- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

Osa äärijuutalaisista iloitsee hyväntekijän kuolemasta

Avustustyöntekijä Kayla Mueller joutui puoleksitoista vuodeksi ISIS-terrorijärjestön [1] panttivangiksi. Viikolla kuusi ISIS ilmoitti 26-vuotiaan Muellerin kuolleen (WZID 2015).

Muellerin kuolema on herättänyt laajasti myötätuntoa ja surua maailmalla, mutta muutamissa äärijuutalaispiireissä sekä Israelin kannattajien keskuudessa Kaylan menehtyminen otettiin ilolla vastaan (EI 2015).

Mueller oli kotoisin Prescottin kaupungista Arizonasta. Valmistuttuaan yliopistosta vuonna 2009 Mueller muutti Intiaan työskennelläkseen avustusjärjestöissä, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC. Intiasta matka jatkui Israeliin ja palestiinalaisalueille.

Mueller toimi solidaarisuusaktivistina Israelin miehitystä palestiinalaisalueilla vastustavassa International Solidarity Movementissa (ISM). Muellerin toiminta oli sangen uhrautuvaa, sillä ISM:n [2] lausunnon mukaan Mueller majoittui esimerkiksi Itä-Jerusalemissa asuneen palestiinalaisperheen luona estääkseen juutalaisten siirtokuntalaisten aikomukset talon viemiseksi.

Israelin puskutraktori tuhoamassa palestiinalaisten omaisuutta. [3]

Israelin puskutraktori tuhoamassa palestiinalaisten omaisuutta.

Mueller osallistui väkivallattomiin protesteihin, joiden tarkoituksena oli pysäyttää Israelin sotilaskoneiston brutaalit aikomukset palestiinalaisten kotien tuhoamiseksi. Hän vastusti juutalaisarmeijan palestiinalaisiin kohdistavaa etnistä puhdistusta. Lisäksi hän saattoi palestiinalaisia lapsia kouluun suojellakseen näitä juutalaisilta siirtokuntaterroristeilta (EI 2015).

Vuonna 2011 Mueller palasi Arizonaan, missä hän työskenteli naisten turvakodissa sekä hiv- ja aids-klinikalla. Vuonna 2012 Muellerin avustustyö johdatti hänet Syyrian ja Turkin rajaseudulle auttamaan syyrialaisia pakolaisia (EI 2015).

 

Ääriainekset riemuitsevat Muellerin kuoleman kustannuksella

Kovan linjan Israelin tukijat olivat avoimesti iloisia 26-vuotiaan Kayla Muellerin kuolemasta ISIS-terroristien kynsissä, kirjoittaa toimittaja Rania Khalek sivustolla the Electronic Intifada (EI 2015).

Yhdysvalloissa syntynyt rabbi Ben Packer huutaa Facebook-päivityksessään, KAIKKI SYMPATIA- POISSA!! Packerin ystävät voivottelivat Facebookissa hänelle, että harmillista, kun ISIS ei polttanut Muelleria elävältä. Näin Khalek raportoi kuvankaapausten tukemana. (EI 2015). Packeria vielä pahemmin kirjoittaa konservatiivinen blogisti Debbie Schlussel. Hänen mukaansa Mueller oli juutalaisvihaaja ja Israel-vastainen ”huora” (bitch), joka ei sympatiaa ansaitse (Schlussel 2015 [4]).

Samoilla linjoilla oli Breitbartin toimittaja Joel Pollak, joka twitterissään nimitteli Muelleriä anti-Israel-aktivistiksi. Pollakin mukaan Mueller sai syyttää itseään siitä, että hänen idealisoimansa terroristit tappoivat hänet. (EI 2015). Pollakin uskontona on juutalaisuus (Felsenthal 2010).

Myös Rachel Corrie oli Muellerin kaltainen ihmisoikeusaktivisti, jonka yli ajettiin tarkoituksella juutalaisvaltion armeijan puskutraktorilla vuonna 2003. Corrie oli tuolloin estämässä palestiinalaisten kotien purkamista Gazassa (EI 2015).

