- Magneettimedia - https://www.magneettimedia.com -

9-11: Yhdysvaltain hallituksen epäuskottavuus

New Yorkin kaupunki kysyy: ”Mitä tapahtui 1116 kadonneelle 9-11 –uhrille?” Yli 11 vuotta World Trade Centerin tuhoutumisen jälkeen New Yorkin kaupungin hallitus kysyy, mihin katosivat 1116 turman uhria.

Kaikissa historian rakennusten romahduksissa kuolonuhrien ruumiit on löydetty enemmän tai vähemmän kokonaisina. Romahtavat rakennukset yleensä murskaavat ihmiset, eivät revi niitä pieniksi palasiksi tai aiheuta niiden katoamista kuin tuhka tuuleen. Kuitenkin syyskuun 11. päivä 2001, maailman historian kuuluisimmassa ”rakennusten romahtamisessa” yli tuhannen uhrin ruumiit vain maagisesti katosivat. Ei edes pieniä palasia ruumiista löydetty, ihoa, kynsiä tai luun palasia, huolimatta hyvin huolellisista seulomisista ja lajitteluista. Se ei ole kuitenkaan ainoa mysteeri. 1634:stä WTC:n asukkaasta ei löytynyt paljoakaan. Suurin osa löydöksistä oli pieniä osasia, eikä kokonaisia ruumiita.

Mitä tapahtui lähes 3000 ihmisruumiille, jotka tuhoutuivat 110-kerroksisten kaksoistornien 10 sekuntia kestäneessä katoamisessa. Vastaus on: Sama mitä tapahtui toimistokalusteille, kaapeille, tietokoneille, kopiokoneille ja kaikelle muulle irtaimelle Kaksoistorneissa. Käytännössä mitään näistäkään ei löydetty. Ihmisruumiiden tapaan kaikki irtain jotenkin muuttui mikroskooppisen pieniksi palasiksi ja tomuksi, joka hiljalleen leijaili merelle ja vajosi Atlanttiin. Yhden tuhoalueen seulojan sanoin: ”Suurin toimistotarvikkeiden löytynyt osa oli pieni pala puhelimen numeronäppäimiä.”

Nyt yli 11 vuotta myöhemmin New Yorkin kaupunki viimein tiedostaa mysteerin. Maanantaina 01.04. kaupungin johtava kuolinsyyntutkija alkoi käydä läpi uudestaan 60 rekkalastillista WTC:n rojua Fresh Kills kaatopaikalla Staten Islandissa. Kaupunki toivoo löytävänsä edes joitakin edelleen kateissa olevista 1116 uhrista.

Valitettavasti todennäköisyydet löytää enempää kuin muutama uhri ovat hyvin vähäiset. Kaiken kaikkiaan Kaksoistornien rojut – jota oli vain alle 50 % tornien koko massasta (mihin puolet hävisi?) – käytiin hyvin tarkkaan läpi seuloen ja lajitellen jo yli 10 vuotta sitten. Kaupungin päätös käydä WTC:n jäännökset uudestaan läpi alkaen aprillipäivänä muistuttaa kovasti George W. Bushin päätöstä etsiä kontallaan työpöytänsä alta Irakin olemattomia joukkotuhoaseita. Onko tämä joku sairas aprillipila?

Rusentuneiden mutta ehjien ihmisruumiiden, toimistokalusteiden ja –välineiden puuttuminen sekä yli puolen tornien massan katoaminen antaisivat olettaa, että tornit eivät romahtaneet, ne räjähtivät (Katso Youtube-pätkä North Tower Exploding [1]). Se selittäisi miksi pieniä ihmisluiden palasia löytyi levinneenä ympäri naapuritalon Deutsche Bankin kattoa vuonna 2006. Pelkkä maan vetovoiman aiheuttama romahtaminen (kuten USA:n hallituksen virallinen NIST-raportti esitti) ei olisi voinut hajottaa ihmisluurankoja pirstaleiksi ja singota palasia naapuritalon katolle.

Räjäytettiinkö Kaksoistornit ja niiden sisällä olleet tuhannet ihmiset pirstaleiksi räjähteillä? Niin uskovat monet uhrien perheet. Robert McIlvaine, jonka poika Bobby murhattiin WTC-iskussa, on sanonut että noin puolet uhrien omaisista epäilee hänen tavoin, että tornit hajotettiin räjäyttämällä lavastetussa hyökkäyksessä. Sadoille tuhansille ympäri maailmaa puhunut, kuuluisa 9-11 sankari, William Rodriguez on toinen iskusta selvinnyt, joka on sitä mieltä, että todisteet ”kontrolloidusta räjäytyksestä” ovat julkinen salaisuus.

Tieteiskirjailija Carl Sagan sanoi joskus: ”Todisteiden puuttuminen ei ole todiste puuttumisesta.” Joskus kuitenkin todisteiden totaalinen puuttuminen on savuava ase. Ruumiiden, toimistokalusteiden ja sisustuksen puuttuminen on savuava ase, joka todistaa, että tornit räjäytettiin. Puuttuva sisältö ja puolet tornien massasta ei ole ainoa omituinen ”puuttuminen” 9-11 –tapauksessa. Muita huomattavia puuttuvia todisteita ovat:

Kaikissa näissä tapauksissa, kuten myös puuttuvien 1116 suhteen, todisteiden puute on savuava ase. Nyt Yhdysvaltain hallitukselta puuttuu täysin uskottavuus.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.presstv.ir/detail/2013/03/31/295874/911-illegitimacy-of-us-government/ [2]