanhoja ystäviä [3], ja molempia yhdistää rakkaus juutalaisvaltio Israelia kohtaan. Venäjä on viime vuosina lisännyt merkittävästi yhteistyötään [4]Israelin kanssa, mikä on huolestuttanut Lähi-idän arabinationalisteja ja erityisesti Palestiinan vapautusliikettä.

Roberts on itse työskennellyt aikoinaan Kissingerin kanssa. Artikkelissaan hän painottaa, että ”Kissinger on erittäin hyvin tietoinen siitä, että Venäjällä vaikuttaa voimakas Amerikka-myönteinen eliitti”, jota länsi voi käyttää hyväkseen.

Kiina olisi täydellinen vihollinen uudelle Venäjän ja Yhdysvaltojen akselille, sillä Aasian nouseva suurvalta on tarjonnut huomattavaa tukea Israelia vastaan taisteleville sissiliikkeille.

Hizbollah. [5]
Hizbollah.

Venäjä on sen sijaan pyrkinyt varmistamaan [6], etteivät sen Lähi-itään myymät aseet päätyisi esimerkiksi Hizbollahin käsiin. Sionistit raivostuivat esimerkiksi 2012 [7], koska Kiina myi heidän mukaansa aseita suoraan Hizbollahille ja antoi samalla kovaa kritiikkiä juutalaisvaltiolle.

”On päivänselvää, että Israel yrittää miehittää Libanonin. Tästä ei ole epäilystäkään. Me puolustamme libanonilaisten oikeutta varjella itsenäisyyttään,” suurlähettiläs Wu Zexian tiivisti Kiinan linjan.

Tänä kesänä japanilainen The Diplomat puolestaan kirjoitti [8] Palestiinan ja Kiinan diplomaattisesta yhteistyöstä liittyen Etelä-Kiinan meren kiistaan ja Israelin rikoksiin:

Kiina on pyrkinyt vahvistamaan Hamasin kansainvälistä legitimiteettiä poliittisena toimijana. Kiina on kieltäytynyt määrittelemästä Hamasia terroristijärjestöksi.

2006 Kiina toivotti Hamasin ulkoministerin Pekingiin, jossa hän toimi Gazan kansalaisten virallisena edustajana.”

Trumpin ulkopoliittiset viestit [9]ovat olleet hyvin ristiriitaisia. Hän on ehtinyt sekä ihastuttamaan että vihastuttamaan sionisteja kritisoimalla yhtäältä Syyrian ja Irakin sotia sekä toisaalta vaatimalla Palestiinan etnisen puhdistuksen jatkamista.

Ei ole siis ihme, että Kissinger on heti Trumpin vaalivoitosta lähtien pyrkinyt varmistamaan [10], ettei uusi presidentti tule merkitsemään Israelin kansainvälisen ylivallan heikentymistä.

 

Lue myös:

Trump nimitti äärijuutalaisen kiihkoilijan suurlähettilääksi [11]
”YK:n siirtokuntavastainen lausunto ei lopeta Israelin sortopolitiikkaa” [12]