Anti-Palestiinan aktivistin Lee Kaplanin mielestä Kayla Muellerin kuolemasta ollaan läntisen median välityksellä kehittelemässä toista ”Rachel Corrien kaltaista propagandatarinaa” (EI 2015).

 

ISIS-järjestöstä

Läntisen valtamedian tulisi muistaa uutisoinneissaan, että ISIS on sionistien ja Yhdysvaltojen luomus [9]. Toisin sanoen ISIS näyttääkin olevan tulosta USA:n ja Saudien vuoden 2007 suunnitelmasta, joka synnytti sekasorron koko Lähi-idässä (THE HILL 2014). Joidenkin lähteiden mukaan ISIS-joukot ovat saaneet välitöntä sotilaallista sponsorointia Israelilta ja Turkilta (Cartalucci 2014; Press TV).

Myös Yhdistyneiden kansakuntien mukaan Israel on tukenut [10] ISIS-terroristeja.

Selvää lienee, että USA ja sen Nato-liittolaiset tukevat ISIS-joukkoja juuri sionistisen eliitin vaikutuksen ansiosta. Tämä jo siksi, että USA:n ulko- ja sisäpolitiikka [11] on sionistisen mafian kontrollissa (Lind 2003).

afternoon_of_rachel_corrie_pancakes_and_fun_facebook [12]

Juutalaiset pilkkasivat puskutraktorilla murhattua Corrieta tekemällä pannukakkuja hänen nimissään.

Johtopäätöksenä tästä on, että osittain Israelin ja sionistisen eliitin synnyttämä ISIS on tehnyt sionisteja miellyttävän teon luultavasti tappaessaan Muellerin.

Obama osoitti täydellistä tekopyhyyttä vannoessaan rangaistusta Muellerin tappajille. Onhan Yhdysvallat yksi ISIS-järjestön luojista.

 

Lopuksi

Kuvastavatko näiden sionististen Israelin kannattajien kannanotot yleisesti Israelin johtajiston tai sionistisen eliitin luonnetta? Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on kyllä lausunut osanottonsa Kayla Muellerin kuoleman johdosta. Tämä oli kuitenkin vain poliittisesti korrektia teatteria. Olisi äärimmäisen epäedullista maan imagon kannalta, jos pääministeri alkaisi suoraan laukoa sisäisimpiä ajatuksiaan.

Sionistinen ajattelu perustuu monilta osin Talmudiin. Talmudin mukaan [13] juutalaisia sitovat eri lait kuin muita. Talmudin mukaan vain juutalaiset ovat ihmisiä ja muut kansat ovat eläimiä. Talmudin sanoman ytimessä rasistinen poliittinen ohjelma, jonka mukaan ei-juutalaiset pitää tuhota ja osa heistä alistaa orjiksi juutalaisen eliitin palvelukseen. Julkisessa keskustelussa käsitellään usein Raamatun ja Koraanin vaikutusta yhteiskuntaan niin positiivisessa kuin negatiivisessa mielessä. Miksei Talmudia käsitellä koskaan? (Dilling 1983)

 

Markku Juutinen

 

Lähteet:

WZID (06.02.2015). Saatavilla. [14]

THE ELECTRONIC INTIFADA (11.02.2015). Saatavilla. [15]

THE HILL (22.06.2014). Saatavilla. [16]

ISM honors Kayla Mueller (02/2015). Saatavilla. [2]

Felsenthal, Carol (April 12, 2010). Saatavilla. [17]

Cartalucci, Tony (13.6.2014). Land Destroyer

Press TV (2014). ISIL terrorist group West’s handiwork: Analyst

Lind, Michael (2003). MADE IN TEXAS GEORGE W. BUSH AND THE SOUTHERN TAKEOVER OF AMERICAN POLITICS.

Dilling, Elizabeth (1983). The Jewish Religion – Its Influence Today.

Debbie Schlussel (10.02.2015): Saatavilla. [4]